Rahova sau apropiere (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

VICKY nora trebuie sa zica MULTUMESC ca in ziua de azi greu mai faci o casa si mai ales greu mai gasesti o soacra care sa-ti faca de mancare si sa-ti creasca copii,asa ca stai linistita cred ca o sa-ti multumeasca
VIO deci zici sa iau vitamine?nu ma fac cat casa poporului? hai recomanda-mi tu ceva buuun

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mire, m-ai facut sa . Sa dea DD sa fie cum zici tu.
Pana una-alta, recomand si eu ceva, Imunostim (echinaceea + gheara matei). E super. Gasesti la Plafar, o sa vezi cate indicatii are. sa te faci bine!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vicky, super tare dani...
alex ...are el pentru mariutza andreeip pe ea de cete ori o vede...o cere de nevasta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

aaa...am uitat sa va zic...am fost afara in parc...stiti ca nu stiam in care parc sa mergem pe barca...bine ca l-am ales pe cel de pe partea stanga fiindca cel de pe partea cu guliver este complet distrus...n-am vazut asa ceva
desi este soare afara a fost cam frigulet dar cred ca 2 ore n-a vrut ruxi sa venim acasa

EDIT: am modificat in listuta, pliz vicky sa-mi zici si la Dani ca nu mai stiu...sa scriu si la el, ok?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Eu inca nu am ajuns acasa, inca mai sunt la serv., am ramas sa termin ceva... insa plec in cateva min.
Monica, ca m-ai trecut in listuta, data lui Dani e 24 nov.2000.
Alexu tau macar cere pe cineva, al meu pana acum s-a ferit si sa se gandeasca la nevasta. Dar poate dupa discutia cu pricina, mai prinde curaj.
Va , ca-mi strang bagajelul si o iau spre casa.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

gata, modific acum

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

0724.384.946
Asta e numarul de la pizzerie, dar nu puteti face decat comanda, de ridicat pizza, trebuie s-o ridicati personal.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

ce neveste vorbit voi aici?!!!
ca Mihnea cand ii zic de prietena,de vreo fetita ceva zice "bleeeeeee" de parca-l si pun sa se insoare....
asta inca se uita la desene animate(bine,ca acum fie vorba intre noi,barbatii sunt copii pana pe la vreo 50 de ani asa)

Mire,eu ziceam de vit C. e buna si echinaceea,dar inainte sa te imbolnavesti, nu dupa...si tratamentul cu bronhovaxom e bun si pt adulti nu numai pt copii,dar,evident ca tot inainte...
eu iau vitamine din astea simple,cu vit C,A,B si cam asa...
sunt efervescente ca mie astea-mi plac....
si mai mananc in fiecare zi cate un gref...cand am timp fac si suc din citrice....

fa-ti suc cat mai mult...multa lamaie....si daca te ustura pe gat mierea e f buna....
si mereu tb sa bei suc ,sa ai vit C ca sa lupte organismul...

eu anul trecut am fost rau(cred ca am mai spus,dar cum sunt mai tinerica uit )am tinut-o asa din oct. pana la paste....
acum,Doamne-ajuta am mai scapat....

va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monica...pai nu e corect!!!
numai la astea tinerele ai pus si anii!!!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetele!
Vad ca ati avut ceva debit verbal azi, nu gluma... .

Eu nu prea ma simt bine, azi mi-a fost cam frig si acum ma doare capu.

Mergi la inceput