LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova,am facut rezumat aseara pe forum Oricum am auzit numai minciuni,astia chiar ma cred fraiera Giorgos nu s.a bagat deloc, tine cu ei
Bumbi, misto ca papa atat Sebi La noi a inceput sa dureze o masa cel putin 40 min.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

maraki, asa este la masa de dimineata, dar si la noi masa de pranz parca dureaza o vesnicie....ieri am avut noroc cu paiul....a mancat doua castronele in 10 minute, cred. da, iti dai seama ce mancat este asta. las' ca-l vad eu din martie la gradinita cum se descurca...cine mai sta atata dupa el sa manance.

ali

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare din departare.
Va citesc si eu seara doar ca nu prea am ce noutati sa va spun al meu copil e happy si spune o multime de cuvinte si-a dat drumul la vb f bine cred ca o sa faca urat la franceza din nou cand il aduc aici. Eu am program dimineata de facut o tura pe la ceva haltgarderie ca n-am nici o sansa la cresa dar macar ceva pt 2 sau 3 zile sa ii gasesc ca altfel o sa am probleme si cu inscrisul la scoala in toamna daca nu a fost la cresa sau la ceva similar.In rest ce sa va mai zic sunt necajita ca nu gasesc nimic inca, fac shopping cateodata dupa ce iese Jean ca el e marele amator de asa ceva eu cumpar in draci pt Alain pt mine papuci si bluze ca la astea imi convin marimile. In rest ma pregatesc si eu de zor ca sunt inscrisa la ceva concurs de functionar european care are prima proba pe 28 feb de aceea ma necajesc cel mai tare ca daca nu ii gasesc nimic la cap cresa eu efectiv nu am cu cine sa il las pe Alain o zi....si chiar trebuie sa imi caut si eu ceva job, asta e marele meu of. Dar se rezolva toate, sanatosi sa fim, nu sunt eu chiar asa de prapastioasa.
Cristina tareeee ma bucur cand aud ce dragalas e Razvanel pupici multi de la noi.
Bumbita spor la cautat casute e tare bine ca a reusit sotul tau.
Giova sanatate multa lui Marcolino, bine ca nu e ceva mai complicat.
Maraki, f bine ca iti spui parerea daca si eu sunt asa cu voi eu zic ca ati putea si voi sa gasiti ceva chirias prin ceva agentie ceva si sa nu mai depindeti de ei.Sanatate sotului tau.
Acina si Alain e cu sticluta de lapte dimineata si seara si o sa il las asa cat vrea.
Ioana sanatate multa cum mai sunteti voi? As face eu si mai mult shopping daca as avea cu kg mai putin dar nicio sansa ca acum chiar nu am nervi sa ma apuc de o dieta....

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Voi nu ati vazut ca s-a deschis de ceva timp subiect nou?
Va invit acolo!

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput