Timisoara, Impreuna! ( 77 )
Raspunsuri - Pagina 5
gonghy spune:
Noi acum 40 min am ajuns acasa.
Am fost la Real din Sagului,au mult mai multe dar mi se par preturile c-am marisorae dupa care am fost la sorelina,la Chisoda unde mieunelele astea micutze numa nazdravanii o-r facut.Nepotica o invatat de la verisoara ailalata sa impinga si o impins-o pe Maya de o data asta cu capu' de mobila atat de tare.....si sa te ti tipete cat o tineau pe ea plamanii
Nu a papat mai nimic azi si am lasat-o asa i-am mai dat ceiuc,suc nu mai vreau sa ma enervez,ca numa rau imi fac singura.
Ii cumpar suc de la Granini,am auzit ca e cat de cat mai sanatos si mai bun decat oricare,ca ce fac eu numa de portocale,ca storcator nu am bea dar atat.Daca i-am facut de mar cu morcov nu a vrut,asa ca am dat-o pe Granini si bea la el de termina 1 l pe zi.Scrie pe sticla,ca nu are zahar si conservanti,stiu si eu?
Ce naiba mai e sanatos in ziua de azi?
Merg sa pun la loc ce am cumparat dupa care daca mai am timp mai stau pe comp daca nu,ma bag sub plapumioara la nani.
Va pup de pe acum si o noapte cat mai buna si linistita!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
deya spune:
gongy meu nici eu nu stie ce se intampla.am scris ieri un mesaj dar vad ca nu s-a postat. reteaua cred ca e de vina
danitin spune:
Salutare inca o data. Am ajuns acasa ! Obosita, dar fericita ca s-a incheiat ziua cu bine. Pe langa toate cate le-am avut de facut am reusit sa dau o fuga si pana la Praktiker sa-mi iau o lampa noua in bucatarie. Cu lampa respectiva e poveste veche. Cand ne-am renovat noi apartamentul in bucatarie mai era doar un fir de sarma de care atarna un bec. Fara abatjour, fara nimic. Asa ma deprima becul ala atarnat incat am vrut musai o aplica. Si aplica am luat. Frumoasa si cam scumpa. Dar la noi incaperile sunt ff inalte iar aplica respectiva avea un sistem de prindere asa de complicat ca numai doi oameni reuseau sa o desfaca pt a schimba becul. Sa ma vezi cu sotiorul cocotati pe doua scaune puse pe masa incercand sa o desfacem ... cand am ramas gravida nu am mai avut voie sa fac asa alpinism, a venit o data un electrician dar pe urma am hotarat sa schimbam lampa ca ne enervam ori de cate ori se ardea becul. Cum stateam ff rau cu banii am luat cu 70 de mii vechi o znamenie urata - urata, un abatjour metalic la un capat de sarma, de culoare maro incert. Pe langa faptul ca arata groaznic s-a mai si desprins odata, noroc ca nu era nimeni in bucatarie. Si acum am hotarat ca asa nu se mai poate si am cuparat o lampa noua care imi place tare mult, le imita pe cele cu gaz. Se potriveste cu mobila veche de bucatarie pe care o am si cu camera inalta. Si uite asa am reusit sa scriu povestea lampii de bucatarie!
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
silvana75 spune:
Venit si io de a lucru cam obosita, am papat ceva si cam atat pe ziua de azi
Dani, si numa atat manci pe zi? Si in fiecare zi papi doar aia?
Eu trebe sa iau masuri imediat ca incep sa ma urasc, nu mai am curaj sa ma uit in oglinda
Doris, musai trebe facut ceva ca si eu sunt cu morala la pamant, veniti voi aici sau vin eu acolo, mie mi-e indiferent?
Va pupez si fetele ambitioasa dati-mi si mie oleaca din ambitia voastra
Silvana barosana si Spidermanu Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
danitin spune:
Silva, hai ca facem galerie, nu te lasa cu moralul la pamant!!!! Stii ca toate se rezolva, tu trebuie sa fii fericita ca v-ati indeplinit un vis, ca o sa fie bine pt spidermann. Cat despre cura de slabire in fiecare zi e altceva ... da gustoase chiar daca in cantitate mica si doar anumite categorii.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
silvana75 spune:
Ok Dani, credeam ca manci in fiecare zi numa aia, pai spor la slabit.
Prietena mea are o vorba "Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca" ... asa si noi cu visu american ... nu e rau dar ...ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca
Intru mai tarziu sa va fac cafeaua
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
silvana75 spune:
Poftiti la cafeluta
Eu am stat stramb si am judecat drept si m-am hotarat sa reintru la superdieta ... asa ca de luni sunt pe baricade
Va tzuca fata si va doreste o sambata faina de tot
Silvana si Spidermanu Paul
Poze cu noi
lore03 spune:
Silvana merci de cafea,buna tare chiar aveam nevoie avand in vedere ca m-am culcat cam tarziu.
Offf nu prea am timp de nimic.Ieri am plecat de la lucru la coafor ,am stat acolo 2 ore apoi am luat un taxi catre casa cu care am facut 35 de minute din Complex pana in Calea Sagului.Am crezut ca inebunesc era ora 19 si eu eram tot in taxi ,iar o colega ma astepta la poatra cu maisna sa mergem la ziua altei colege.Noroc cu colega ca a avut rabdare sa ma imbrac si eu si fata .
Astazi o sa stau in casa ,gatesc si fac din nou o prajitura.Laura nu cer ajutor pentru ca pe asta am mai facut-o si imi iese.
O sa citesc din urma ce ati scris si revin cu completari.
Va pup pe toate
un suflet trist
Doris-Alina spune:
Neatza
Saru-mana de cafea...
Eu ma duc cu Ines la Mall, la film, la Bee Movie, de la 11...
Apoi mancam de pranz acolo, si cam atat program pe azi...
Va doresc o sambata linistita...
Ne auzim dupa masa, cu impresii, e prima data cand o duc la cinematograf, sa vad daca are rabdare pana la final...sper...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
'neata si de la mine si pt
Doris distractie placuta
Noi si azi ne vom plictisi la greu habar nu am unde am putea sa mergem
Aida
POZE
Matza Emma in actiune