Fulguleti de nov-dec-2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

am uitat sa va zic: de doua nopti mi se scoala piticele o singura data amandoua la ora 5... parca ma simt mai odihnita un pic

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by mamaana

salutare,
sunt la un curs... mi-au mutat calcuratorul in sala de training, asa ca mai si 'muncesc' azi
oua de prepelita nu mananc, si nici nu o sa le dau
de mult voiam sa ma plang un pic la voi, sa ma descarc:
1. n-am vazut in viata mea un mod mai haotic de a pune vasele in masina de spalat; m-a sunat intr-o zi la munca sa ma intrebe cum sa dea drumul la masina de spalat vase ca s-a umplut; i-am zis ca o pun eu cand vin acasa; seara am aranjat vasele si masina era umpluta p ejumatate (sau goala pe jumatate)
2. i-am zis sa smulga niste buruieni din partea stanga a casei, aratandu-i exact de unde; mi-a smuls si crinii din partea dreapta ca nu a stiut ca nu sunt buruieni...

Ana,

descrierea seamana leit cu mama mea...,dar jur pe rosu ca-i in sufragerie acum...
oricine-o fi...,te inteleg...,se pare ca-i o problema cu uranus si mercur pe casa mea si a ta in fecioara...,trec si astea...,ai sa vezi...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:

am uitat sa va zic: de doua nopti mi se scoala piticele o singura data amandoua la ora 5... parca ma simt mai odihnita un pic

Ana,

cam multe potriviri,intre noi,nu ti se pare?!?...,aaaa,stai sa-ti ghicesc...,azi ai avut o zi de miere tu si sotul,asa-i?,faceti planuri de casa...si tu ai face o schimbare de look...hmmm?,le-am nimerit?

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:

Ana,

cam multe potriviri,intre noi,nu ti se pare?!?...,aaaa,stai sa-ti ghicesc...,azi ai avut o zi de miere tu si sotul,asa-i?,faceti planuri de casa...si tu ai face o schimbare de look...hmmm?,le-am nimerit?

Micuta chinezoaica

esti o draguta ca de obicei, dar in afar ade faptul ca nu m-am mai tuns de vreun an si as vrea sa-mi tai varfurile dar nu am timp, restul nu se potriveste

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Mda...si am citit cazul cu oua de prepelita crude de la 7 luni...
Donia nu semneaza condica azi?

Daca cineva doreste va invit la o portie de... biberoane fierte! tocmai am sterilizat a la antigua!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

teme
carne: eu in ziua in care ii dau ou nu-i dau carne. galbenus ii dau doar odata pe saptamana.
oua de prepelita: nu cred. dar vorba aceea never say never.
dat palme: uneori cand ne jucam, vrea sa-mi faca draga-draga si atunci ma plezneste peste fata.
shoping: si pe zmeu il mai apuca plimbatul de pungi prin casa. la cat l-am plimbat prin magazine, s-a prins ceva de el.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dayanara uite www.ikea.com/gb/en/catalog/products/30100041" target="_blank">aici

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dianocica - merci, foarte ieftina chestia e cum n.am stiut ce sa caut , n.am insistat, tocmai ce.am venit din ikea , am fost sa iau camion din ala de lemn de se pun si forme in el , e tare dragut, sunt multe jucarii frumoase

dbunny - pana la urma poti da oua? eu n.am idee , cum e alergic...

am profitat de ocazie si am luat niste vase de congelat pt piure
acu tre sa ma duc iar dupa blenderul ala de mana, stau la 5 minute dar mi.e tare lene

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Dianocica bun subiectul cu oule de prepelita eu am sa incerc eu sa le consum in perioada asta, dar stiu de la tata ca el mereu bea dimineata un ou crud dar de la gainile lui si nu ma laud dar la varsta lui de 54 de ani arata beton, cu sanatatea nu avut niciodata probleme dar bea oua crdude de cand i-l stiu.Mi-ai dat sursa de cautat pe google si chear am sa incerc sa-i dau si lui Mario.Eu mereu am fost pro surse naturale si nu medicamente.Puteti sa aruncati cu rosii ca nu mie frica.
Dandusa merci , merci de bautura dar din pacate nu pot servi acum, un pahar cu suc e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

am uitat sa va intreb: stie cineva cu ce pot curata covorul de carioca ca fimiu azi la pictat rau de tot, nu mai zic de el ca e albastru tot si pe limba, picioare are si in cap o dunga.merci anticipat

Mergi la inceput