Buna ziua mamici,
Am si eu o mare rugaminte, daca stie cineva cate ceva despre gradinita 256 din Iancului mai precis pe str. Ionescu Atanasie sa imi spuna si mie.
Am schimbat serviciul si sunt foarte aproape de aceasta gradinita.
Multumim anticipat pt orice informatie
Anca Si Teo
Buna,
Chiar nu are numeni nici o informatie?
Am inteles ca au cam inceput inscrierile neoficiale. As fi vrut sa stiu mai multe, legat si de cat de pregatit trebuie sa fii, ce argumente etc.
Eu sunt cam in criza, trebuie sa scol baiatul mult mai dimineata ca sa il duc la vechea gradinita, iar cu drumurile astea inzepezite ...
Multumesc,
Anca si Teo
Ce inscrieri neoficiale zici ca au inceput? Te referi la mersul cu darul pe la directoare? Daca despre asta e vorba, eu v-as propune sa nu mai perpetuati practica asta pt ca din informatii sigure, anul asta nu va mai fi nevoie de asa ceva, ba chiar estimez ca or sa ramana locuri neocupate!
Cat despre gradinita 256 - eu stau in zona, o stiu, trec cu fetele spre parc in fiecare zi pe langa ea. Dar nu stiu alte amanunte din interior. Si mai am o gradinita si mai aproape, chiar in spatele blocului, gradinita 16. La una din astea 2 o sa imi inscriu fetita pt septembrie 2008...
Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)