Fulguleti de nov-dec-2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by porumbita80

Eu mereu am fost pro surse naturale si nu medicamente.Puteti sa aruncati cu rosii ca nu mie frica.

eu arunc cu oua de prepelita

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by porumbita80

Eu mereu am fost pro surse naturale si nu medicamente.Puteti sa aruncati cu rosii ca nu mie frica.

eu arunc cu oua de prepelita

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danduso ce le doarme crinuta... auzi, da' mess de ce nu servesti?ia uite ce-am gasit aici. ce vremuri...parca au trecut cativa ani de atunci...:((

dayanara la 5 min de ikea? pfiu..visul meu... cred ca n-as mai avea nici un ban in casa. niciodata auzi, ce pisici inseamna 'vacas lobotomicas'? tot ascultam niste melodii care-i plac tare, da' s in spaniola iar pt mine e..ma simt ca acu' vreo 15 ani cand stiam melodiile in engleza in niste cuvinte magnifice, adica exact cum auzeam..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Din ciclul "Unul face, zece strica" am dat cu aspiratorul, cu Cristi pe langa mine... si numai la parter... de rasul lumii . Ca daca la inceput se tinea mandru de furtun, pe la jumatate a hotarat ca si-a facut destul instructajul si a trecut la manuit teava... una peste alta ne-am distrat, dar sunt obositaaaa... franta.
Acum plec dupa Roxana, mai viu eu...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dianocica - din ce am inteles eu se refera la lobotomizare, adica a reduce ceva la stadiul vegetativ, vaci care vegeteaza :)))

sotul e mort dupa ikea, pe mine m.a apucat mai nou acum dupa ce va aud pe voi si mai vad poze cu jucarii

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dinaocica, lobotomie e atunci cand iti extirpa o bucata din creier ...ceea ce nu dorim nimanui...e folosit si in sens peiorativ...intelegi tu...ca in aia cu madagascar..sa pari mai interesant

vorbiti de datul palmelor ...bine ati venit in viata mea! ieri mi-am luat si eu o palma...asa ca de parinte cand mergi sa iti iei copilul de la scoala/gradi ...si ti se plange educatoarea/invatatoarea de prostiile facute...deci: loveste pe oricine si orice, arunca cu jucarii, merge peste tot pe unde e interzis,se da cu fundul de pamant si cu capul de mocheta/parchet cand i se interzice sa faca ceva, a tras o bucatarie de jucarie peste ea si si-a spart buza de jos......sa va mai spun cum m=am simtit?????

dandusa , nu cred ca are nici o legatura cu palmita ta ...e o perioada, la majoritatea la varsta asta...si trece...dar trebuie intervenit cu un pic de educatie...adica nu lasat sa se tavaleasca pe jos, tonul destul de autoritar dar nu tipat, palmuit, luat imediat mana cu care a dat si mangaiat fatza...etc...

va dati seama ca am intrebat=o cum procedeaza ca sa urmez si eu aceeasi cale acasa, altfel degeaba...Julia nu e rea, nu pare un copil rau , agresiv...nimeni la noi nu tipa, nu loveste, ..atunci de unde??

la noi s-a simtit schimbarea de cand au venit socrii ...asta a observat si educatoarea...ca e mai rasfatata...acum noi tragem belelele...

ma grabesc sa mai aranjez prin casa..stiati ca azi nu am fost la job , nu? ...bey, m-am incetatzenizat ! ...

mai era ceva....pe aia cu prepelitza ati lamurit-o..vad, buun,...a, nu gasesc bilet de avion Flore, cum ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - mi.am pus ceasul sa sune pe 31 spre 1 sa ma inscriu la 12 noaptea si n.a sunat, l.am pus gresit, acum vad ca hipp nu mai are promotia sau n.am mai gasit eu

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, si care sunt firmele alea din care alegi unde sa iti bagi banii? de curiozitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

mda...,s-a trezit Crinuta albinutza...,acum asteptam sa-si faca numarul ,prestam baie si somn...,poate pe la 12...,daca nu,nu-i bai ca si asa nu mi-e somn...

Ktrinelaaaaa,
bemmmmm,felicitari pentru cetatenie...,cum a fost?...,usor?,emotii?,offf,ce frumos...
cu palmita...,nu stiu...,mai bine evit...,ca noi ne manifestam dragostea tare canibalic...,Crinuta aude numai:"te manincccc,te maninccc"...,ce-o crede saracuta fata...,ca intr-o zi o vom gati...
Dianocica,
ce vremuri...,tare dor imi este...,deaia si vreau sa ne vedem cit de curind,toateeee,pe Yagmur o asteptam de Paste...,pina atunci facem careare in Herastrau...
Dayanara,
ce dulce esti...,asa devreme te-ai culcat in noaptea de anul nou?
Aelita,
vreau si eu poze,mi-e dor sa va vad...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Cand citesc ca si ai vostri fac la fel (palmutze,dat cu fundul de pamanat,tipete)parca ma mai calmez
Azi am luat-o razna pana a venit tasu nu sta locului o clipa parca e taifun,nu stiu ce sa mai fac sa nu se mai urce pe mobila azi toata ziua am stat sa o dau jos ea se urca inapoi
pur si simplu pe unde merge trage tot ....grea perioada

ieri am fost cu ea in mall la spatiul de joaca nu o interesa nimic,fugea sa iasa din spatiu,tipa cat o tinea gura,fugea prin magazine parca eram scapate de undeva amandoua

acum seara i-am dar nurofen si doarme de la 22 sper sa nu se trezeasca pe la 12 fresh

toti imi zic ca acus o sa ajung la "super Nani"

fug si eu in pat
n buna somnic usor

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput