Juniori de iunie-iulie 2003(4)
Raspunsuri - Pagina 4
Andra_ spune:
Intilnirea: ramine asadar miine, la 18:30, ce ziceti de Chocolat (mai central nu se poate), e vis-a-vis de CEC-ul mare, linga Carul cu bere/ Biserica Stavropoleos.
1. Andra
2. Gabi
3. Madi
4. Gio?
5. Bychi?
alte amatoare??? Magda? Bobi? Dana?
Dana - super pozele cu fetele, i-am aratat si mamei .
Romana - poate esti gravida, ai facut un test? Eu asa am patit cind am ramas gravida cu Fred, mi s-a facut rau pe strada, am si cazut atunci de mi-am facut un semn care rezista si azi in genunchi. Sa ne spui!
Nma - ce mare e si Andra ta! M-a amuzat cum era asa serioasa in poze, zici ca cine stie ce secrete globale ale omeniri stiu bebelusii nostri.
Fred e racit, a luat-o si el de la Luca, ma deranjeaza ca tuseste si hiriie ca o masinarie ruginita. Ce sa-i mai dau afara de Humex si Sinupret, de care m-am saturat cit i-am dat si pina acum?
pup u,
Andra
gabitz78 spune:
andra - venim!
la noi functioneaza fluimucil pentru tuse.multa sanatate baietilor.
romana - ai grija. pupici si multa sanatate...sa nu te fi luat viroza asta care bantuie.
abia astept sa ne vedem...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anamaria spune:
romana, sanatate multa! sa ne spui ce-a zis dr!
cornelia - poate e doar o indigestie sau vreo raceala usoara la copii, nu cred ca are legatura cu vaccinul... nu-ti mai face ganduri negre, sunt convinsa ca isi vor reveni!
cat despre durerile de manute/ picioruse, e normal pe undeva sa apara, din cand in cand; mai ales in perioade cand 'se lungesc' oasele. tu ca mama nu prea ai cum sa sesizezi cresterea asta, in primul rand pt ca ii vezi zilnic, si mai apoi pt ca nu neaparat este ceva ce poti sesiza cu ochiul liber.
de ex si eu am avut astfel de dureri de crestere, localizate in fluierul piciorului; desi nu pot sa zic ca am crescut 'accelerat' vreodata, si tu stii ce vreau sa spun
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
madic spune:
Andra, zic si eu, nu dati cu pietre : daca pana acum nu confirmaram sigur decat trei dintre noi, n-ar fi mai bine sa lasam intalnirea pe saptamana viitoare? Poate intre timp mai citesc si alte fete si vor sa vina.
Referitor la tuse, eu anul asta am mers pe EURESPAL + Sinupret daca era mai grav, in rest PLANTUSIN, sirop de muguri de pin+propolis.
Mi-am amintit ca tot de la Plafar mi-a dat mai demult un sirop numit Cough End (facut de Himalaya Drugs parca)- si ala a fost foarte bun, dar il pastram pentru tuseli mai serioase.
Mie mi se pare ca Fred seamana mai mult cu tine la fata, dar oricum seamana mult si cu Luca. Aia mica si creata din poze e nepoata ?
Amik - felicitari si o sarcina usoara! Asteptam sa ne spui ce e bb2.
Si uite asa numarai eu in lista si am ramas 11 mamici cu un singur plod, dintre care multe nu mai dau pe aici, asa ca nu e exclus sa fie deja mamici de 2 ori .
Bychi - vazut si pozele tale, iar Teo e in continuare incredibil de blond... Unde v-ati serbat voi, ca parea tare draguta locatia?
Va multumesc pt raspunsurile referitoare la bone/bunici si observatiile pe care le facem, sau nu, acestora, macar am vazut ca a mea nu-i unicat. Ca si la Dana, nici a mea nu comenteaza cand ii zice Dan ceva, dar mie are grija sa-mi spuna ca Dan nu-stiu-ce i-a zis (oricum, ffff rar, el nu prea are probleme existentiale legate de copil). La mine s-a lamurit acum problema, pt ca ieri cand a venit, am intrebat-o daca pana la urma de la 1 feb mai vine sau nu, sa stiu ce am de facut. Raspunsul? A inceput sa planga, ca ea o iubeste pe Maria, ca si la mine si la Dan tine, ca era nervoasa si a zis si ea asa . De iubit, stiu ca o iubeste pe fie-mea, iar Mariuca ii zice "mami" cand nu sint eu acasa, iar daca la inceput m-am crizat de treaba asta, apoi mi-am spus ca e un semn ca ele doua se inteleg.
De dat afara eu n-o dau daca ea vrea sa ramana, pt ca Mariuca e intr-o faza de sensibilitate maxima, mai ales dupa ce una dintre educatoare a plecat (in minister, a luat un post de consilier), iar cea care a ramas le-a spus copiilor ca Dana a plecat ca nu i-a mai suportat pe ei, ca faceau galagie .
Dupa faza asta, Mariuca a tinut sa-mi spuna ca ea n-a facut galagie, ca ea o iubeste pe Dana. Si eu o iubeam pe Dana si o regret sincer, dar asta e. Si tot dupa faza asta, mi-a spus educatoarea ramasa ca fie-mea n-o lasa nici sa se duca la buda, ca mereu o intreaba "unde te duci?", "de ce pleci sa bei apa?", "unde ai fost?" iar eu i-am spus ca e rezultatul a ce le-a 'explicat' ea copiilor.
Si, ca sa inchei intr-o nota mai vesela, un dialog de-aseara, in timp ce mergeam s-o tund:
Maria - mami, ce legatura are banana cu CD-ul? Are vreo legatura, ca eu nu vad nici o legatura?
Eu (nepricepand, ca ea venise impreuna cu taica-su sa ma ia si pe mine de la servici) - ce legatura sa aiba mami banana cu CD-ul?
Maria - pai aia e, ca n-are nici o legatura, dar tati ma obliga sa mananc banana, ca sa-mi puna un CD. Vezi (catre tat-su) ca n-are nici o legatura? Ti-am spus eu. Asa ca nu mananc banana. QED .
Va pup si astept sa vad ce hotarati de intalnire.
romana spune:
Madic: Copiii nostri sint deja persoane. Au pareri si o personalitate puternica. Mi-a placut raspunsul in legatura cu banana si CD-ul.
In privinta educatoarelor si copiii mei au preferinte pentru una din educatoare. Si din coincidenta sau nu la fel simt si eu ca si ei.
Andra: Te rog sa nu cobesti. Ca nu mai am putere pentru inca o sarcina. Apropo de asta. M-a intrebat duminica seara Alin daca mai am ceva in burtica.
Eu cred ca la mine e ceva cumulat cu oboseala si gripa, cva de duminica m-a luat cu dureri de spate, ma doare carnea pe mine, am febra, stranut si sint cu nasul in batista.
Azi a facut febra si Alin. Pe Cristi l-am tinut saptamina trecuta acasa. El doar tusea, nu a avut febra, dar asa il tinem noi, preventiv, sa nu i se agraveze . De azi e Alin acasa.
Si eu zic ca Fred e identic cu Luca, mai putin culoarea ochilor. E simpatic foc.
ALte poze n-am vazut, ar trebui sa caut pe net niste legi ca sa citesc ca am examen la inceputul lui februarie ca sa mai avansez si eu un pic la servici. Dar n-am spor. Cred ca mai bine ma culc, acumca dorm si Alin si Maria.
Nu va mai pup ca sa nu luati virusi.
gabitz78 spune:
madic - nu pot eu saptamana viitoare...ca al meu e plecat in delegatie.las ca ne vedem doar noi.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gio spune:
Madic, tare raspunsul Mariei!!!
Romana, nu vreau sa cobesc, dar si eu prima oara cand am citit fix la asta m-am gandit. Dar da, bantuie o viroza cu febra naspa, Taisia a facut si un fel de eruptie dupa ce s-a oprit febra.
Fetele, cum ramane, acum ori saptamana viitoare?
Mi-e somn
Andra_ spune:
Fetele, despre mine putem sa aminam intilnirea, ca si eu sint ingropata in munci, copii, cumparaturi etc. etc. Eu am doar o preferinta ptr miercuri, ca atunci las Luca la bunici si e mai simplu sa stea sotul doar cu piticul. Multumesc ptr aprecierile la adresa lui Fred, e un dulce de copil!
pup u,
Andra
bychi spune:
Felicitari Amik! Sanatate si sa iasa bine analizele!
Kehleyr, e prima data cand le vad pe fete! Nici pe Stefania nu o stiam. Wow, super frumoase!
A venit Tibi cu febra de la gradi si mucios. Seara a inceput si Theo si acum are o tuse urata. M-am saturat de bolile astea in tandem! Mai nasol e ca dupa ce termina ei in 2-3 zile ne apuca pe noi si ne tine cu saptamanile.
Dupa ce a avut Theo un episod urat de laringita care s-a lasat cu spitalizare am trecut pe leacuri babesti: sirop de ceapa si sirop de ridiche neagra. Astea plus homeopate le dau pt tuse. Culmea e ca le si place., caci Theo nu vrea sa inghita nici un siropel.
Nma, sunt foarte faini copilasii! Ce o mai iubeste pe aia mica; cel putin asa pare in poze!
Madic, faina logica la Maria. Petrecerile au fost in curtea unor prieteni.