gradinite bune de stat in sect 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am crezut ca imi ghiciti gandurile...
Voi sta intre zona kaufland si biserica 3 scaune. Am vazut din masina in spatele bisericii o cladire care mie imi semana a scoala, ca nu am vazut spatiu de joaca acolo. De aia vorbesti?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetita mea este la crsa Ciobanasul. Insa in martie face 3 ani. Din toamna trebuie sa mearga la gradinita. Sunt interesata de gradinita 188. Imi puteti spune si mie daca trebuie de acum sa ma duc sa vorbesc cu directoarea. Cum trebuie sa procedez ca sa o duc din toamna acolo. Trebuie sa merg de acum sa vorbesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu am baiatul al 188...sunt tare multumita de absolut totdaca vrei sa inscrii copilul te sfatuiesc sa mergi si sa vb de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cosmi1975, daca esti draguta, poti sa ne dai mai multe detalii despre inscriere, cum trebuie procedat.

multumesc

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 15s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am cautat pe harta gradinitele din zona mea de interes: 134 (Str. Calimachi) 233 (Arh. Antonescu Petre) si 276 (str. Corabia).

Sunt si mamici cu copii la vreuna din acesetea?

Ma intereseaza in mod deosebit cea de pe Corabia.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui An-ka.

Da, o stiu pe dna Adriana Bejan.

Din pacate, faptul ca nu are colega spune ceva despre interesul - sau mai degraba lipsa interesului - personalului didactic de a merge sa predea in institutii scolare de stat. Pentru ca dansa nu e singura in situatia asta.

Pe mine ma intereseaza cel mai tare gradinita 16, e prima pe "lista" mea pt ca e chiar in spatele blocului meu, de la geam pot sa vad in curtea gradinitei. Celelalte 2 (201 si cea de pe Corabeasca) sunt "de rezerva"

Pai inseamna ca suntem oarecum vecine

Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)

Pana la urma v-ati inscris la gradi 16? O am si eu pe lista de optiuni si nu reusesc sa aflu nimic despre ea.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Buna,

Eu am fata la gradinita 233 si sunt extrem de multumita.Recunosc ca am inscris-o acolo datorita educatoarei si recunosc :( am dat spaga( un cartus de tigari si o sticla de whisky).
Mancarea este gatita acolo, toamna, bucataresele pun zarzavaturi iar dulcele de dupa-amiaza este excelent.
Fata mea a evoluat foarte mult, se duce cu placere la gradinita si activitatile extracurriculare sunt: dansuri moderne ( 70 lei/luna), informatica ( 16 lei/luna), engleza ( 10 lei/luna) si muzica (10 lei/luna).
Cladirea in care isi desfasoara activitatea este nou construita si foarte curata.
Una peste alta noi, parinti, suntem multumiti de aceasta gradinita si de ce ofera ea.
Sper ca v-am fost de ajutor.

O zi frumoasa!

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Am cautat pe harta gradinitele din zona mea de interes: 134 (Str. Calimachi) 233 (Arh. Antonescu Petre) si 276 (str. Corabia).

Sunt si mamici cu copii la vreuna din acesetea?

Ma intereseaza in mod deosebit cea de pe Corabia.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca vreti sa inscrieti copiii la gradinite de stat mergeti sa vorbiti. Cunosc 2 mamici care deja au depus dosarele.

Dicristea, Corabeasca e o gradinita buna, dar s-au ocupat deja locurile (cel putin la grupa cu program prelungit). S-ar putea sa se mai faca o grupa mica cu program scurt. Celelalte gradinite nu le cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

As fi tare curioasa pe ce criterii a ocupat locurile directoarea de la gradi de pe Corabeasca, in conditiile in care am vorbit cu ea inca din noiembrie si mi-a zis sa vin linistita la 1 mai cu actele. Desi, am rugat-o daca face vreo lista sa ne treaca si pe noi, a zis ca nu face nici o lista si ca daca vin la 1 mai nu am nici o problema.
Totusi, nu am asteptat atat, ci m-am dus in 26 martie, ca sa imi fluture lista pe sub nas si sa-mi spuna ca nu mai are locuri.
M-a trecut pe lista suplimentara, dupa rugaminti, dar mi-a zis in zefflemea ca ma trece degeaba.
Sa inteleg ca asteapta spaga? Si daca ii dau spaga, am vreo garantie ca ma inscrie?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In toamna stia ca va avea doua grupe mici. Intre timp a venit reglementare sa dea afara educatoare si ca atare va fi o singura grupa mica la program prelungit si eventual una pe program scurt (probabil lista suplimentara). Este obligata sa primeasca cu prioritate copiii care au frati mai mari in gradinita sau copiii de cadre didactice, iar apoi zona arondata (casele din Vatra Luminoasa). Evident ca apar tot felul de pile ale diversilor inspectori sau din minister. Nu cred ca isi permite sa ia spaga si sa nu rezolve...Cel mai sigur pentru tine ar fi sa gasesti pe cineva la inspectorat sau minister care sa-ti puna o vorba buna (ca doar asa se ocupa locurile ramase).

Mergi la inceput