Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Na, ca am trimis inainte de vreme mesajul!!!

Eu azi am stat mai mult la servici si sunt foarte obosita, am niste dureri de spate naspa, si sagetele ciudate prin burta!!!Nu stiu ce-o fi, cred ca m-am obosit prea tare!!!

Am schimbat azi si semnatura!

Violeta, din nou insist, unde vad si eu pozele tale, ca le-am scapat!

Naty, bine ca ai scapat de verisoara.In ceea ce priveste micul dejun si cafeaua, sunt f tipicara, asa m-a invatat mama de mica si asa fac si acuma: trezit, spalat, mancat mic dejun+ stiri, cafeaua, si-abia apoi incepe ziua, asta se intampla indiferent de urgente,grabeala sau ora trezirii, exceptia e cand merg la analize, care e o adevarata "trauma".

Giani, vad ca ne asemanam la capitolul servici!!Na, cine va avea statuie???

Cory, felicitationes pentru bebe, si la mai mare!!!

Mihutza, welcome back darling!!! Faina experienta!!

livi +33 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Uffffffffffffffffffff!

Dar stiu ca am muncit azi nu gluma ... doar ca dintr-o lista cu 18 puncte am rezolvat doar 4, ceea ce inseamna ca sunt far away from it!

In rest raposrtez programare la control pe 21 , adica luni, abia astept...poate bagam si un eco mic s-o mai vedem si noi pe honey bunny,ca tare ne e dor si mai zicea si doctoresul ceva de ir-uri asa ca, avem o scuza!

Mai rapostez o chestie care m-a speriat putin, ca m-am dus la pisu si cand sa ma sterg m-a sagetat o durere in partea dreapta jos de am zis ca mor...acum a trecut!

ela, crede-ma ca imi stateau rau de tot pe cap ... plus ca aveam carnea dezghetata (pt a 2 –a oara) si ma riscam sa o arunc pt ca am experimeneta asa ceva toata vara cand o scoteam si pe urma nu aveam timp s-o gatesc, o bagam la frigider si pe urma via cos! mobilizare si spor la bucatareala! eu am facut ieri de vacuta cu tarhon (desi planul era cu pipotzele, dar n-a gasit)...

asa e natynicule...ca eu de gandit am gandit-o de nu se poate fiind spatiul f mic, dar am zis ca eu in scarbotenia asta de bloc nu raman mai mult de un an... si uite ca voila de iata! plus ca florin are sechele, ca el toata viata a dormit cu picioarele afara din pat, si uite asa m-am trezit cu unul de 2.20/1.60 iar varianta cu patutul la noi in camera este imposibila ... asa ca daca e bal, bal sa fie...si daca tot m-am indagostit de camarutza aia, vba lu’mama, eu pentru ce muncesc? ca florin rade de mine, ca ala e dormitor mai mult pt mofturile mele (nu ca pe el nu l-ar topi) decat pentru Honey Bunny care habar nu are ea de cromatici si alte asorteli ... lasa sa dezvolte gustul pentru frumos de mica, mancao-ar mama de berbecutza...I hope! nu vreau sa mi te imaginez ambaland pisu la 2l! nu ma-nebuni, Nea Nicu? si pentru verisoara ... ptiuuuuuuuuuuuuuu...a ajuns?

butucico, lasa mama ca eu sunt acasa si noroc ca m-a sunat o prietena, ca altfel mi se lipea fundul de scaun...si inca mai am o gramada de treaba! si daca n-ai astampar acasa, iti ofer vreo 2 teancuri de rufe de calcat, tu calci si eu te tin de vorba si sa vezi ce trece timpul! ca eu DETEST calcatul...si florin rade de mine , ca tanti care-mi calca husele nu stie si rufe? ca poate o chemam pe la noi, sa mai poarte si el camasi! hai bashti, prietene!

cami, hai ca m-a bufnit rasul cu Amaroyul...asta e subiect de ras la noi in neam ... maica-mea e mare cafegioaica dar nu bea decat Davidoff...si nasa ei, e cu Amaroy (dar ea chiar asa pronunta, amaroi) ... si ii tot da ca sa cumpere mama cafea din asta ca e buna, si maica-mii nu-i place deloc si ea tot o bate la cap ... mie una mi-e egal...caimac sa faca si aburu sa scoata ... acum spre exemplu am metropolitan ... am mai baut una care era super truper...irish cream (la niste pungi de hartie alba, acum vad ca le-au facut de plastic argintiu)...din asta bea meditatoarea mea la engleza si mirosea in tot cartierul...yummi!

underqueen, cand l-am citi si eu pe ala cu cantarul, voi erati aici cu febra masuratorilor si zic, pai eu decat sa ma masor, mai bine le trimit fetelor bancul asta, ca se prind ele ce si cum si pe unde ma-ncadrez!

ralucas, ia intreaba socrii, mai au loc de un 2.2/1.60? si noi tot asa planuri avem cu casutza... Doamne Ajuta!

asa vezi delphinule, dai si pleci! sau ti se pare tie ca ne-am anemiat vreuna?

ursuleato,
bun venit la medlife! si eu voi naste tot acolo, dar inca nu stiu daca cu Mendez sau cu Predoi...in seara asta aflu vesti de la un prieten, ce si cum, ca el are la randul lui o prietena neonatoloaga care face garzi acolo !

pupe simonici de samuelici!

arielule, vreau sa-ti spun ca pe la ai mei (Costin Georgian) au ajuns ap cu 3 camere 140.000 euro ...zic asta ca stiu ca tu stai tot prin Pantilimon...chiar, unde stai mai exact? ... mie mi se pare de neatins mai ales ca noi avem credit la asta, deci nu ramanem cu banii toti daca-l vindem ... ca atare frumos ar mai fi...daca ai nevoie pentru credit, noi am apelat la un consultant, prieten cu o prietena, stii tu, lantul slabiciunilor, si el ne-a sfatuit la ce banca sa mergem si cum sa procedam ca sa obtinem credit mai bun...si el nu-ti ia nimic, pt ca ii da banca comision...plus ca te prezinta bancii si el avand credibilitate in calitate de consultant, ai alta trecere...nou in ziua in care ne-a aprobat creditul ne-a si dat in mana 450 mil, ceea ce nu se intampla in mod normal decat dupa 3-4 zile...oricand ai nevoie, il recomand cu caldura...e un tip serios si mintos!

claule, cat esti de aproape...Doamne Ajuta! nu-mi revin, mai ales ca am vazut si programarile pentru cezariene pe prima pagina....

ramo se accepta pupicii iar gresala a fost fara banat!

in sfarsit clabucelule...mai apari si matale la orizont!

olgutza,
tinem pumnii pentru maine la controleala!

cory, felicitari pentru bebe sanatos si grasunel!

Gata, ma duc sa-mi iau cremutza de burtica si cartofiori sa trantesc un piureush langa snitzelele alea delicioase!

Pupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

soviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????
kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

mami_papatot 28+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Pai,da,Naty,Tatal Nostru de 7 ori pt 7 bete de chibrit pe care le aprinzi de la unul la altul desupra unui pahar cu apa ...si stii ca partea arsa a chibritului o lasi sa cada inauntru ;la sfarsit faci cruce pe pahar si zici "pe unde a venit,pe aici sa se duca", bei de 3 ori si,de fiecare data,sufli in sus..si dupa aia,schimbi locul,nu mai sezi pe acelasi scaun sau pe aceeasi parte de pat ;cam asta ar fi...Nu mi-ai zis cum e cu sughitul

Cory,ca sa-mi pregatesc sanii,folosesc o crema de la Chicco Mamma Donna - tratament tonifiant cu proteine; de doua ori pe zi pe parcursul ultimelor saptamani de sarcina..si apoi,mai sunt acele mameloane de cauciuc (tot de la Chicco) despre care am auzit numai de bine (in cazul in care nu ai sfarcurile formate cum trebuie sau iti face bb rani)

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

ali, da, sunt din botosani! din oras. stau pe strada stefan luchian, iar sotul meu a terminat scoala 11, liceul laurian, apoi facultatea in iasi :)))
bunicul lui este din satul cotu, de langa copalau, patria usturoiului:)

alexutza 4 ani + si 27 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

stiu unde e strada.. eu stau aproape de liceul Laurian
Am venit pe la 4 de la doctor si are Faringita acuta si ia dat Lekoklar [antibiotic] nu am mai auzit de asta pana acum dar e bun pentru infectii [cand am ajuns acasa imi spune ca o doare puta cand face pipi.. cred ca are infectie urinara]

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Doamne, mult ati mai scris!!!!!!!!!!!!!! Greu va ajunge omul din urma.
Abia astept sa intru in prenatal, nu mai am nervi sa stau la servici si sa inghit prostiile la toata lumea.
Duminica raportez si eu un mers la eco, sunt curioasa ce face printesa mea, abia astept s-o vad. Ce stiti de banii de prenatal? Mie mi-a zis contabila ca s-ar da pe card de la firma inca o luna-doua, e drept?

26 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ali, cum adica pe Bianca o doare puta la pipi?! A stat in frig? N-am auzit de Lekoclar, e denumire comerciala, dar imi suna a claritromicina, ceea ce e o alegere ff buna in faringite
Raluk, sar'na, acu ma duc sa ma dezdeochi, ca nu se stie...bashca faptul ca dupa vizita am avut de 2 ori tensiunea 140/90-95.Ma rog, a contribuit si reactia sotiorului, care iar are probleme la serviciu, era nervos cand l-am sunat ca maine trebuie sa-mi duca pipi la ora 8, a zis ca nu poate, e prea tarziu. M-am enervat de-mi venea sa arunc sticla, dar mai astept ca s-ar putea sa se razgandeasca...

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gataaaa! Sunt si vaccinata antitetanoooooos , pe principiul ca "Doamne fereste! Nu nasti la tzara, dar...asta sa iti fie baiul, sa fi facut vaccinul fara sa ai nevoie!" In rest, numai de bine, mai mult a durat sa ii explic de ce nu intru deja in concediu, ca doar pot sa fac asta de cateva saptamani bune...

Naty, data viitoare cand merg la Municipal, nu scapi de mine , dar maine ma duc la Polisano la consultatie . Asa mi-e de sila de circulatia aia din Crangasi, de nu pot sa iti explic ...Sa stii ca nu mi-a iesit din cap Clexane-ul, mi-i drag rau . Nu, dar nu exclud nici o varianta, daca va fi cazul sa fac, il fac...In plus, am senzatia ca fac prea tare pe desteapta daca ignor Clexane-ul, stii? Nu stiu cum sa explic. Ceva de genul cum ca as dispretui tot efortul Monicai de a-mi monitoriza sarcina...Sunt nebuna, nu?

Ali, uf! Bietul pui...poate are efect si asupra infectiei urinare, teoretic insa trebuie facuta o analiza de urina si o antibiograma, sa mergi la sigur cu tratamentul...dar te uita si pe prospect, vezi daca e si pentru asa ceva.

Raluk, acum am aflat si eu cum descanta bona nepoatei mele!!! Oricum, procesul mi se pare tare comic ( pliz-pliz nu te supara!!! ), pe masura ce citeam ma gandeam ca totul se va incheia cu o tumba ! Acum serios vorbind, tot blocul se ducea la Doamna Fatu pentru stinsul chibriturilor! Foarte eficient, patit pe propria-mi piele deochi si vindecat de ea.

Ela, am un coleg care anul trecut s-a apucat de casa ( in martie a inceput ). A iesit o minunatie, au facut-o singurei, tocmind mesteri pentru fiecare etapa a constructiei. Au controlat totul da capo al fine, iar banuti au avut din imprumutul de la banca. Este o casa minunata, cu etaj, si atata caldura emana, de iti e mai mare dragul!!! Sunt un exemplu pentru mine, pentru cum poti face lucruri deosebite cu foarte multa vointa, si nu neaparat cu bani multi!

Ma duc sa hranesc copii, pe urma initiez operatiunea defrisarea, ca deh...maine am prezentare !!!

Edit: Mami, esti culmea!!! Ce Dumnezeu de liste faci?!!? Eu ti-am spus ca esti bagata in priza rau !

Olga 32+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

naty, probabil o ustura un pic....avand si febra f mare[a mai patit ea asa la febra]
...si, da asa se cheama claritromicina, am citit si eu pe prospect si e f bun pentru infectii , faringita si etc, sper sa-i treaca mai ales ca sambata e ziua unui verisor si tine neaparat sa se duca si ea, dar mai vedem pana atunci....

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ali, da asa e, Lekoklar-ul e claritromicina, si e acelassi lucru cu KLACID, KLERIMED, KLABAX, FROMILID, poate de astea ai mai auzit sau ai mai folosit.E un antibiotic foarte bun in infectiile respiratorii, si nu numai!!!Va urez sanatate!

livi +33 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pup randunici mamici.
Am aterizat si eu,cam tarziu,ce-i drept,ca a trecut ziua si eu abia am apucat s-o privesc.
Mi-au tinut sormea cu finutza-nepotzik azi de urat,a fost o placere sa-mi vad finutza,care e o zapacita de 2 ani fara 1 luna (nascuta de ziua nasei).
Cat au stat la mine,mi-a intors dormitorul invers,bineinteles ca primul lucru pe care l-a facut a fost sa sara pe laptop,asa ca am fost nevoita sa-l ascund repede.Si..am zis ca dc Teodora mea va fi zapacita ca ea,am incurcat-oo.

Am avut azi niste mici intepaturi in burtoasa,ce-o mai fi si asta?
Pup,revin dupa ce recuperez,ca sa vad ce-ati mai facut..

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput