LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Mai am glumit cu titulatura dar pe bune ca nu mai stiu ...chiar nu mai am habar...acum nu te supara pe mine...se vede ca nu mi-a trecut complet durerea de cap dc vb din aduceri aminte...cine stie ce tampenii mai debitez dc ma mai doare capul...uitasem sa te felicit pt Bianca.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

sebi a mancat 3 crenvusti si un actimel, iar bebe...in sfarsit amanacat ceva mai bine 150 ml...

anca e f frumos patul...si inteleg ca e extensibil...f bun si la pret. ce dulap are andrei? aceeasi nuanta?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bumbita deci sunteti pe drumul cel bun cu mancarea.3 crenvusti e ceva...bravo lui.
Anca e misto patul...totusi mi se pare mie sau scria extensibil acolo?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

cosmi multumesc mult pentru infos. o fii avantajos pentru noi la schimb , dar ma gandesc la copii - sa fie o zona linistita, cu spatii verzi, sigura, apropiata de o gradinita, de o scoala, eventual. la ce te referi cand spui ca nu prea e...buna zona?

anca si eu ii dau lui sebi la culcare laptele in biberon de 350 ml. in majoritatea cazurilor, imi mai cere unul " mami ma pue". au fost si cazuri in care a vomat laptele din cauza ca nu sta linistit inainte de culcare.

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Marco nu vrea lapte, nu vrea papa, nimic. bea doar siropurile si suge pe vitaminaC cu propolis.
Imediat iesim afara, ca e asa de frumos....si sper sa manance la pranz, daca nu ii dau bibe prin somn.

Acina m-ai facut sa rascolesc in catalog, ca doar mi-s curioasa.Stiu patul si lui Clau i-a placut, doar ca nu prea merge cu restul mobilierului de la marco din camera. e misto, sa doarma bine in el Andrei.
Lasa ca si marco tot din bibe bea si nici nu-i schimb deocamdata. la noi suzeta e prima de care trebuie sa scapam.
Maraki pai fa si traducerea irinei. ai lasat-o asa..in ceata.
Bumbi draga de tine...tot incerci...dar nimic.
Cosmi spor la invatat.
Ioana, irina si restul va , merg sa bag BB in functiune. se va lasa cu urlete, dar n-am incotro.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

irina noi am renuntat la bibe cu lapte de dimineata, insa am inlocuit cu alt produs lactat - fie actimel, iaurt, melcisori cu lapte, orez cu lapte, cascaval, branza ( nu stiu de unde si de ce, dar sebi mananca branza numai rasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

hai ca a fost ok operatiunea, nu a plans decat spre sfarsite.

maraki eu cred ca e prea moale Giorgios si nu-si impune punctul de vedere. ori nu vrea sa se certe cu ei, ori se complace in situatia asta.
Bumbi mult a mancat Sebi, bravo lui.

gata, merg sa platesc rata de casco, ca de 2 zile ne tot suna aia.
pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Irina si Andrei la fel un bibe seara si unul dimineata.300ml bea o data, mai dar stii cum ...il savureaza , ii place rau, asa ca pana nu il lasa el eu nu fac nimic.
Bumbi da misto ca pret patul, doar 5 mil cu salteaua si suportul pt saltea.Am luat separat husele pt saltea dar nu au costat mult vreo 300 mii.
Giova am in camera un dulap al lui facut la comanda anul trecut cam in aceeasi culoare.Deci se incadreaza la fix patul in mediul ambiant.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Irina da mai e extensibil, cel mai mic se face de 120 cm.Salteau e facuta din 3 parti, cea mai mica parte 120cm evident si inca 2 bucati de 40cm .

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by bumbita

deci sunt tot mai multe puncte albe pt titan...aseara tocamia ne-a zis o cunostinta ca are de vanzare un apart chiar langa posta vitan...ca ar accepta si schimbul cu craiova. cum este zona? sincer-sincer

Bumbi daca te muti la posta vitan ai fi aproape de mall...chiar acolo este....B-dul Decebal este tot pe acolo,ai trei statii pana la Unirea, vreo 2 pana la B-dul Muncii

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput