Ingineri fosti, viitori...(18)
Raspunsuri - Pagina 14
misha-germ spune:
va scriu si eu cateva impresii de la marea expozitie din Frankfurt, foarte impunatoare despre beautyworld si tare incntata am ramas. au fost zeci de firme din toata lumea si si-au expus care mai de care inventiile lor, in domeniul cremelor si a accesoriilor pt frumusete.
am cateva contacte si mult m-as bucura sa introduc cateva in tara.
va pupic si ma iertati ca intru mai rar, dar mult de lucru
miki-mami de trei muschetari!
katik spune:
neatza fetele!
poftiti la cafea!

miki, ma bucur ca mai intri din cind in cind! bafta in actiunea firma! mi-ar fi placut sa vad tirgul ala de cosmeticale![]()
muschetarii sunt bine?
cristina, tare greu trebuie sa va fie(si tie si la otilia) departe de tara si singure(otilia o are pe printesa cu ea, dar tu...
).mare dreptate ai in ce spui.
claudia, multa sanatate la socru! pina la urma ati luat canapea?
nico, cum fu la examen?
anca, ce face bb mic? ai fost sa o vezi?
dorina, tot n-ai inceput lucrul? nu s-au mai reparat puiutzii? multa sanatate, sa le treaca!
fetele, sa aveti o zi buna! revin sa vad ce mai ziceti!
hcclara spune:
Buna dimineata! ce bine e sa bei cafeaua facuta deja!!! multam fain!
Kati,sa stapaniti sanatosi cadourile aduse de tati al vostru!!! Socru e bine, multumesc, joi il externeaza, l-am vizitat duminica...ieri am fost de dimineata in oras cu Luca sa-i cumpar lui Marc costum pt carnaval fiindca au joi la gradi, el si-a dorit spiderman, insa eu am fost prea zgarcita cand am vazut ca era 25 euroi si am zis ca e scump ca sa-l ia numai odata, asa ca ieri n-am mai gasit!
I-am luat pana la urma de indian si e incantat, ca are si un cutit, un topor si un arc cu 3 sageti, totul de plastic bineinteles! asa ca joi au party la gradi!!!
Am umblat atata pe jos, ca m-am trezit cu febra musculara. a fost un timp ft frumos ieri la noi, dupa-masa am fost afara cu ei vreo 2 ore, iar seara am fost rupti de oboseala!
Luca a inceput azi noapte o tuse latratoare, dupa ce saptamana trecuta numai o zi a tusit!!! ii dau propolis si ambroxol!
Am de facut o gramada de lucruri ca e ca la razboi la noi, trebuie sa calc, spal, schimb paturi, strans ce e aruncat pe aici...mancare nici nu ma mai gandesc, mai am 2 snitele trebuie sa le fac ceva pe langa! iar mie o salata!
Miki, succes, mi-ar fi placut si mie sa casc ochii la Frankfurt, dar sa am si bani ca sa-mi pot lua una-alta!!! erau scumpe produsele? era expozitie cu vanzare???
Nico, l-ai luat? ce face Andra? a zis Marc ca e frumoasa cand a vazut-o in poze saptamana trecuta! lui ii sunt tare dragi toti bebeii si intr-o zi mi-a zis sa-i mai fac unul!!!
va pup fetelor si va doresc o zi buna tuturor!
katik spune:
claudia,
marc al tau!!! i-auzi, a mai comandat el un bb!!!!
pai vad ca ai activitate nu gluma! si sport! fain!!!!
multa sanatate lui luca sa-i treaca fara alte "interventii"!
cum e cu cura? vad ca papi salate la greu![]()
Gabi_K spune:
Neatza feteleeeee!
Nico cum a fost ieri la examen?
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Am fost plecati duminica in Ungaria, artistii mei aveau spectacol. Tare bine a iesit totul, insa pt Lili era prea obositor totul, la un moment dat cand nu erau ei pe scena, a adormit
Am prins reduceri destul e faine la haine, deci a fost cu folos drumul:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
La mine ploua- nu ca ar fi neobisnuit- dar azi chiar m-a deprimat vremea asta ploioasa si nu stiu de ce...
Citesc pe la toata lumea ca a fost cu copilul sa cumpere costum, sau ca sta sa-i ingrijeasca acasa numai eu mama zurlie ca sunt alerg ca musca fara cap in loc sa stau acasa sa am grija de copila...
Iuf... azi se pare ca nu sunt in forma... Nu dorm prea bine, ma trezesc obosita si azi mai am si intalnire dupa masa cu profu ca sa fie treaba buna de tot. Nici nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin! Sunt ata de multe de facut, si atat de multe de discutat si parca vad ca o sa aiba vreo 10 minute pentru mine in toata nebunia asta.
Ma scuzati fetelor ca am intrat eu ca sa va stric cheful... Poate dupa masa o sa fiu mai zambareata un pic...
Va pup si sa aveti o zi buna!
iepumic spune:
Buna, fetelor.
V-am citit rapid din urma. Eu dau raportul scurt: muncit, muncit, muncit....si aseara 10 km pe bici + 2 ore de bowling + culcat pe la 1.30 noaptea = azi sunt pe pilot automat si ala e beat mort! sper sa nu ratez "aterizarea", ca dimineata am avut io ceva cu oglinda unui Peugeot 107.
Bebelina nasilor e o frumoasa!!!!!!!! toata lumea o admira, poate cand am timp va pun niste pozici, noi nu am avut timp sa trecem pe la ea ca am lucrat si sambata si duminica dupa-amiaza, asteptam sa mai scapam si de raceli si alte alea.
In rest...dupa ce ca este nebunie la servici (desi....NEBUNIE este un cuvant mult prea modest si irelevant)......ma mai zbat si cu firma ca pestele pe uscat...dar io mi-s amfibiu asa ca sper sa supravietuiesc si apoi sa le fac tuturor carcotasilor in SIC! [:P].
Gata, inapoi la calcule. Pupici tuturor.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
nma spune:
am scapat de ex. nu stiu nota dar sigur il iau. aseara nu am mai intrat ca am mai avut de lucru. nu prea [pot sa scriu ca sunt cu andra in brate si tot trage de tastatura. poate reusesc sa intru cand doarme ea. va pup
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
poze
katik spune:
nico, felicitari! bravo mami!

anca, tu nu esti peste pe uscat, tu esti INGINERA, deci reusesti sa faci multe lucruri!!!!! inteles-a-i?![]()
cristina, uite, iti trimit eu la pachet niste raze de soare ca la noi e chiar frumos afara, soare, atmosfera de primavara, nu e f. cald(3 grade) dar e frumos, si sunt multi, multi ghiocei! tin pumnii pe dupa-masa sa decurga bine intilnirea de gradul III.
deci, te asteptam dupa-masa mai zimbareata!![]()