Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata, dragi randunici!
Bag seama ca s-a mutat clubul insomniacelor spre dimineata devreme?-ca vad ca Roxaniciu e prezenta la apel...
Am dormit acceptabil, acu vad ca nu mai pot readormi dupa plecarea sotului ca...mi-e foame!
Asa ca sa pap si va astept cu cafelutza pe toate-n-am Davidoff si nici Amaroy, doar banala Tchibo dar jur ca v-o fac buna!

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

e calda!
Am gasit pagina asta, pt cine n-a citit-o: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=18581&whichpage=1
Eu una m-am regasit 100% pe toata pagina...
Zoze, e grav? se trateaza? sau mai bine se lasa asa?
Ma bag in pat ca-s singurica cuc pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Naty, nu esti singurica, am simtit miros de cafea si am aparut. Neatza tuturor!
Cum rezistati fetelor pana la orele alea mici din noapte? Eu la 22-23 pic impuscata si ma mai trezesc la 6.30 sa-mi pregatesc odorul pt gradi.
Si asa pierd eu cele mai interesante discutii...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 28+Luca Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Aoleu Naty nu-mi mai face pofta cu Amaroy! Eu is cafengioaica si nu gasesc mereu astfel de bunatate. De pe la noi cel mai bine ma impac cu Jacobs. Dar cand prind pe cineva ca e-n trecere pe la nemti si eu comand cate Amaroy poate duce

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata, fetelor!

N-am mai apucat sa intru ieri... Mi-am cumparat pompa de san electrica de la Nuk de la o tipa care o folosise de cateva ori (nou-nouta, cu biberon sigilat) si incalzitor de biberon Nuk... si sunt f incantata de ele.

Nu stau mult, ca ma pregatesc sa plec spre Bucuresti s-o iau pe mama de la spital, ca si-a facut niste analize si nu are cine sa mearga dupa ea.

Va pup si ne auzim mai tarziu!

Ioana
34+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Felicitari de achizitie Ioana! Am auzit ca ar fi buna popma cu pricina..Multa sanatate mamei tale!

Am facut si eu cafeluta, ceaiul, preagtit micul dejun, dar n-am cu cine sa incep pt ca al meu sot sade in pat anchilozat de spate iar copilul a baut un bibe de lapte deci sunt slabe sanse sa mai vrea sa se ospateze cu mine. Le las pe toate caldute pana se ridica sotul!

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata si de la mine!

Giani, ai facut tu niste vraji, ca am dormit lemn azi-noapte??? Nu stiu ce s-a intamplat, dar da Doamne sa mai am nopti din astea! Am facut ca Naty, cand am simtit o mica senzatie de somn am fugit in pat si m-am culcat. Simplu, nu????

Roxana, vad ca nici tu nu ai bantuit pe aici, foarte bine!!! Poate ne-am revenit...Cumparaturi placute azi. Eu o sa comand o lenjerie draguta foc de pe net. Asta ca sa-mi fac si eu satisfactia de cumparaturi! Iar nevralgia mea e de-a dreptul haotica, apare si dispare dupa un program stiut numai de ea!

Naty, si eu recunosc sughitul lui fie-mea. De dimineata cred ca a durat vreo 3 minute, saracuta de ea! Exact asa este, o miscare ritmica ( ca si cum i-ar bate inimioara, dar mai puternica miscarea )si care dureaza cateva minute.

Ariel, acum am inteles...Da, si eu cred ca ar fi super sa treci direct la 4 camere. Mult succes, stiu ca este o treaba complicata, de durata, mananca multi nervi, timp si resurse. Noi ne-am mutat de 1 an in apartamentul asta, dar tare greu a fost pana am reusit...Cred ca mi-au iesit in perioada aia cateva fire albe!

Vreau cafeaaaaaaaaaa!!!!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Varuna-sanatate,zile senine,pline de bucurii
si multa iubire!!

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

La multi ani, Varuna! Poate treci azi si pe la noi un pic, sa ne cinstesti cu vesti bune despre tine!
Clau, te lovesc imediat cu un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

'Neatza la Randunici-Gagici!

Sunt cam zombie de oboseala, asa ca merge o amara cu lapte.

Mai nou sunt pentru fiica-mea "Paharnicul Ulea", adica tre' sa gust inainte toata mancarea si apa pe care i le ofer si sa-i dau zeci de asigurari ca nu sunt otravite, ca nu au picatura de celofan sau de staniol pe ele sau in ele...

Cosmarul a inceput duminica asta cand s-a inecat din neatentie cu o bucatica de staniol inghitit o data cu un cub de ciocolata. Nodul din gat s-a dus, dar sperietura a lasat urme...nu mai voia sa manance si sa bea nimic, nici suc, nici chestiile dupa care era innebunita...daca lua trei linguri de mancare la masa, cu rugaminti fierbinti, injuraturi sau amenintari cu pedeapsa (dupa starea mea de iritare)...ieri criza a atins apogeul...nimik-nimik...adika nici apa si nici mancare de-nici-un-fel! Sa-mi iau campii!
Am trecut la terapie cu duhul blandetii...i-am explicat ca a avut un accident, ca a fost oribil, ca trebuie sa fie atenta la ce baga in gura si ca e necesar sa manance si sa bea, alfel o sa ajunga la spital...si ca sa-i alung spaima am ajuns Paharnicul Ulea...ii arat ca ambalajele de la branza topita si ciocolata sunt intacte, ca nu e nici un pericol.

La toate astea se adaugau atacurile de panica..."Mami, mai respir? Mami, nu m-am inecat?"

Obsesiile astea sunt legate si de o noua etapa in dezvoltarea pshica a copilului...la sase ani se defineste pentru ei clar ideea mortii in raport cu propria fiinta...acum realizeaza ca sunt si ei fiinte muritoare si irepetabile...si de aici cosmaruri si atacurile de panica legate de propria moarte...dar toate astea fac parte din maturizarea pshica a unui copil normal...exact fricile legate de moarte il vor determina sa identifice mai bine pericolele si sa aiba o conduita prudenta.

Asa ca Larisa mea s-a mai copt un pic la minte!

Cine a mai trecut prin asa ceva???

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput