Parcarea, bat-o vina!

Parcarea, bat-o vina! | Autor: Catalin

Link direct la acest mesaj

Pe langa www.piticu.ro/2007/12/12/baba-si-parcarea/index.html" target="_blank">tanti, ma simt Michael Schumacher!

Catalin

Think pink!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io vazui nrtu il vazusi?foarte sugestiv,,

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Enervanta filmarea, cu jocul ala de zoom. In rest, eu cred ca as fi urcat bordura, sa nu mai pierd timpul . Dar oare cum a reusit sa o parcheze asa de drept ?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Vaaaai , vai , puteai invarti si un microbus pe acolo , ce Dumnezeu era atat de greu?

Am vazut si eu o astfel de faza: eram la un prieten care sta la etajul 10. Vara , frumos afara , am iesit putin pe balcon . Blocul este situat pe un bulevard f. circulat cu 2 benzi pe o parte , 2 pe alta. Ei , din partea dreapta , pe partea cealalta a drumului vine furioasa o masina rosie. Loc de parcare era destul, dar trebuie sa o faci cu spatele lateral. Si se chinuie sa parcheze vreo 5 minute.
Nu merge. Demareaza in tromba , face stanga imprejur si pleaca prin fata noastra. Noi evident ne uitam dupa masina si vedem ca face sensul ca sa ajunga din nou la locul de parcare(probabil nu stia sa dea cu spatele ). Unde de data asta se chinuie cel putin 10 minute , ca noi ne plictisesem la un moment dat .
Dupa ce in sf. parcheaza masina evident stramb , intr-un loc in care puteai baga un seria 7 lejer , ies 2 domnisoare tinere si blonde din masina
In momentul ala noi toti am inceut sa aplaudam si sa strigam "bravooooo"

Dimineata cand mergeam la spital simteam ca inebunesc: trebuie sa intru de pe o straduta laturalnica pe bulevard. In fata mea o doamna . In stanga si in dreapta pe bulevard parcate masini .
Credeti ca doamna a iesit putin cu botul masinii incat sa fie vazuta de cei care circulau pe acolo si sa fie lasata? NUuuuuuuuuuu.
Ea statea frumos ascunsa dupa o masina , nelinistita.
Eu nu prea claxonez in trafic , mai ales daca vad ca in fata mea e cineva stresat rau , incepator , femeie , samd asa ca i-am lasat pe cei care erau in spate , in coloana sa o faca ......
Si nu pot sa nu a intreb : daca nu poti sa conduci , de ce naiba te mai chinui si ne mai chinui?!?!?!?

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne cred ca nici daca ma chinuam nu puteam sa aduc masina in pozitia aia
dar noroc ca nu trecea nimeni pe-acolo, sa trebuiasca sa astepte dupa ea

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

io cand am vazut ca iese din masina am crezut ca-i scrie aluia din spate (cu rujul)pe parbriz "Bai nu mai parca aici , ca n-am pe unde iesi , iar data viitoare s-ar putea s-o gasesti lovita"

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by kokiy

io cand am vazut ca iese din masina am crezut ca-i scrie aluia din spate (cu rujul)pe parbriz "Bai nu mai parca aici , ca n-am pe unde iesi , iar data viitoare s-ar putea s-o gasesti lovita"

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Mai avea putin si plecau toate masinile din parcare si tot nu reusea sa intoarca sa plece. Cand am vazut-o ca iese din masina am avut senzatia ca vrea sa-l astepte pe cel din spate ca sa iasa si ea.
Eu am o tipa aici in bloc care daca e blocata un pic de alta masina suna la interfonul de la toate cele 10 apartamente ale blocului. A avut nesansa sa sune de doaua ori si la apartamentul meu si a doua oara mi-a trezit copilul, era 11 noaptea. A zis ca nu stie cum sa intre in masina ca cel din stanga parcase prea aproape de ea ( nu ca ala parcase in bordura pentru ca ea parcase ca naiba). I-am zis ca data viitoare daca mai suna o sa stie cum arata masina politiei. Dupa aia curios dar a invatat sa parcheze.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

quote:
Originally posted by mi_ro

Mai avea putin si plecau toate masinile din parcare si tot nu reusea sa intoarca sa plece. Cand am vazut-o ca iese din masina am avut senzatia ca vrea sa-l astepte pe cel din spate ca sa iasa si ea.
Eu am o tipa aici in bloc care daca e blocata un pic de alta masina suna la interfonul de la toate cele 10 apartamente ale blocului. A avut nesansa sa sune de doaua ori si la apartamentul meu si a doua oara mi-a trezit copilul, era 11 noaptea. A zis ca nu stie cum sa intre in masina ca cel din stanga parcase prea aproape de ea ( nu ca ala parcase in bordura pentru ca ea parcase ca naiba). I-am zis ca data viitoare daca mai suna o sa stie cum arata masina politiei. Dupa aia curios dar a invatat sa parcheze.

Mihaela
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

trebuia sa-i zici s-o ia prin portbagaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput