Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am uitat sa specific ceva important cu privire la dormitorul nostru: mobila este bleu si vine...TEODORA
Ne apuca rasul cand discutam in familie,dar acu,doar n-om schimba sifonier,pat,noptiere,birou bleu..n-avem decat sa realizam o camera cromatica.

Ma,Naty,dar la mine de ce-or fi iesit la ultima eco IR mari pe artera uter stg,dupa ce inainte cu 2 sapt iesise mici in aceeasi parte?Ca nu m-a descoperit nime cu asa afectiuni pe care le enumeri tu...

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bine v-am gasit, ciripitoarelor!

Iar ati scris de ma dor ochii de atata citit...am dormit si eu cu puiul 2 ore, am papat acum o omletica si am venit sa clampanesc putin cu voi.

Mihutza, ma bucur ca ati ajuns cu bine si tare frumos zici tu ca esti ca in vacanta! Acomodare rapida!

Olgutza, bine ca mi-ai zis de baby expo, tare imi fac cu ochiul astea de la Avent si o sa astept pana in martie.

Mamicuta-harnicuta, n-ai stare la miez de noapte? Ce de bunatati ai facut! Pozicile cu hainute sunt in albumul cu burtica bb2.

Butucica, saracuta de tine! Bine ca ti-a trecut si esti bine acum!

Ariel, mult succes cu apartamentul, sa gasiti ce va trebuie si sa reusiti sa va mutati!
Noi avem 3 camere in care nu mai avem loc ...dupa ce renovam baie(apropo, are geam ), mutam patutul la noi in dormitor si facem loc pt. bb Stefanut. Asta inseamna o curatenie generala la jucarii si sa le depozitam mai bine si in sifoniere, pe unde mai sunt lucruri pe care nu le mai purtam, le facem pachet si le donam la o biserica sau la un centru, undeva.

Ali bia, multa sanatate fetitei! Nu-i faci si analize, sa nu fie chiar infectie urinara, pe langa faringita?

Hai sa va zic ce i-am mai dat eu lui Vlad pt. intarirea imunitatii, aviz si celorlalte mamici cu pitici acasa: I-am dat Sirop Septilin, 2 luni consecutiv, apoi o luna pauza, apoi ursuleti cu echinaceea si acum iar o luna pauza. Din 1 feb ii dau tot ursuleti. A racit prin noiembrie-decembrie, dar nu f. grav cu temperatura mare, deci ma declar multumita pana acum si parca ursuletii astia(sunt de la Walmark) sunt f. buni. In lunile cand fac pauza ii mai dau oscilo. Anul trecut am incercat si cu Imunobaby, dar parca fara efecte spectaculoase.

Zoze, ce noroc cu mami si socrela care se ocupa de "zestre", super!

Ursuleata, ce bine ca ti-ai luat CM!

Mie trebuie sa-mi dea de la servici 3 libere pt. ca am lucrat de Craciun si sper sa mi le dea vineri, luni si marti, plus we as avea 5 zile de stat acasa. Maine aflu daca e asa! Si apoi inca o saptamana la servici si gataaaaaa!

Clau, ce scump e la Med! si mie mi se pare f. mult...eu sper sa ies ieftin, adica sa platesc anestezista pt. epidurala, moasa si asistentele, pe Tutunaru nici nu-l pun la socoteala! Deci max 1000 ron, zic eu...Naty, ce zici?

Clabucel, ce dor mi-era de tine! Felicitari pt. pre-natal si sa ciripesti mai des acum! Bafta luni la Iosup! La Fortis te duci sau la CMU?

Cory, felicitari pt. grasunelul Alex!

Strig si eu ca Mamica, Soviiiiiiiiiiii, Kyaaaaaaaaaaaa!!!

Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by mstela

Am uitat sa specific ceva important cu privire la dormitorul nostru: mobila este bleu si vine...TEODORA
Ne apuca rasul cand discutam in familie,dar acu,doar n-om schimba sifonier,pat,noptiere,birou bleu..n-avem decat sa realizam o camera cromatica.

Ma,Naty,dar la mine de ce-or fi iesit la ultima eco IR mari pe artera uter stg,dupa ce inainte cu 2 sapt iesise mici in aceeasi parte?Ca nu m-a descoperit nime cu asa afectiuni pe care le enumeri tu...

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Nu, n-ai asa afectiuni, dar ai uterul mic si deformat, e si asta un motiv. Plus ca nu stiu ce inseamna mari...Mie la ultima eco mi-a iesit pe stg 0,90!!!, pe dreapta 0,61 (la limita de sus admisa).

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubule, nu te supara, sper sa intelegi ideea dar...chiar va rog pe toate, intrebati-ma ce vreti de simptome, medicamente, sistem medical, tot ce vreti, dar nu-mi cereti sa comentez "scoruri" de spaga...

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am papat si acum stau si eu putin la sporovaiala pana la turul de seara.

Laly, bine-ai revenit pe crenguta si felicitari pentru prenatal. De-acum o sa ai mai mult timp.

Ali, imi pare rau de micuta. Insanatosire grabnica!

Mami, am vazut si eu la stiri cu fatul mort in pantec. Cumplit!!!! Cum de se intampla asa ceva?

Roxana, tu cum te mai simti?

Cory, felicitari pentru intalnirea cu bebe dolofan!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Va pup! Sa stiti ca sunt, egzist, va citesc si va iubesc. Da nu v-am scris din majora lipsa de chef; si ca sa nu dau in voi cu cine stie ce mesaje pesimiste, am zis ca mai bine stau in banca mea. Amnezia mea s-a agravat (acu fara misto) ma streseaza pana si gatitul unui fel de mancare. Ieri, pe acest fond a tzipat si Omu la mine de 2 ori de am ramas shocata.
Traiesc fiecare eveniment alaturi de voi, atat cat pot sa procesez textul citit, si voiajul Mihutzei (fortza multa la acomodare!), si casatoria Marinei (casa de piatra!), si despre dopplerul cuscra-mii, si cate au mai fost (normal ca in momentul asta nu imi amintesc )
Azi pe langa altele am intentionat sa fac portie dubla de baigli cu mac si cu nuca pt maine, cand e ziua randunoiului. Se vede treaba ca n-oi fi facut-o cu iubire ca nu prea mi-a iesit. Cat m-am chinuit! Cine stie ce am UITAT sa pun in coca. Poate faina?

sovi 25+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ciririp cirip cirip
iaca venii si eu pe crenguta.

De cand cu programul asta de 6 ore, imi e tare greu sa mai scriu de la birou, pentru ca parca s-a comprimat tot timpul, si nu-mi ajunge sa fac tot ce trebuie. Uff! Da' tare dor mi-a mai fost de voi (nu am mai scris de 2 capitole). Asa ca zic si eu ca Laly, sa vina bilele negre...

Clau tare m-am mai emotionat cand am vazut ca deja ai stabilita data nasterii. Sa fie intr-un ceas bun.
Si Cami la fel. Felicitari fetelor!

Nici nu mai stiu ce vroiam sa zic... Tot citeam si pana sa apuc eu sa scriu ceva, hop, sariserati vreo 3-4 pagini.

Aa, mami papacici tare frumusel caruciorul, dar tu vazusi maica ca are 30 de kile?!! Eu tot de la baby comfort cred ca o sa cumpar (s-ar putea sa ma decid la Haberkorn). Astept sa se deschida noul show room, sa le fac o vizita.

In rest, despre noi numai de bine: am fost la analize, un set e gata deja, si in afara de vesnica usoara anemie, e totul ok. La control ma duc pe 21 (o zi dupa tine mami), si programarea la morfo o am pe 4 martie (o zi dupa tine bubule)

Sanzienuca se tot foieste, si se misca, ma loveste, ma gadila... eheei, ce petrecere o fi la ea in burtica!

In alta ordine de idei, au inceput durerile de spate! Moooama, cand ma ridic in picioare, ma sageteaza sciaticul, de-mi vina sa ma chircesc pe jos, si sa raman acolo. Si mai nou ma mai doare si bazinul in partea dreapta, undeva in capul femurului... Dar bucurosi le-om duce toate, vorba aia!

Am fost si la oftalmolog, si mi-a zis ca la dioptriile mele nu am interdictie la nasterea naturala. Pot sa fac cum vreau. Asa ca sunt iar in ceata - daca pana acum incepusem sa ma obisnuiesc cu idea de cezariana, acum nu mai nevoie...

Mai vroiam sa raspund punctual, dar pe cuvant ca am uitat... Iertati o biata graviduta zapacita si uituca. Dar voi stiti ca va iubesc mult de tot pe toate

Kya 27+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Alooooooo! gara, voi va batetzi jioc di mini???????
Laly iotema, ma bucuram mai repede dar fetele aiestea scriu tare mult si io abia acu am ajuns acasica, si pin acitisi tat din urma, Prenatal usor, sa vezi cate bile negre primesti si de la mine nu numai de la NAty, pt lipsa nemotivata!!!

Naty sfatul meu este sa-ti cauti alti nasi pt Iulia.
Papacios , calc cu cea ma amre placere, mai ales daca platesti bine, numai sa nu ma pui sa le impaturesc ca tre sa stau pe scaun si intr-un loc.

Sa traiasca Moldoveanu', gras , ca frumos va fi avind in vedere asa o mamica cu asa o Larisica

Sovi casca urepcile incoa... sa stii ca am lasat la Mc donald's acolo aprope de sebastian , stii tu ... un pachet maRE( are in el buna dispozitie, chef de ciripit , multa sanatate pt tine si omu tau, si mai are un pachet mic ai grija cind desfaci pachetul mic sa nu o iei in freza. Am ragusit azi strigindute si tu nik.tzi, tzi, tzi si petrecere frumoasa , LA multi ani pe miine!!! serios acu intelegem da numa tre sa spui, macar stim de tine. inca o data ,...... si sa te strergi pe obraz ca ti-am lasat urme de ruj.
OAna , olga si pe tine.

mai tre sa-i urez mult ene lu' Clau , Roxanei , si fara dureri

mai tre sa strimb pe Ela.

mai pup o rindunica care va avea statui ca si mine

Mihutza , calatoreaso, cum e vremea pi la tini????

Mai pup o RAluca si O Raluk31, mai pup si pe restul , ca acu nu-mi mai amintesc nik.si va doresc noapte buna cu mult somn , si vise placute, ......in mesaj am fost pusa pe shotii
si o Kya , care :Pi undi umbli Bre?, ca ieri noapte te-am visat tare ma mai tragei de urechi, nu stiu ce nu ti-a placut.......

Giani ,.... 33+ ca am dovada

AMR 7 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, cum sa ma supar...sa nu te superi tu ca am adus vorba! gata, am lacatel pe subiectul asta! si eu sunt anti-spaga, mai ales sotul, dar....e necesara...

Kya, eu pe 5 martie am la Iosup. La CMU te duci?

Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Clau si Cami33 felictari pentru programari! Ce mult mai e si ce putin a mai ramas! (ca sa parafrazez o zicala).
Mihutza, ne bucuram sa auzim vesti bune de la tine! Cred ca abia acum incepi sa te dezmeticesti si sa intelegi de fapt ce se intampla
Butucica si RalucasS, multumesc mult de avizare! Persoana respectiva mi-a trimis PM si am intrat in legatura cu ea.
Simonette, tu care incurajezi mereu pe toata lumea, tocmai tu faci d-astea? Hai nu te mai gandi la ce e mai rau, in sinea ta si tu stii ca o sa fie bine, nu-i asa? Hai randunico, fii barbata ca o sa nasti la termen si o sa fie si randunoiul langa tine.
Naty si fetele care au pomenit de IR-uri, sa stiti ca eu aici nu am auzit pe nimeni sa fi urmarit asta, nici la eco nici doctorul, nu pomeneste nimeni de IR-uri. Cred ca se aplica numai in anumite cazuri de sarcina cu risc; dar vad ca in Ro mai toata lumea le masoara...
Zoze, aici frecventa vizitelor medicale e standard, cu exceptia sarcinilor cu risc - atunci supravegherea e mult mai atenta si vizitele la doctor si mai dese. Si eu si bebe suntem ok, dar doctorul nu risca sa fie tras la raspundere daca sare peste o vizita si intre timp se intampla ceva cu sarcina.
Cory, felicitari pentru bebe sanatos si grasunel!
Lyvy, ca sa vezi pozele mele, dai click pe linkul de la semnatura.
Mami-papatot, esti o haioasa!!!
Sovi, cred ca randunoiului tau ii trebuie o bataie buna! Adevarul este ca gravidenia si apoi venirea lui bebe poate sa puna un pic de presiune pe anumite cupluri, in special cele care sunt la primul copil. Cred ca pe undeva este normal...e o schimbare majora in viata de cuplu, pe langa bucuria de a avea un copil sunt multe temeri, frustrari, ingrijorari... Eu sunt adepta comunicarii deschise. Stiu ca suna a cliseu, dar asta este adevarul. Cand simtim ca se acumuleaza ceva tensiune, eu si al meu ne asezam comod si dam cartile pe fata, incercam sa ne spunem care este de fapt radacina lucrurilor. Si imediat se aplaneaza totul. Cheia este sa fii sincer cu tine si cu partenerul (si vice versa). La noi functioneaza.
Va pup pe toate!

Vio 31+
http://community.webshots.com/user/violetahar

Mergi la inceput