Strumfi de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
loredana_76 spune:
Gata ,raportez:68 kg.Azi am mincat dim sana si o cafea,la prinz orez cu piept de pui si sos de soia(orezul nu pot sa-l maninc gol ,fara sos) si acum maninc 2 felii paine prajita cu somon afumat.stiu ca e tarziu ,dar acum am culcat copilul.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
cristina26 spune:
ddanagh multumesc mult. Mi-o imaginez pe Daria cat de dulce era, ea asa de atneta la filmulet. Pupici din partea noastra.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
loredana_76 spune:
E superba Ingrid si filmuletul a iesit super.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
Anya20 spune:
cristina, e superba ingrid. si filmuletul foarte reusit. nu ai muncit degeaba.
ddanagh ...sper sa ma culc mai devreme in seara asta . ce mai face daria?
ioana, multumesc. m-am regasit si eu pe lista de "condamnate" .
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
mami07 spune:
E superba Ingrid! A iesit grozav si filmuletul, te pricepi!
Oricum mie mi se pare ca toti strumfii de iulie- august sunt minunati, sunt toti foarte frumusei , asta bineinteles il include si pe puiul subsemnatei, vai cata modestie
Oana, mami de Matei (29.07.07)
elizas spune:
fetelor, va rog sa ma puneti si pe mine pe lista cu 60 kg. Abia acum am vazut propunerea si mi se pare excelenta. Vreau sa ajung din nou la 53 kg.
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
poze noi http://www.flickr.com/photos/14533015@N05/sets/
Simo78 spune:
Gata, vreau si eu pe lista...dar nu regim ci exercitii...si o sa-mi pun singura cate o bila neagra la semnatura (mi-a placut idea) in zilele in care nu le fac
P.S. N-am cantar
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
cafera spune:
quote:
Originally posted by Diana2007
Mi-am dat seama si de faptul ca pana sa vina Victor eram doar cu "eticheta" o familie, pentru ca o familie inseamna mai mult decat a avea un buget comun, a locui impreuna, etc as putea sa spun ca inainte eram un cuplu, acum suntem o familie !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Mare adevar!
cafera spune:
quote:
Originally posted by cristina26
As vrea sa va uitati la www.youtube.com/watch?v=jyvZ1jWaH64" target="_blank">filmuletul cu Ingrid sa vedeti daca va place, mi se pare tare reusit. Am petrecut cateva ore bune sa il fac. Ce parere aveti?
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cafera spune:
quote:
Originally posted by cristina26
As vrea sa va uitati la www.youtube.com/watch?v=jyvZ1jWaH64" target="_blank">filmuletul cu Ingrid sa vedeti daca va place, mi se pare tare reusit. Am petrecut cateva ore bune sa il fac. Ce parere aveti?
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Ramasesem fara cuvinte, atat de mult mi-a placut. Felicitari inca o data!