curatare - crema pantofi

curatare - crema pantofi | Autor: mathilda

Link direct la acest mesaj

buna tuturor,
poate ma ajutati si pe mine. cu ce curat o sa zicem canapea(nu de piele) murdara de crema de pantofi- opera fiicei mele.nu e husa detasabila
merci mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Initial creeata de mathilda

buna tuturor,
poate ma ajutati si pe mine. cu ce curat o sa zicem canapea(nu de piele) murdara de crema de pantofi- opera fiicei mele.nu e husa detasabila
merci mult

Draga mea, cred ca trebuie sa reformulezi pentru ca nu se intelege cu ce e tapitzata canapeaua.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

miki,
nu stiu cum sa explic. nu e canapea.materialul e ca la canapea. e o chestie dreptunghiulara pe care pui picioarele. se tine lamga canapea. nu stiu daca m-am facut inteleasa. dar ideea e ca nu e husa detasabila si e super murdara de crema de pantofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by mathilda

miki,
nu stiu cum sa explic. nu e canapea.materialul e ca la canapea. e o chestie dreptunghiulara pe care pui picioarele. se tine lamga canapea. nu stiu daca m-am facut inteleasa. dar ideea e ca nu e husa detasabila si e super murdara de crema de pantofi.

Whatever, cred ca-i vorba de un taburet pt. picioare. Oricum nu ai zis ce fel de material e. Daca e stofa pentru tapiterie incearca cu Vanish pentru covoare si tapiterii. La mine a functionat.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput