Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
iunita spune:
ta da da da daa daaaam! AVEM UN DINTEEEEEEEE !!! Hip -Hip Ura!!! Hip-Hip Uraa!!!
Asaaaa.... ati inteles da? avem un dinte! DINTELE! EL! asta daca era neclar pt cineva.
Asearaa.. am fost la destrabal;are cu doamnele Marta si Ane. ne-am betivit pana pe la 12 noaptea, am barfit la greu, am mancat ..am mai barfit putin, am mai luat o gura de ceva..si , ati ghicit..am mai barfit putin! Super mega extra belea. Cand am venit acasa, copilu dormea (fara soseste, cu o suzeta pe care in timpul zilei mi-o infipsese mie in gura, mancat cu 100 ml mai putin, si adormit singura in apt printre urlete si suspine) a dormit toata noaptea, s-a trezit la ora 9.. io ce s amai inteleg.. ca io o legan, ii pun sosete, papa tot bibele...
Abia astept vara s amergem la Brasov.. o sa dam sfara-n tzara cand o fi poate ne adunam o gashca mai mare.
AM uitat sa va zic bilantul la 9 luni si o saptamana: 72,3 cm si 7950g deci luna asta a adaugat cam 150g
azi ii fac sa manance morcov cu telina si ou.. sa vedem de o manca.
la ffructe nu-sh ce s-a intamplat dar mananca banana,pomelo la greu, kiwi si amr ras..deci e cu acru. Imi aduse ane niste ananas confiat si l-am pus la inmuiat acu sa vedem daca o conving.
No, io va las c ais chiombi... ma duc sa stresez gazoaba.
P.S. AVEM UN DINTEEEEEEEEE!! AVEM UN DINTEEEEEEEE!!!!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
ioanaradu spune:
felicitari domnului PRIM DINTE de Iarina!! bine ai venit printre dintosi!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
radcarmen spune:
Felicitari Iarina pentru dintzisor! Sa iiti iasa si ceilalti dintzi usor si fara dureri!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
biky spune:
Amma- multa sanatate si sa auzim de bine! Doamne ajuta sa nu fie nimic grav!
Pana la urma m-am semi-hotarat cam ce casuta de copii si ce tobogan sa iau Caterinei de ziua ei :
http://www.ejunior.ro/afisare_produs.php?produs=619
- aceasta imi place tare mult ca design si ca pret
http://www.ejunior.ro/afisare_produs.php?produs=623
- aceasta imi place ca este mai mare si are mai multe chestii : pe langa bancuta mai mare, mai are si niste scaune si masa gonflabila sub forma de animalute si sonerie
http://www.ejunior.ro/afisare_produs.php?produs=180
- si toboganul...
Cat despre copii slabuti...si nemancaciosi.... suntem printre primele pe lista. La aproape 10 luni (mai sunt 4 zile) avem aproape 8 kg, 72 cm si in afara de lapte si iaurt nu mancam mare lucru. In ultimile zile chiar a mancat foarte prost...o fi de la dinti.... oare a sosit momentul si la noi sa ne iasa? Cred ca am sa trag o fuga si pe la doctor ca sa fiu linistita ca nu-i de la altceva!
In rest avem program de maraieli si nervi... isi freaca cu mainile obrajii, urechile, capul...isi baga degetele in gura si le molfaie si musca... pot fi semne de iesire a dintilor? Help me! Cred ca v-am inebunit... vorba Roxanei....de i-ar iesi odata ca s-o saturat ea de cand tot ma plang! Nu este racita si nici nu pare sa aiba vreo alta afectiune, dar...eu stiu? Nici nu mai stiu ce sa cred!
Doarme, in general, binisor, dar in ultima vreme se freaca in pat de numa'!
Elyanne – spuneai ca acum folosesti scutece Libero, cum sunt comparativ cu Huggies? Eu gasesc din ce in ce mai greu si as trece si eu pe altele, dar nu Pampers, caci nu-mi plac, iar Happy sunt prea mari.
Mi-o placut Dilu Crocodilu’ Dianei.....oferim si noi poze imitandu-l pe Grohi (unul din prietenii lui Winnie Pooh) http://good-times.webshots.com/photo/2083449790102229932gkpApR
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
karra80 spune:
Felicitari domnului prim Dinte al Iarinei.........!!!!!!
sa vina si urmatorii fara dureri......
Amma draga mea si sa fie de bine...multa sanatate si sa te refaci dupa oeratie repede......
ce ziceti de ingerasul meu? va place?
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 11
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
biky spune:
[red]Felicitari Iarinei pentru primul dintisor![/red]
Ma oftici....
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
RaisaFudulu spune:
Amma tinem pumnii la operatie si o sa punem majoretele la treaba ca si asa au lenevit de cand nu au mai muncit....sa te refaci repede si sunt convinsa ca totul va fi bine
Iarina felicitari draguto pentru primul dinte ....acum da poti merge la facultate..tu stiai sa citesti si nu aveai dintisori
Adina iti tinem si tie pumnii pentru job...si sa fie da raspunsul ...acum daca o sa o duci in Oltenia trebuie sa te gandesti ca pentru binele ei faci asta....dar poate o sa gasesti acolo bona potrivita
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
lauramar spune:
quote:
Originally posted by karra80
Felicitari domnului prim Dinte al Iarinei.........!!!!!!
sa vina si urmatorii fara dureri......
Amma draga mea si sa fie de bine...multa sanatate si sa te refaci dupa oeratie repede......
ce ziceti de ingerasul meu? va place?
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 11
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
Doamne cat e de scumpa,ca un adevarat ingeras
Cu ce program ai prelucrat poza?
Felicitari IARINA pt dintisor si la cat mai multi si fara dureri
Arianna e argin viu toata ziua,bate din palmute face pa-pa,se bate cu manuta pe gurita si face ca tarzan asta a invatat-o bunu,vrea doar sa merga dar inca sustinuta m-am cocosat de la atata plimbat dar sunt fericita ca am un copil atat de vioi cuminte si sanatos.
BIKY sunt tare frumoase jucariile de gradina pe care le-ai ales,datorita tie ieri am vb cu bunu si i-am arat toboganul si casute si a zis ca si el ii face la nepotica lui spatiu de joaca urmeaza sa punem gazonul si la treaba si sa le folositi sanatosi.
AMMA sa treci cu bine peste tot, suntem alaturi de tine
RaisaFudulu spune:
Woau Karra acum am vazut pozicile......e super ingerasu tau dar nici cu craciunita nu ma joc. pupici petru Winicu mic...si sa ne dai si noua pontu
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
magdutah spune:
am fost si noi ieri la medic caci mi se pare ca ii miroase din gurita lui Matei. L-a controlat si nu are nici o infectie si mi-a zis ca se poate sa fie de la iesirea dintisorilor sau ca doarme cu gurita deschisa.
Ne-.a dat insa trimitere si la un medic de nas-gat-urechi caci i-am spus ca de cateva zile s.a pus flacaul pe sforait. Asa ca toata seara am stat ca pe ace , mai ales ca ma pusesem de citit pe net si spunea ca poate fi de la polipi ca au crescut si trebuie operat, ca fiecare al doilea copil sforaie etc.
Astazi dis de dimineata am fost si acolo ... insa dupa control tot nimic. E santos baiatul ... sau cel putin asa cujm a spus medicul in "domeniul lui" . Acum sa vedem cum mai evolueaza ca nu stiu ce sa ii fac....
Va pup si sanatate multa . Poate deseara reusesc sa mai intru ...caci Matei e intr.o cercetare continua si imi e frica sa il las mult timp nesupravegheat. Sambata a reusit sa se ridice si sa cada si din scaunelul lui Peg Perego !EU daca nu l-am legat nu i-a fost prea greu sa reuseasca !
Magda Matei 9.04.2007