*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Irlandeza, ca sa se elimine mai repede fluidul respectiv cica e bine sa dormi pe burta. (Eu abia astept, cred ca asta a fost una din cele mai mari neplaceri ale sarcinii, ca nu puteam dormi pe burta!)
Enervant de greu se incarca paginile astea!
Maine intru in saptamana 41 si m-am programat luni la un control, poate o tentez pe mamzel sa-mi faca in necaz si sa iasa pana atunci, capricorn daca se poate, pt. simetrie cu frac-so.

Irina 39+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

E 15:20 si Benji inca doarme de la 12:00 cand am iesit afara..... F bine cred, nu? Sanii dau acus pe afara si cred ca o sa simta bebe asta si acusi e treaz! Si mai bine!

Irinouka ,
ce bine ar fi ca si dupa ce vine bebe sa mai fii asa prezenta pe aici.........crezi ca o sa poti?
Miri_mik,
simt ca dai cu slapu dupa mine dar culmea imi face tare bine. Nu sunt panicarda dar.... e primul si unicul bebe pana acuma si na ...sper ca la al doilea sa fiu mai cool! Oricum eu am o fire mai suie... vad problema /bebelus +colici/ o analizez /????/ gasesc hiba /????/ propun solutie /ceai????/ aplic solutie /???/ si eventual si solutie de rezerva.... ori Benji e un "individ" si nu o chestie abstracta sa o solutionez cat ai clipi! Si moasa a observat ce analitic fac totul! Notez calculez, ma mir, concluzionez, mai pun un semn de intrebare sa verific prin enciclopedie "desprecopii" daca e normal una sau alta... Am citit pana acuma 3-4 catastife despre primul an al bebelusului, va consult pe voi, mai e si mama.....OF!
Sotul e curios cum o sa fiu mai incolo cand Benji o sa poata sa zica "pas" la ce si cum vreau eu sa fie lucrurile......
Mama zice ca sunt closca la patrat! Tata din Romania vrea sa vina sa se convinga cu ochii lui.......
Ma gandesc si eu cum oare cresc in jungla pruncii sau nu mai departe un plod de ....... in conditiile nu cele mai propice si ....iese un ditamai omul!?!?!?!?!?!?!?

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

IrinaL, si mie mi-a lipsit dormitul pe burta. Acum cand sunt libera s-o fac, mi se pare putin ciudat, m-am dezobisnuit.
Piticuta doarme de la 12, s-a trezit la 9 si a fost o maraita, cred ca de la colici, acum astept sa se trezeasca , sa pape.

Natalia mersi ca ai vorbit cu prietena ta. Ieri a zis dr. ca ligamentele mele nu si-au revenit la normal dupa nastere, si ca dureaza pana la 2 luni,(pt. ca nu mai sunt la prima tinerete) deci sa nu-mi fac probleme.
Oricum sunt mai bine, merg prin casa fara carje, inca ma misc ca o rata/pinguin, dar sper sa-mi revin complet. Cel putin nu mai depind de nimeni pt. nevoile mele personale.

Asa greu merge netul, ca-mi vine sa sparg calculatorul.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ZUZICI, AM AJUNS ACASA CU BEBELINA!! NOI SUNTEM BINE, SANATOASE. BEBE SE ACOMODEAZA CU CASA. A CAM PLANS, A CAUTAT TITI DAR EU NU AM LAPTE INCA .. AM DOAR CEVA COLOSTRU .. IAR BEBE E DISPERAT DUPA PAPA LAPTIC! I-AM FACUT 60 ML LA 15 SI L-A RAS IMEDIAT!! O PUN SI LA SAN, TRAGE SARACUTA DAR VINE DOAR PUTIN COLOSTRUI!!!

ZUZELE CU CEZARIANA .. .. AJUTATI-MA .. CUM FAC SA VINA LAPTICUL MAI REPEDE???

IMI CER SCUZE CA NU POT CITI DIN URMA DAR SUNT DISPERATA .. INCERC SA MA CALMEZ SI NU POT .. IIMI VINA SA PLANG NON-STOP!
DISEARA VINE SI DR PEDIATRU . SAA VEDEM CE SPUNE!!
VA PUP SI ASTEPT SFATURILE VOASTRE!! BEAU CAM 4 LITRI DE CEAI DE LACTATIE PE ZI .. AM SI O POMPITA DAR E GREU DE FOLOSIT!!

41+ EVA MARIA
AMR ..HABAR NU AM!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ellenutsa!

colostrul care-l ai tu e tot ce are ea nevoie! da-l naibii de supliment si de sistem romanesc de alaptat! e normal sa traga! ea trage sa-i vina! pt ca trage o sa se faca laptele! daca tu ii dai supliment sanul nus tie ca tre sa produca si va face treaba asta mai lent! asculta ce zice baba! da-i fetei de 50 de ori pe ora daca vrea! dar da-i! si nu mai baga supliment in ea!

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Dani a cautat si a citit o gramada pe net, inainte de a o cumpara pe Dochita. Si a aflat ca e una dintre cele mai bune rase de caini in relatia cu copiii. Are pedigree, parintii campioni, tatal ei e campion national si international de 7 ani consecutiv. Iar ea tocmai a castigat anul trecut prima ei cupa, campioana nationala.

Iar nebunul de Mati a facut 8 ani de ziua lui Eminescu. El e trecut prin ciur si prin darmon. A locuit in garsoniera, avea 3 pipi pe zi, cu ratie, si cand il scoteam seara fara lesa, pleca vreo ora si ceva in lume, de ma speriam de fiecare data ca l-am pierdut. Mai ales ca era o zona numai cu blocuri de 4 etaje si strazi inguste si intortocheate. Cand ne-am mutat la casa, vreo 4 luni nu am avut gard, asa ca era tot timpul pe camp, la plimbare, fericit ca a scapat de bloc. Ca noi toti, de altfel, care stateam cu orele afara, in curte, chit ca ne-am mutat in decembrie, de parca nu mai respirasem aer curat in viata noastra.

Iubim animalele enorm de mult si asta as vrea sa ii insuflam si Mariucai de mica. E foarte important sa ai un animalut pe langa casa, fie el pisica, caine, pestisor, canari, broscute sau porcusor de guineea. Preferabil ar fi sa ai mai multe specii in casa...

quote:
Originally posted by miri_mik
creata, am vazut pozele, mie-mi place cel mai tare dochia:) ador ciobanestii! da nici mati nu e mai prejos.

Mergi la inceput

dragele mele ..

nu stiu cand voi avea timp sa va povestesc cum a fost, sa citesc din urma si sa pun pozute .. sunt cu ochii pe bebe acum ..incercam sa ne acomodam .. e greu mai ales ca nu am laptic si stau cu laptele praf si cu biberoanele ..

ma ajuta soacra .. dar de noapte mi-e groaza ..

sotul are o gramada de treaba la serviciu .. e inceput de an, bugete, noi angajati, strategii vanzari etc etc etc ... saracu e super stresat .. sunt is o gramada de cumparat.. dupa cea ajunge acasa .. o ia pe drumuri la cumparaturi .. asta e .. pana ne intram in ritm ..

ma bazam si pe tata sa-mi cumpere, aduca diverse, sa-l trimit dupa ce am nevoie dar bunica (dim [partea tatalui meu) a facut un accidenr vascular si este acasa la ai mei iar tata o pazeste ..

si d-asta sunt disperata .. incerc sa ma calmez ca mi-e frica csa n-o sa vine lapticul ..

scuze ptr greseli dar scriu ff repede ..

SI NU MA UITETI .. ZUZELE CU CEZA .. IN CAT TIMP VI S-A DECLANSAT LACTATIA???

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

miri .. pai daca ea plange de foame .. ce sa fac .. s-o tin nonstop la san????? stiu ca bebe e cel mai bun desfundator si laptele vine repede daca trage bebe dar daca plange?? o tin cu titi in gura pana adoarme si apoi o pun in patut .. si daca se trezeste .. o pun iar la titi???

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Miri stieeeeeeee! Productia de lapte creste numai daca este cerere. Daca tu nu o pui des la san, sanul nu invata decat mai greu ca trebuie sa produca lapte. Cu cat o pui mai rar, cu atat mai putin colostru si cu atat mai putin vei avea lapte. Si atunci chiar va fi nevoie de supliment! Din pacate... Si mare atentie la pozitia Evei la san si totul va fi ok. Acum sunt experta in d-astea, am vazut un dvd si am citit pe net despre alaptare.

Dar Miri si fetele la a doua sarcina stiu cel mai bine si cred ca e bine sa le asculti.

Bafta si nu te mai amari, ca nu e bine sa plangi. O stresezi pe micuta printesa.

Bine ati ajuns acasa, fii fericita!

quote:
Originally posted by Ellenuta

ZUZICI, AM AJUNS ACASA CU BEBELINA!! NOI SUNTEM BINE, SANATOASE. BEBE SE ACOMODEAZA CU CASA. A CAM PLANS, A CAUTAT TITI DAR EU NU AM LAPTE INCA .. AM DOAR CEVA COLOSTRU .. IAR BEBE E DISPERAT DUPA PAPA LAPTIC! I-AM FACUT 60 ML LA 15 SI L-A RAS IMEDIAT!! O PUN SI LA SAN, TRAGE SARACUTA DAR VINE DOAR PUTIN COLOSTRUI!!!

ZUZELE CU CEZARIANA .. .. AJUTATI-MA .. CUM FAC SA VINA LAPTICUL MAI REPEDE???

IMI CER SCUZE CA NU POT CITI DIN URMA DAR SUNT DISPERATA .. INCERC SA MA CALMEZ SI NU POT .. IIMI VINA SA PLANG NON-STOP!
DISEARA VINE SI DR PEDIATRU . SAA VEDEM CE SPUNE!!
VA PUP SI ASTEPT SFATURILE VOASTRE!! BEAU CAM 4 LITRI DE CEAI DE LACTATIE PE ZI .. AM SI O POMPITA DAR E GREU DE FOLOSIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ellenutsa, DA!, de cate ori plange! furia laptelui o ai in aproximativ a patra zi de la cezariana la prima sarcina. conditia esentiala e s-o pui pe Eva la san de cate ori cere! te rog mult asculta-ma, si ascult-o si pe creata, si poate vin si fetele cu intariri. nu are nevoie de supliment! prefa-te c anu exista biberoane!

ca esti trista si plangacioasa e semn ca vine laptele: hormonul de gestatie scade brusc si cel de lactatie creste in forta. pana se echilibreaza raportul faci un mik babyblues. lasa-i pe restul, pe bunica bolnava, pe taica-tau car eo pazeste, pe sotul ocupat... nu-ti trebuie stresuri pe cap acum. doar tu si eva atarnata la sanul tau! probabil faci ragade, ca-mi inchipui ca nu ti-a aratat nimeni cum s-o pui corect la san, dar fa abstractie! si eu am facut in furia laptelui cu sacha, totul e sa privesti asta ca pe un lucru normal! nu e o catastrofa, dar conteaza mult sa stii sa o pui la san! cu gurita mare, cu nasul turtit de san, fara sa apesi cu degetul (eventual sub san dar niciodata deasupra de frica ca nu poate respira, cu totul intoarsa spre tine, nu doar capshorul, sa nu auzi zgomot tsocait ca atunci sigur roade doar sfarcul nu si aoreola, si ii bagi degetul mic in gura de zeci de ori daca trebuie ca s-o convingi sa prinda sfarcul corect.

hai, curaj, se poate!

si mama lui de net ca merge asa de prost:(((

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput