gradinita 160 sector 3

gradinita 160 sector 3 | Autor: RalucaN

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Ma intereseaza si pe mine ceva relatii despre Gradinita 160 din sectorul 3. Sper sa nu ma insel in privinta numarului, in orice caz este pe undeva langa Livada cu nuci, in zona Ozana.
Daca e vreo mamica ce ar putea sa-mi povesteasca si mie cate ceva despre gradinita asta i-as fi tare recunoscatoare.
Multumesc!

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Si pe mine ma intereseaza experientele parintilor la aceasta gradinita.

Multumesc anticipat.

Ileana, mama lui Andrei Ioan (09.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Pai deja as putea sa-ti povestesc eu cate ceva despre gradi. Pot spune ca sunt multumita, gradinita este complet renovata, mobilier nou, toaletele curate, dotata cu clase speciale pt optionalele de muzica, dans, pictura, engleza, arta dramatica. Au sala pt serbari, chiar si costume. Educatoarea si ingrijitoarele (cel putin de la grupa noastra) sunt dragutze, se ocupa foarte bine de copilasi, fimea a facut progrese vizibile de cand merge la gradi. Mancarea se gateste in bucataria proprie si este ok, nu am avut niciodata probleme iar meniul este destul de consistent, macar de ar manca copii tot ce le dau acolo....
Nu stiu ce sa-ti mai spun, eu sunt multumita, singurul meu off este ca desi gradinita teoretic are program pana la ora 18, deja la 17.20 cand ajung eu este aproape pustiu, iar vinerea e si mai rau ca cica au zi scurta si trebuie sa gasesc cate o solutie saptamanal sa-mi ia si mie cineva copilul mai devreme....
Daca ai intrebari iti stau la dispozitie...
Toate bune!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina - 3 oct '05

Mergi la inceput

Mulumesc mult pentru informatii.
Andrei o sa mearga din toamna, desi mi-ar fi placut sa-l pot da de-acum, din primavara. Daca nu sunt prea insistenta, poate-mi scrii un PM despre cum ai reusit sa inscrii fata acum.
Astept, pup, merci.

Ileana, mama lui Andrei Ioan (09.03.2006)

Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an , Poze dupa 1 an

Cununia si nunta, poze eco 3D

Botezul si motzul
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Pai eu nu am inscris-o acum , ci anul trecut cand s-au facut inscrierile. (Primul post este de acum un an, cand incepusem sa ma gandesc la gradi ) Am fost cam la limita cu varsta, ea implinind 3 ani pe 3 octombrie, probabil daca ii facea in noiembrie nu ar mai fi primit-o.
Tinand cont ca Andrei nu are inca 3 anisori, iar multi copii de la grupa mica se apropie deja de 4 (unii chiar au implinit), nu stiu daca l-ar primi de acuma. Dar poti veni intr-o dimineata sa vorbesti cu directoarea, ce ai de pierdut?

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Pana sa-mi zici tu nu-mi dadusem seama ca e subiect vechi. Oricum ma bucur ca am dat de tine. Imi zici si mie cum e, sunt multi copii la grupa mica, o lasi sa doarma la pranz (doarme?), cum e mancarea, invat ceva?
Te-am bombardat.

Multumesc anticipat

Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an , Poze dupa 1 an

Cununia si nunta, poze eco 3D

Botezul si motzul
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput