Sezatoarea canadiana (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

OANA-LA MULTZI ANI PT ANTONIA!SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA!-scuze dar acuma am vazut ca e sarbatoare si eu am trebaluit,MAI RAU- spalat!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

A fost, in sfarsit, si Marc la gradinita. Am experimentat si noi doua zile platitul si tinutul copilului acasa, ca era prea bolnav sa ni-l primeasca.
Azi am chiulit si de la scoala, si l-am dus...Nu stiu cine era mai traumatizat copilul sau mamica. Cred ca mamica. Dupa ce l-am dus, ne-am dus la Place versailles si mi-am cumparat o cutie imensa de bezele( sau mai bine zis ceva care semana) si m-am asezat la o fantana si am inceput sa bag in mine ca disperata..... Se uitau tipele care treceau, la mine, ca la o ciudata....dar asa mi-a trecut si mie depresia.....

A plans putin. Cand am venit sa-l luam dupa o ora jumate l-am gasit cuminte la masa, pe scaunel, asteptand sa i se dea mancarea( pe care nu o primea pt. ca ele stiau ca vin sa-l iau) Era asa scumput . E cel mai mic din clasa la varsta dar cel mai inalt la inaltime.
Voi cum ati identificat hainutele ca sa nu se amestece? Aveti niste etichete speciale?

Si la ce ora se manaca la voi la gradi, de pranz.? Aici le dau la 11!!!!Ca incep unii copii la 7 si le este foame!!!!

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Ktrinelscuze ignoranta , dar tu esti in Montreal?
Felicitari pt. cetatenie!!! Dar pana juram nu suntem cetateni?
Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Salutare Canada !

Roxana( Pitilache) am vazut ca ma intrebai cum ne-am acomodat aici. A durat un pic, n-a fost chiar la fel cu o mutare Montreal-Laval de exemplu ( am facut-o si pe asta candva), dar nici nu s-a putut numi o noua emigrare. Distantele sunt mult mai mari aici decat in Montreal, poate de cateva ori, dar cu timpul ne-am obisnuit si cu asta. Eu fac pana la munca cam acelasi timp cat faceam si acolo, acolo mi se parea mult, aici ma consider norocoasa...o mare majoritate a lumii face cel putin o ora , eu sunt aproape fac cam 30 minute.Noi nu locuim chiar in Vancouver, suntem cam la 30 km de downtown, dar pot sa-ti spun ca orasul e superb, povestile despre el sunt chiar adevarate. Viata e insa mai scumpa decat in Montreal cam cu 20-30 % ( aici nu includ pretul caselor, ci doar viata de zi cu zi), impozitele sunt considerabil mai mici iar salariile sunt mai mari. Asa ca, cred eu, e o balanta per total.Asta iti spun nu pentru a isca o noua polemica, ci doar pentru a da informatii, poate ii vor ajuta pe prietenii tai. Mie imi place aici, insa inca nu pot spune daca ne merge mai bine sau mai rau decat in Qc, pentru ca sunt multe lucruri diferite si a trecut prea putin timp de cand suntem aici.Prietenii tai au fost pe aici sa sondeze zona?

Mikiion, Luca e un nazdravan si jumatate, acum suntem la faza cataratului ....se catara peste tot..ieri l-am gasit pe contoarul de la bucatarie.
Am experimentat si noi mersul la day care din septembrie pana in noiembrie. Acum suntem in pauza ca sunt ai mei aici si il duc doar cateva ore din cand in cand . Pentru noi day care-ul a fost o experienta placuta , fara plansete si despartiri lacrimogene, pupici si bye-bye dimineata si veselie
dupa-amiaza. Poate de aia am fost si foarte linistita in perioada aia, ca il stiam fericit acolo. Dar, cred totusi ca la varsta asta,si atunci cand avem posibilitatea de a alege , ca bunicii nu are nimeni grija de el.Asa ca le doresc tuturor mamicilor tranzitie spre day care ca a noastra.

Try, felicitari pentru primi pasi ai lui Adrian...incepeti o noua etapa, mai dificila pentru voi , dar mai interesanta pentru el !!

Nelia, deja sedinta cu parintii la Tudora? Ai fetita mare de acum... ma paste si pe mine una saptamana viitoare la Julia ...totusi parca as prefera sa-mi spuna si unde mai trebuie lucrat cu ea, nu numai ce perfecta e....ca numai asta aud de cand a inceput. Ce ti-e si cu parintii astiia...nici cand ni se spune ca ne sunt copiii perfecti nu e bine!!

Ktrinel, ce mai face Julia? Cum merge transformarea din bebe in domnisoara?

Va pupic pe toate si va urez o zi buna in continuare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

quote:
Originally posted by mikiion

A fost, in sfarsit, si Marc la gradinita. Am experimentat si noi doua zile platitul si tinutul copilului acasa, ca era prea bolnav sa ni-l primeasca.
Azi am chiulit si de la scoala, si l-am dus...Nu stiu cine era mai traumatizat copilul sau mamica. Cred ca mamica. Dupa ce l-am dus, ne-am dus la Place versailles si mi-am cumparat o cutie imensa de bezele( sau mai bine zis ceva care semana) si m-am asezat la o fantana si am inceput sa bag in mine ca disperata..... Se uitau tipele care treceau, la mine, ca la o ciudata....dar asa mi-a trecut si mie depresia.....

A plans putin. Cand am venit sa-l luam dupa o ora jumate l-am gasit cuminte la masa, pe scaunel, asteptand sa i se dea mancarea( pe care nu o primea pt. ca ele stiau ca vin sa-l iau) Era asa scumput . E cel mai mic din clasa la varsta dar cel mai inalt la inaltime.
Voi cum ati identificat hainutele ca sa nu se amestece? Aveti niste etichete speciale?

Si la ce ora se manaca la voi la gradi, de pranz.? Aici le dau la 11!!!!Ca incep unii copii la 7 si le este foame!!!!

Mihaela

filme2

Virsta Marc

Mihaela, scrie-i numele cu marker sau pix pe etichetele hainelor, si la noi a fost jale mare cu asta, ca ii duceam haine de schimb si niciodata nu il gaseam imbracat cu ele cand era cazul, ca se pierdeau . Cred ca sunt si etichete speciale pe care le poti personaliza daca vrei, dar nu are rost sa platesti cand se poate rezolva usor ... sau daca ai timp si talent, poti broda numele ... LOL, glumesc doar ... cine are timp?

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Uite ce am gasit :
https://www.namelabels.com/?gclid=COu9meaq_pACFTgrOAodjwlCpQ . Deci ... se pot comanda, daca nu vrei sa ii scrii numele pe etichete.

http://community.webshots.com/user/carmen77108" target="_blank"> POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Lorelai, ma bucur ca te-ai decis sa ramai la sezatoare. Si eu stiu ca baile fierbinti ajuta in astfel de cazuri. Eu cand am probleme cu sinusurile sau gatul - baie cat pot de fierbinte dar numai la picioare si tot mai dau drumul la robinet la apa fierbine+sare de baie sau de bucatarie, atat cat pot rezista, incerc sa prelugesc durata cat de mult pot. Ptr Gabita, cred ca o baie mai calduta o ajuta, ca ea n-ar rezista in apa fierbinte. Cu mancatul la fel - cat mai putin, ceva sec sau doar muuult ceai cu lamaie si miere. La mine functioneaza, sper sa mearga si la voi. Christine cand e bonlava aproape ca bea numai lapte de capra si cativa biscuiti. Insanatosire grabnica.

Despre cetatenie , noi am depus actele la inceputul lui oct 2006 si pana acum nici un semn, e normal?

tuturor

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Ina nu prea cred. Noi am depus pe 14 ian 2007.

Mihaela

filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Rocsnu cred ca fost simplu cu mutatul cu doi copii mici.Si fetita stia franceza sau engleza cand era in Quebec?
Multumesc pt. informatii, si eu as visa sa ma mut acolo!!!Macar sa mai scap de iarna.
Mihaela

filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani, Emma!

La multi ani, Antonia!

Ina multumesc si de sfaturile pentru raceala, cam ca Lorelaim ma simt si eu... Sanatate multa la toata lumea!

Rocs mii de multumiri pentru informatii! O sa le dau mai departe si parca de cand ne-au zis prietenii ca vor sa plece la vara la Vancouver, a inceput sa-mi intre si mie cuiul, si inca ce cui (niste muguri erau pe acolo mai demult)! Asa ca informatiile sunt de doua ori bine primite, mai scrie-ne cand ai timp despre viata de la acolo si de diferente. Poate asa fie o sa-mi intre si mai adanc cuiul, fie o sa reusesc sa-l scot. Prietenii nostri abia au inceput acum sa se informeze, el este increzator ca o sa-si gaseasca usor de lucru, lucreaza in programare si firma unde este are o filiala si la Vancouver. Ei sunt atrasi mult de peisaj, de munti mai ales, si de vremea mai blanda iarna. Ploua mult pe acolo?

Simonna le transmit dansilor toate cele, ca de acuma ne vedem in fiecare duminica la schi. Apropos de Cuba, cand vreti sa mergeti? Tot de la dansii stiu ca au fost anul trecut pe la sfarsitul lui iuni-inceputul lui iulie si se plangeau ca a fost tare cald si umid.

Ktrinel felicitari pentru catatenie. Nu mi-ai raspuns cu pauza de masa...

Try felicitari pentru primii pasi! Si eu m-as face house flipper. Poate in State daca in Canada nu-i voie. Eu nu stiam ca nu-i legal pe aici.

Mikiion cand era Seba mai mic, noi i-am comandat undeva in Laval etichete care se lipeau cu fierul de calcat pe care era scris numele lui si numarul de telefon. Din pacate nu mai stiu numele firmei, dar cred ca poti incerca sa intrebi alte mamici la gradi daca nu stiu. Uite www.pagesjaunes.ca/business/QC/Laval/Etiquettes/001273800.html" target="_blank">aici o lista cu mai multe firme, poti suna si vedea preturile.

Va pup de la distanta!
Roxana

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput