Cum protejez masina de spalat?

Cum protejez masina de spalat? | Autor: caramel

Link direct la acest mesaj

Vreau sa achizitionez o masina noua de spalat. Cea veche si-a facut treaba bine muuulti ani, dar acum se cere una noua.
Problema este ca masinile de spalat care se fac acum aproape toate au leduri sau display, deci un panou electronic.
Ei bine, nu am unde sa o tin decat in baie.
Intrebarea este ce facem cu condensul, care face rau la "electronica"? Exista vreo metoda sa protejez masina de spalat de aburii din baie?
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Cred ca noile masini de spalat sunt facute sa reziste in baie. Noi o avem acolo de 5 ani si nu da semne de oboseala.

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Nu stiu ce sa-ti zic, eu tin masina de spalat de foarte mult timp in baie, si pana acum vad ca nu s-a stricat. Asa cred si eu, ca sunt facute sa reziste in baie, unde si este in mod normal locul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Daca nu ai geam la baie pe care sa-l deschizi sa nu mai fie abur,puneti macar un ventilator la gura de aerisire.Oricum,noile masini de spalat sunt facute sa reziste in abur,umiditate,etc!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

spic de grau si cllaudia, sa inteleg ca aveti masini de spalat modele noi, cu display digital si alte dracii?
Eu ma gandeam sa o acopar cu ceva, dar nu stiu cu ce.
Am geam la baie, dar pe frigul asta nu prea face fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Exista huse pentru masina de spalat. Eu am una, dar in RO, ca ti-as fi facut o poza. Masina de spalat e cu incarcare frontala (nu verticala) si husa are pe partea respectiva un fermoar, care iti permite sa umbli la masina fara sa scoti toata husa. Pe laterale husa mai are si niste buzunare foarte practice, unde poti tine detergentii, etc.

Eu nu tin masina in baie, deci nu in aburi, dar am luat husa, asa, sa protejez masina pe dinafara!

Alina

Mergi la inceput

Mersi mult de pont, Copiloi!
Deci, ceva totusi exista. O sa dau o cautare pe gooooogle sa vad daca gasesc ceva.
Tu ai luat husa din Romania sau e confectionata?

Mergi la inceput

caramel, husa am luat-o din Germania. Am cautat pe google ca sa-ti arat cum arata, dar nu am gasit nicio poza...

Vezi poate gasesti si in RO.

Alina

Mergi la inceput

Si eu am cautat si n-am gasit nimic pe internet, nici macar imagini.
Din ce material este confectionata?E ceva impermeabil sau e un material obisnuit?
Pana la urma , daca nu gasesc nimic, cred ca o pun pe mama sa-mi confectioneze una, ca eu sunt antitalent.

Mergi la inceput

Este un material impermeabil, dintr-un fel de fash.

Mergi la inceput