Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,vad ca Cory ti-a spus ca pot nasii vostrii de cununie sa o boteze pe IULIA,dar nu cred ca ea stie toata povestea,adica ca voi le-ati botezat lor copilul si apoi au devenit nasii vostrii,si eu am intrebat tot un preot(tare drag mie ,de altfel,e sotiorul meu) si mi-a spus ca nu se poate deoarece sunteti inruditi duhovniceste,dar tu sa faci cum crezi! Te

Simo,mamica lui DAVID,33+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, manca-o-ar mama de Alexutza-Alba-ca-Zapada, cu marul in gat...

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Naty,
ma ajuta acum pe relatia cu Larisa anii de studiu indelungat si continuu al psihologiei (in toti cei 5 ani de liceu, ca optional in facultate), cei 8 ani de experienta in educatie si alti doi de lucru cu victime ale traficului de persoane ( ca am fost coordonatorul unui centru de protectie pentru asemenea fiinte nenorocite).

Eu zic ca e util pentru un parinte sa urmareasca nu doar aspectele care tin de dezvoltarea fizica a unui copil (cat s-a lungit, cat a luat in greutate), ci si dezvoltarea sa psihica...sa citeasca si pe aceasta tema.

Mie mi se par accesibile cartile semnate de Francoise Dolto, pediatru si psihanalist.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Deh mai Naty-fugii..da' tot statui inca vreo ora juma sa adorm!Cine-a zis ca nu-s insomniaca?!Cred ca sunt prima!!Trezirea la 2-3 si culcare la 5-6(cam 3din 7zile)!!Problema e ca stau la tv. pt.ca am calc in dormitor si nu pot butona pt.ca-mi trezesc randunoiul!Oricum drumurile la pishu sunt in numar de 3-4/zoapte..da' nu ma plang ca m-am obisnuit!Mi se intampla de-astea de prin saptamana 8,cand mi-am trezit randunoiul la 2noaptea sa mergem sa ne plimbam ca eu n-am somn!!Si-am mers!
Mmm..cafeluta amaruie de la Naty!!Mm..iau si eu una..Sarutmana!
Cat despre dependenta..mai vrei sa-ti raspund?!
Cory!Comentariile tale nocturne sunt un deliciu-parca-am fi la sinteza zilei!
Wow Roxule ce matinala-ai fost!
Cami!Esti o fericita!
S-o folosesti cu spor Ioana,sa-i faci lui BB David rezerve serioase cu ajutorul ei!!
Rox..unge-l bine ca sa poata functiona la capacitate maxima!
Clau!
Apropo de sughit..mie imi pare asa de rau de saracul bebelus..Mi se pare ca sare asa de tare si atat de mult..Il mangai,vb. cu el-dar degeaba!
Cory iarta-ma dar nu m-am putut abtine si am si ras putin inchipuindu-mi toata povestea cu Larisica!Este adevarat ceea ce spui tu,e normal si bine sa fie asa si-i trimit mii de pupici paharnicului Ulea pentru felul in care a reusit sa managerieze situatia si nu in ultimul rand-Larisicai dulci!
Aha..Deci asa Olgutza! Ma pot intepa fara frica!Puup
Ursulico..esti de belea!!
Va spuneam aseara ca am facut ceva noi achizitii!Ei bine..am luat exact paturica la care visam(pup Deea)-e din bumbac,nu incinge are desene superdragute si nu-i scumpa deloc-65lei.Firma e una turceasca-Aziz-nu ma asteptam sa fabrice asa ceva..Si..am mai luat un body pt.nou nascuti pe care scrie mi-au d@at dintii si o pereche de pantalonasi pufooosi-pufoosi crem!Sper sa-mi adun fortele zilele astea sa fac si pozicile promise cam demult

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cory, uite cum a reactionat Razvanel. A fost saptamana trecuta cu randunoiul in parc, cand era totul inghetat si lacul de asemenea, era plin de oameni si copii, stratul de gheata fiind foarte gros. Asa ca l-a dus si pe Razvanel sa se dea putin pe lac...Acasa mi-au povestit bineinteles, iar la cateva zile la stiri au dat despre cativa copii din Constanta care-au fost pe un lac cu gheata subtire, aceasta s-a crapat si doi dintre copii s-au inecat. Razvanel era in camera, se juca cu masinutele, dar se pare ca era atent si la stiri pentru ca s-a dus apoi imediat la paul si i-a spus ca nu mai merge cu el pe lac, sa nu cumva sa-l mai duca. Era de-a dreptul suparat! Deci micutul meu a trecut printr-un mare sentiment de teama, ca ar fi putut sa i se intample si lui... Degeaba sotul i-a explicat apoi ca nu se compara situatiile ca el nu ar face niciodata ceva periculos pentru el si ca gheata pe care au fost ei era foarte groasa si nu avea cum sa se sparga... Razvanel a spus categoric ca el nu mai merge pe lac...
Si eu ii analizez tot timpul starile si pot sa spun ca la varsta asta ( 6 ani ) trec si ei printr-o gramada de trairi...Micutii nostri cresc si se maturizeaza!

Naty, am raspuns la PM.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Clau tu ti-ai facut analizele de trimestru III la Medlife? Daca da cat te-au costat?

+28, Bianca Maria

Mergi la inceput

Cory, absolut de acord. Am norocul unei f bune prietene psiholog de copii pe care ma bazez sa ma ajute pt dezvoltarea psihica a bebelinei.
Clau, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mi-am facut si eu micul dejun, un castron urias cu salata de fructe (mandarine, para, kiwi, ananas si piersici din compot). a iesit un delir! mai lipseste banana, dar nu mai am in casa si nu am chef sa cobor. adoor fructele! tanti de la magazin, cand ma vede seara, incepe sa rada si-mi zice:"avem mandarine d-alea dulci si kiwi moi:)))".
mi-e ciuda doar ca am stomacul atat de inghesuit acum si n-o sa incapa tot castronul si cum sufar de defectul "pelican" imi va fi greu sa stau cu castronul la nas si sa ma uit la ce a mai ramas in el:)

alexutza 4 ani + si 27 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza la ciripitorese!!!!

Diana pastreaza credinta in Dumnezeu si vei vedea ca va fi bine!!! Te asteptam cu drag oricand si cu bratele deschise! Suntem toate alaturi de voi si ne rugam ptr. bb
Sovi Sa-ti traiasca randunoiul si sa fiti fericiti cu totii!!!
Violeta, esti super-sexi asa burticoasa! Cred ca toate gravidutzele si-ar dori sa arate asa ca tine! Felicitari!!!
Naty , esti tare scumpa, cum ai tu ptr. fiecare o vb buna, un sfat... multumim!
Ariel, Doamne ajuta sa gasiti casutza mult dorita si sa o simti ca pe adevaratul camin! Cum ai descris tu ap. actual...m-am regasit pe mine, cand stateam la 2 camere, dar eu si acum la 3 ma simt la fel, caci nu l-am facut pe gustul meu din diverse motive!Acum abia astept sa plecam in be!!! Bafta multa sa gasiti apartament si ieftin si bun!!!

mai vin!

mami de Luca si 34+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

RalucaS de Lucas!!!! Dormi???

Mergi la inceput