Rugaminte
Buna ziua tuturor mamicilor (care sunt deja sau in devenire)!
Eu abia m-am inscris pe acest forum..de ce? pentru ca sunt in saptamana 6 de sarcina si as fi avut nevoie de ajutorul vostru.
Sunt programata pe data de 10 martie la Dl. Dr. Ion Ionut.
Cum ma sfatuiti sa trec de prima perioada a sarcinii? Oare exista un lucru important pe care trebuie sa-l fac si cum nu am experienta nu stiu de el?
Voi cum ati trecut de primul trimestru?
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
Cristina
Raspunsuri
nicol_conte spune:
Bine ai venit la odisee Cristina!! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa o duci cu bine pana la capat!!
Eu te sfatuiesc sa mergi la subiectul "Mamici de septembie-octombrie 2008", acolo sunt burtici apropiate de tine ca si varsta de sarcina si vei afla pareri,experiente dintre cele mai diverse, vei primi chiar si sfaturi.
Vezi ca primele 10-15 mesaje ale tale vor fi moderate,asa ca nu vor aparea in timp real,ci un pic mai tarziu decat ai scris.
Succes!!
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
25+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
cllaudia spune:
Pai in primul rand trebuie sa iti faci analizele complete , atat tu cat si sotul, dupa aceea doctorul iti va recomanda vitaminele prenatale, in cazul meu Elevit. Eu am avut grupa sangvina diferita de cea a sotului, iar dr m-a trimis sa fac niste anticorpi la institutul de hematologie. Daca toate ies bine, cam atat este de facut. Nu trebuie decat sa mananci sanatos, si sa mergi in fiecare luna la consultatie. Te va mai lamuri si dr. cand vei merge la el. Succes ! O sarcina si nastere usoara!
Tecky spune:
In primul rand tb sa nu faci eforturi prea mari si sa mananci sanatos.Si un set complet de analize tb sa faci.Sarcina usoara!
sorana spune:
Pe tot parcursul sarcinii se ia Acid Folic. Asta ar trebui sa-ti spuna medicul la prima intalnire cu el/ea. Plus sa-ti dea setul de analize pe care trebuie sa le faci.
De ce te duci abia pe 10 martie la dr? Teoretic ar trebui sa te vada un doctor cat mai repede + sa faci o ecografie. Daca acum ai 6 saptamani pe 10 martie o sa ai 14 saptamani. Mie mi se pare ciudat sa astepti atata ..... si nu doar din cauza amintii mele de la prima ecografie la 8 saptamani cand Monica era "o inimioara cu labute" 
Sarcina si nastere usoara
Sorana si Monica (5 ani)
ariel_7000 spune:
si sa nu iei niciun fel de medicament, exceptand vitaminele prenatale. e foarte important sa iei acid folic in perioada asta.
alexutza 4 ani + si
27 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
rcristina spune:
Multumesc din suflet mamicilor pentru ajutor si sfaturi, dar si pentru urari!!
La fel va doresc si eu voua din suflet sarcina usoara si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
Ma duc pe 10 martie la consultatie completa, dar pana atunci am fost indrumata sa-l caut pe Dl. Dr. Ion Ionut la internari in spital intre 13,30 si 14,11(in orice zi a saptamanii, mai putin joia).
Binenteles, ca ma voi duce sa vad ce spune ca am de facut pana pe 10 martie.
Pana atunci, oricum luam acid folic de vreo 4 luni inainte sa ramn insarcinata si o sa iau in continuare si, de asemenea, o sa fiu foarte atenta la sfaturile voastre.
Va multumesc din suflet pentru tot.