Fulguleti de nov-dec-2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 10
dianocica spune:
mda...si la noi a revenit treaba cu datul palmelor in cap (-ul propriu) si , eventual, pt impresie, aia cu datul cu capul de covor. si asta de cand a stat cu mama. si nu ca l-a rasfatat, dar i-a acordat prea multa atentie cand facea asta. mai zicea el cateodata de palma si eu ori ii explicam, ori ii ziceam ceva de genul: hai mami, capul e pt gandit, nu pt dat cu el, hai sa...si inventam rapid ceva interesant. sa zic ca-si mai dadea o palma la 3-4 zile, dar doar de control . mama in schimb, se apuca sa-i explice juma de h. ca uite, sa-i dea si ei o palma, si , vai, au o doare, si daca loveste papusa si pe ea o doare...bla bla..din pacate el a inteles acum ca asta-i rost de bagat in seama, de joaca, si a inceput sa faca iar. nici nu-mi amintesc de cand nu s-a mai dat cu capul de covor..minim 2 luni. si uite ca a inceput iar :(( si va trebui sa o iau de la capat....si tare greu e, sincer, asta mi se pare una din cele mai grele..
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dianocica spune:
katrinela felicitari . pt pensiile administrate privat erau: allianz tiriac, ing, aviva, fiducia (aia a lui vantu) si..inca cateva. oricum eu am ales dupa niste criterii...cu totul si cu totul..si cred ca multa lume a facut asa. mie mi au placut ing ca au avut o campanie de informare f buna, f accesibila tuturor. cu reclame tampite, asta i partea a doua. si noroc ca mi am adus aminte ca faza tare e alta. initial se hotarase ca cei care nu se inscriu sa fie repartizati aleator, proportional cu cei inscrisi. adica mai multi la soc cu cei mai multi inscrisi. dar fiindca ramanea vantu' fara bani de buzunar au decis sa i imparta in mod egal era riscul prea mare asa ca..am fost azi, pe ultima suta
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
lizzy spune:
chinico, pare rau pt astm. cum se manifesta? numai la efort sau tot timpul?
quote:
editez sa va informez ca miniscula e minuscula si suzezata e suzeta.
m_monique... succes in campul muncii :)
ktrinel, ce nazdravana e julia! imi zice mama ca am facut-o de rusine la gradi... cica i-am spart capul unui baiat... nu stiu cum, l-am trantit de o banca, cred... sa sti ca trece :) cu anii :))
felicitari pt cetatenie!
dandusa
quote:
"te manincccc,te maninccc"...,ce-o crede saracuta fata...,ca intr-o zi o vom gati
despre noi... as avea o gramada de zis, dar sunt lipsita de vlaga.
in ograda noastra neste problemutze... nika spectaculos :) sper sa se rezolve lejer...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
ruxandra_sb spune:
Dragelor, frumoaselor, iubitelor stiti voi de unde taman ce ne intorseram?? De la www.times.ro/lifestyle/lectie-de-tango" target="_blank">lectia de tango.
Citeam aseara tarziu, dupa ce culcaram copiii, presa si-mi pica ochii pe articolasul din EVZ. Il aratai barbatului.. si-l intrebai mai mult din ochi.. hai? El: Hai!
A fost superb! Chiar am inceput sa ne miscam si sa dansam ceva ce aducea cu tangoul.. mamaaa si cat tb sa te concentrezi.. tine picioarele asa, impinge, lasa-te in fata, fii atent la.. cred ca maine o sa am febra musculara. Cica lauda de sine nu miroase a bine , da prea sunt mandra de noi! Caci ne-am descurcat de minune..
Doamna profesoara ne-a intrebat daca nu cumva am mai luat lectii.. si ca se vede ca ne place.. ca-l simtim si ca .. si ca.. Si chiar daca vom lipsi urmatoarele cateva lectii nu-i nimic; de abia ne ajung ceilalti din urma. Sper sa nu fie doar norocul incepatorului.. si chiar vreau sa ne tinem. A invata si a dansa tango este unul din visurile noastre.
Googalind am mai gasit randurile acestea inspirate de doamna care ne preda.
..parca nici nu-mi vine sa cred.. sunt inca in
Donia , sa stii ca la tine ma gandeam.. mai ales ca am avut sansa sa ascultam si un concert de tangouri inainte de inceperea lectiei.
Cine mai vine??
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
lizzy spune:
vesti despre acs (manuela, mami de 3 minuni) are piciorul in gips, a fost si operata pt asta, s-a intamplat la ski, pe 2 ianuarie. din cate am inteles de la ea a incercat sa evite pe cineva care cazuse brusc in fata ei si...
mi-a mai spus ca acum e acasa dar cam imobilizata... de-aia lipseste de pe forum... cu copiii o ajuta mama ei, victor a inceput sa umble si nu se mai opreste si... e mult mai nazdravan decat au fost surioarele la varsta lui ;)
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dandusa spune:
Ruxandra,
as veni eu,dar n-am cu cine lasa albinuta...
da detalii despre mar si despre esarfa...,cum a fost?
Dianarus,
multumim de vesti...,off,ce greu trebuie sa-i fie cu picioarul in gips...,transmitei muuulta sanatate din partea noastra...,daca vreodata are nevoie de ceva...,sa nu ezite,ii pupam tare
Micuta chinezoaica
asiza spune:
Dia, despre linte...i-am gatit-o eu o singura data cand avea vreo 9 luni, apoi am cumparat doar borcanele cu linte, dar cea gatita de mine era linte rosie pusa la fiert cu cartof rosu, ceapa, rosie, telina, morcov, piept de pui, apoi blenduite toate, nimic spectaculos de gatit ...
Dandusa, chiar ca-i vai de curu' tau ...o fi Mihaita un barbatel minunat, dar Crinuta e cu Denis, claros?!...despre ce raceala vorbesti mataluta???
Dianarus, transmite-i Manuelei multa sanatate!
Vai ce bine-mi pare ca si ai vostri sunt batausi ...cand am scris eu acum vreo 2 zile despre Denis m-ati lasat sa-mi plang amarul singura crezand ca am cel mai "rau" copil de pe forum...booon, deci si ai vostri dau si isi dau palme...o fi o etapa prin care trecem cu atentie deci....
Ruxandra, ce frumoooos...tango...si eu vreau...da-mi imprumuti barbatu' tau pentru un dans?...ca al meu e antitalent la capitolul asta
Chinico
quote:
editez sa va informez ca miniscula e minuscula si suzezata e suzeta.
...vai de mine...astm??? Si de unde ti se trage si cum se manifesta? Te puuuuup tare tare
Ma bag la somn...Noapte buna!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dayanara spune:
dandusa - pai pe 31 am cam zacut cu durere de masea, am atipit si m.am trezit pe la 11.30, dar ceasul n.a sunat la 12 sa.mi aminteasca ce aveam sa fac, oricum m.am culcat iar cand s.au potolit aia cu petardele
asiza - aici lintea si nu numai , o trec prin asa ceva:
http://en.wikipedia.org/wiki/Food_mill
in felul asta ramane o textura foarte buna, si apropo de textura eu mi.am dat seama ca asta e unul din motivele pentru care mananca asa bine piure, dat prin chestia aia ramane ca la borcan, la blender e mai atzos
ivan si dayanara
m_monique spune:
acs imi pare rau ca esti cu piciorul in ghips. sper sa te vindeci repede si sa revi printre noi.
Andrei (16.12.2006)
doradora spune:
katrinel felicitari!
da, cam urat din partea juliei, e drept, auzi tu, sa mearga unde nu e voie! normal ca le face, ca asta e varsta, copilul nu are nici o vina, tu nu ai nici o vina si nici macar educatoarele, profesoarele, ce-or fi, nu au nici o vina ca ea exploreaza terotorii care teoretic ii sunt interzise. ma rog, vina le putem gasi pt ca nu au fost suficient de atente cand a cazut bucataria aia peste ea, pt ca daca unul ti-o pleaca hai-hui, il tii langa tine si esti atent si la ceilalti, sau chemi ajutoare. asa ca mai usor cu sentimentul de culpabilitate, nu cred ca e una dintre chestiile care tineau de o educatie temeinica, pe care tu nu i-ai facut-o. mai incolo, sa zicem, ar fi o chestie sa stii ca la 3 ani ii bate pe toti si sa nu misti un deget. dar asa, ce sa ii zici: ,,mami, la gradi, in cand esti in camera x, vezi ca nu e voie pe langa bucataria de jucarie! si, by the way, vezi sa nu mai dai in micuta sarah"? ok, daca te simti mai bine, spune-i. ai grija sa ia si notite! oricum o dai si o intorci, tot ele ies cu o bila neagra. asa ca mai bine o lasam asa, a fost un accident, se intampla, bine ca nu s-a petrecut ceva mai rau, iar julia sa exploreze in liniste si sa gaseasca numai lucruri fascinante!
editez: stiu ca nu e bine ce face, sa nu se inteleaga ca mie mi-ar placea sa imi vina pisi batuta, dar uneori trebuie sa intelegem si circumstantele, in cazul de fata copiii implicati sunt la o varsta mult prea frageda. si daca tot e julia in etapa asta, sa ii acorde ceva mai mult timp, sa o supravegheze mai atent pana trece.
chris + alexandra
bebeii nostri