Ingineri fosti, viitori...(18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

claudia expo nu e cu vanzare, intra numai cei care au firma, si vor sa prinda contracte,in tara sau aici care au magazine sau saloane, e un mod de a vedea cum se face reclama electronica f faina, nu numai ca inainte, o simpla prezentare. e o experienta sa vezi din toata lumea firme care se intrec in prezentare.
mi-ar fi placut sa-mi cump cateva posete, dar nu s-a putut

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

imi e tare somn. ieri i-am facut andrei vaccinul si acum are febra . peste noapte a fast tare agitata.
si vreau sa merg si eu in padure dupa ghiocei .... nu stiam ca au aparut, dar daca kati spune noi o credem.
kati am vazut ca ti-al luat stemer. merita sa dau banii pe el? il folosesti des sau e bibelou in casa? si cum e mancarea gatita in el?

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Am citit si eu rapid ce ati scris si vad ca la toate merege bine treaba. Si la mine merge bine doar ca aseara am stat in laborator cu proflul pana la 10 iar pe la 2 nopatea m-am trezit cu o durere de spate ca la nebuni. Nici nu ma pot misca! In laboratorul de la parter este mereu asa dar niciodata nu am patit asa de rau pentru ca nu am stat never ever 10 ore acolo in continuu.
Sper ca pana maine sa treaca pentru ca vineri ma gandeam sa ma duc seara la un curs de salsa si daca ma doare asa de tare nu cred ca am vreo sansa sa ma misc in pasi de latino.
Anca asteptam pozele cu bebelusa si tu curaj si lupta pentru firma ta ca sa le faci in necaz tantalailor.
Nico felicitari pentru examen si sper sa fie si cu nota mare.
Kati sarut mana pentru razele de soare si sa stii ca eu chiar le-am primit! Esti mereu o draguta!
Va pup pe toate!
PS Otilia in aprilie vin la Stockolm pentru o saptamana pot sa-ti cer ceva sfaturi legate de cazare? Parca acolo stiam ca esti.

Mergi la inceput

salutare.
la facultatea privata se pare ca se iau usor notele mari. am luat 9 desi eu cu indulgenta imi dadeam un 7. si la ex de saptamana trecula am luat 10 iar eu speram la max 7.
andra ma zapacit azi. trebuie sa stau numai cu ea. cum nu ma vede plange. nu mai pot. si mai aveam si ceva de lucru.
cristina pupici sa treaca repede durerea de spate.
fug ca plange tare. e in camera cu mine dar vede ca nu ma uit la ea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Pupici fetelor cucuietelor.

cristina, ia pune-ti tu un brau in jurul spatelui, fa-ti o frectie cu un unguent ceva!!!!! Trebuie sa tii cald acolo.
Nu stiu daca se poate sa devin mai ametita decat sunt deja dar se pare totusi ca in fiecare zi am tot mai multe pe cap!!!!!!! Partea buna e ca am inceput sa le mai tratez si cu sictir, in sensul ca daca efectiv nu mai pot, nu mai fac!!! Si mai fac cate ceva pentru sufletul meu.....de ex. mi-am comandat niste carti pe net sa le citesc cand ma dau pe bici si aseara m-am culcat mai devreme.....sigur, dimineata am inchiriat o macara sa ma dau jos din pat dar parca totusi azi mi-a mers mult mai bine decat ieri.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Doamne Anca de cand zic ca iti raspund referitor la salariu. E o oferta buna dar nu cred sa poti salva mai mult de 1000 de euro pe luna. Si cu avionul mie mi s-ar parea obositor o data pe luna sa stai prin aeroport. Cate calcule am facut si noi inainte si acum dupa s-au dat destul de mult peste cap si nu ducem nici unul o viata de lux.

Am vazut filmuletul cu Sabina pus de nasa la adoptii, e o minune mica iar nasa o soarbe din priviri. Cred ca la 40 de ani experienta maternitatii este mai profunda, poate pentru ca asteptarea a fost mai lunga.
Cristina, la profilul meu scrie Stavanger , dar as putea sa te ghidez, sa cer linkuri de la colegii suedezi.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele! ce faceti? sunteti bine?

Noua nu ne merge prea stralucit, Luca tuseste rau, are multa flegma si se ineaca cu ea, a facut si febra, ieri dimineata avea 39, i-am dat nurofen si sirop tuse, la dr am sunat si a zis ca ft multi copii au asta, si nu are ce sa-i dea in afara de sirop tuse si antitermic.Azi nu mai are febra, dar tuseste!

Pisi, n-ai mai dat nici un semn...sper ca sunteti bine acum!
Azi avem carnaval la gradi, ma duc sa-l trezesc pe indianul meu si sa-l pregatesc ca e tare fericit!
Maine ajunge mami si voi fi cea mai ...

va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata fetele!
In primul rand: pupici bolnaviorilor, sa se faca bine repejor!
Oti, ai perfecta dreptate, asa m-am gandit si eu: castigul financiar e aproape nesemnificativ in situatia asta daca il pui in balanta cu dezavantajele si sacrificiile. Drept urmare am spus PAS acestei oferte.
Apropo de nasa mea: da, e frumoasa fetita si sunt amandoi topiti dupa ea. Din pacate e cam bolnavioara si foarte agitata, plange continuu si momentan le este foarte greu dar sunt convinsa ca va trece repede aceasta etapa, probabil au fost prea multe schimbari deodata pentru ea si o sa ii ia ceva timp sa se obisnuiasca, plus ca si boala o agita.
Nico, ce mai faci tu? Am o intrebare la tine: tu cum lucrezi pe firma, ai contracte cadru cu firme de arhitectura? Eu tocmai ma pregatesc sa inchei niste contracte si as fi vrut sa vad un model, daca ai, sa compar cu ce am gandit eu. Poti sa imi raspunzi pe PM sau pe mail, daca vrei.
Ma pun pe munca acum, revin mai tarziu!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

anca ai un pm de la mine.
katiiii! ce faci? unde e cafeaua?
claudia sanatate multa pustiului si distractie placuta la carnaval.

andra aseara s-a suparat tare pe mine ca o ingnor si vorbesc la telefon. nu a vrut sa o culc euu si nici sa suga. cum ramanea cu mine urla. langa tati sau alex era toata un zambet. azi m-a iertat si nu s-a mai dezlipit de mine. m-a pupacit toata. acum doarme. deci e mai incapatanata decat alex. va fi vai de capul meu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetele inginerele!
n-am mai putut sa intru ca n-am avut net. lucreaza astia de la rds, schimba cabluri, ne baga cablu de tv si au oprit totul. azi s-a reparat netul si telefonul dar mai da rateuri din cind in cind. drept urmare am renuntat la upc
nico, steamerul e bun, mie tare imi place. la bogdan nu prea decit ciupercile, orezul si broccoli. trebuie condimentata mincare mai bine si trebuie ceva sos(sau smintina/iaurt) ca iese mai "uscata". eu acuma, de cind cu cura, il folosesc aproape in fiecare zi. si la robi ii fac legumele si carnitza la el.
anca, bafta cu contractele! te descurci tu ca doar esti inginera!!!
claudia, multa santate la toti!
cristina, multa sanatate si tie! ai grija la spate, tine-l mereu la caldurica!
pisicuta, cum sunteti? n-ai mai dat nici un semn demult! sper ca sunteti bine!
trebuie sa inchei ca tare mi-e sa pica netu', imi face figuri calculatorul.
incerc sa revin pe seara!

Mergi la inceput