Ingineri fosti, viitori...(18)
Raspunsuri - Pagina 13
iepumic spune:
Neata, fetele. Iaca am aterizat si eu la birou
.
nico,
. Felicitari ca ai scapat de control cu bine. Eu tocmai imi pregatesc strategia de negociere pentru un contract de consultanta. E destul de mare, daca iese......
, s-ar putea sa pun si eu firma cat de cat pe picioare, ca deja sunt pe minus (nu am avut incasari in schimb am platit la taxe de m-am uscat). Dar nu ma las! Cat despre Franta...nici eu nu vreau sa stau singura pe acolo. O fi Parisul cel mai frumos oras din lume, dar daca programul de lucru este de la 8 dimineata la 8 seara, degeaba, ca nu apuci sa mai vezi nimic. Daca putea veni si Iepumare cu mine, alta era treaba. Desi, recunosc sincer, ca pe undeva ma roade curiozitatea : cum ar fi daca???????
Fetita nasilor nu este botezata, o vor boteza Sabina Teodora. Inca nu stiu daca voi putea fi eu nasa sau nu...desi mi-as dori foarte mult, mai ales ca m-am implicat foarte mult si mi-am dorit mult sa reuseasca, poate mai mult decat imi doresc pentru mine. Dar pana la urma important este sa fie fata sanatoasa, nu sa-mi fac eu ambitiile!! Si ei pot alege ce nasi vor.
Gata, ma apuc de lucru....sunt singura pe aici, desi ieri toti se laudau ca vin. In fine.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
nma spune:
salutare
andra s-a trezit la 7, iar acum doarme am descoperit ca daca e foarte subtire imbracata doarme mai mult. deci e la manecuta scurta si doar in chilotei.
alex e bine mersi la nasi, nu vrea inca acasa. copii nasilor sunt si ei happy asa ca ii lasam sa se joace. poate il recuperam maine.
eu nu am chef sa invat si nici nu inteleg scrisul din cursuri
.
kati cafeaua imi prinde tare bine, desi eu pun cam mult laptic in ea. vad ca voi sunteti tare matinali. si eu asi fi vrut sa dorm pana la 9, dar peste un an sigur nu ma trezesc in weekend mai devreme.
anca cum ai spus important e sa fie ea sanatoasa. zilele trecute si eu ma gandeam ca tare mi-ar placea sa botez un bb. imi place tare mult sa cumpar lucruri de bb. imi place numele pe care l-au ales.
bafta multa cu firma! e drept ca la inceput sunt multe taxe. si dupa platesti de te saturi, dar macar ai si incasari.
era super sa poti pleca cu sotul in franta. eu asi pleca si maine daca am avea o oferta buna. sunt multe aici care ma fac sa imi doresc sa plec. cu oferta din cluj cum a ramas? eu am renuntat caci trebuia sa ma angajez la o firma, nu doar sa colaboram. era salariul bun, dar programul nu era batut in cuie 8 ore. fiind mult de lucru cred ca stateam mult peste program si nu prea asi putea. deci eu am renuntat. vedem ce ne rezerva anul acesta.
gata ca m-am cam intins.
pupici tuturor
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
poze
Otiliav spune:
Neata!
Andra, din experienta noastra iti pot spune ca e mai greu pentru copii cand cresc. Si de altfel si pentru noi pentru ca inteleg ce se intampla si nu le place.
Ana de dimineata plangea ca vrea cu tati si cu mami si eu mereu trebuie sa o impac, sa-i explic. De fapt dupa aceea a inceput sa bazaie ca vrea si cu bunicii si cu unchii
. Iar tacsu ieri a avut examen si l-a picat, noroc ca-l mai primeste peste cateva zile, nu stiu ce branza va face dar il simt ca vrea sa-si bage picioarele in ea de scoala si acum nu imi mai convine mie pentru ca eu i-am zis de acum 1 an jumate sa renunte daca simte ca nu-i in stare si el a decis ca merge mai departe iar in concluzie hai sa ne chinuim degeaba.
Anca, de la colegul meu francez stiu ca la ei nu se platesc orele suplimentare desi el spunea ca se fac cam peste tot. Unul dintre motivele pentru care a plecat din Franta. Acum nu stiu insa cat de adevarat este pentru ca nu am lucrat acolo. Crezi ca te-ar motiva atat de tare sa stai departe de familie, singurica prin Paris. Eu am venit aici la prietena mea si la scurt timp a venit mama cu Ana. Altfel nu cred ca as fi rezistat. Si nu in ultimul rand tu vrei bb, iar de la distanta sansele sunt mici, chiar daca va veti vedea la 2-3 luni, e greu sa prinzi perioada cu pricina, e chestie de noroc ca ai vazut la mine cum s-au dat statisticile peste cap.
Ca tot ziceai de bani seriosi, la ce costuri sunt aici ar trebui sa fie undeva la 5000 de euro in mana ca sa putem vorbi de un salariu mare. Bine mai conteaza si daca platesc drumuri cu avionul in tara si cel mai important cine plateste chiria. Cred insa ca-n Franta preturile sunt putin mai mici dar nu stiu cat.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
iepumic spune:
Nico, deocamdata nu plec la CLuj dar s-ar putea sa am un contract pentru o lucrare de acolo, pe firma mea. Sa vedem daca iese, nu vreau sa imi fac iluzii prea mari ca sa evit dezamagirile.
Oti, nu stiu daca am apucat sa iti spun ca a rezolvat nasa mea cu caruciorul dar MULTUMESC MULT PENTRU INTENTIE!!!!!!!!
Oferta e asa: 1 an la Paris ca detasat al unei firme din Romania la Bouygues, cazarea platita, 1 bilet de avion dus-intors pe luna ca sa mergi acasa si salariul 2000 euro. Postul e pt Concept Design (deci nu faci desen, doar propui solutii, predimensionari si comparatii de costuri intre solutii) dar mi se pare un pic......prea putin pentru ce stiu eu sa fac!!!!!!!! (nu ca ma dau mare, dar mi se pare ca as pierde contactul cu ADEVARATA proiectare care consta exact in dimensionari detaliate). Iar banii nu mi se par prea multi, desi cred as putea trai cu 1000/luna si 1000 sa pun deoparte , asa as putea visa la masinuta mea
noua. Ma rog...teoria si practica de obicei nu prea se pupa asa ca.........o sa ma mai gandesc.
Plec la o cafea acuma, cu partenera mea pe sanitare.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
hcclara spune:
Buna dimineata!
S-a trezit Luca la 7, asa ca gata cu somnul la noi!Acum sejoaca singur la ei in camera cu jucariile de plus, atata le iubeste...
Ieri am fost la 2 magazine de mobila, al meu vrea o alta canapea in sufragerie, una ce o poti deschide sau daca e inchisa sa stai lungit, insa eu nu prea am chef sa dam acuma peste 1000 euro pe alta, mie mi-o place a nostra de nu mai pot, e de piele moale, neagra si e ft practica, copii o mai murdaresc dar imediat o sterg. sper ca l-am convins sa nu ne luam alta inca...pe motiv ca daca e stofa si o murdaresc copii raman pete!!!!
Azi mergem la biserica la programul de copii, apoi fac rapid de mancare ca vine soacra-mea iar apoi mergem pana la spital ca s-a operat socru-meu si sa-l vizitam!!! si ce nu-mi plac vizitele la spital...numai alea la maternitate!
Kati, a ajuns tati al vostru bine acasa??? ce v-a adus?
Anca, sotul tau e tot inginer? poate se gaseste si pt el un job fain in firma respectiva si atunci plecati impreuna la Paris!!!
S-a trezit Marc, asa ca trebuie sa plec..aseara cand s-a culcat a zis catre mine :"mama, te iubesc de mor!!!" asa dulce a fost, de fapt in fiacre seara imi zice de cateva ori ca ma iubeste.
va pup si va doresc o duminica placuta!
iepumic spune:
Claudia, sotul meu nu este inginer de aceea este mai dificil pentru el sa isi gaseasca un job pe-afara. Dar din punctul meu de vedere.....nicaieri nu e ca acasa!!!!
Ce fain ca-ti spune baiatul ca te iubeste! Iti doresc sa-ti spuna pana la adanci batraneti
.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
katik spune:
neatza fetele inginerele!
poftiti la cafelutza fierbinte!

claudia, pupam baiatu' mamos a lu' mama!!!!tare frumos!
da, tati s-a intors cu bine. ne-a adus multe "cadoiuri" ca doar toti am fost tare cuminti
. eu am primit un parfum: light blue de la dolce&gabbana, fata a primit echipament de printesa roz: rochita, poseta, agrafe, cordelutza, bratara, toate roz de abrbie, evident. robi a primit trening si jucarii destepte.plus multe poze!
anca, e greu afara singura! ar trebui sa fi platita regeste ca sa iti merite. nu ma pricep la salariile de acolo dar aici vad ca nu ai perspective prea rele. ![]()
nico, am inceput sa caut scoala pt krisztina si este groaznic

. nu le cunosc, nu cunosc invatatoare, am auzit tot felul de pareri, despre metoda traditionala, despre step-by-step. acuma ma documentez si despre asta sa vad. mi-e groaza, sincer
. cel mai rau este ca nu se stie nimik, daca mai facem grupa pregatitoare la gradi sau trecem la scoala.
na, ca mi-am varsat naduful aici![]()
dorina, cum sunt juniorii?
sa aveti o saptamina usoara, ma duc sa ma fac citeceva acum ca nu a trebuit sa merg eu la gradi![]()
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
M-am trezit si eu intr-un final... Am si citit asa pe sarite ce ati scris...
Anca succes cu contractul si ca sa-ti spun cum este de unul singur departe cred ca sunt in masura dupa aproape un an de exersat asta. Iti trebuie nu numai tie curaj dar si lui, trebuie sa fiti amandoi de acord cu asta ca pentru nu stiu ce job sa pierzi o casnicie nu merita si este greu dar nu imposibil... In Franta avem scoala de iarna de pe 9 martie pana pe 14 martie la Les Houches in Alpi si cu ocazia asta mergem si la sky pe acolo.
Nico felicitari ca ai scapat de control si spor la examen sa-l iei cu brio!
Va pup fetelor!