Nou stil de viatza (168)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Marilena, cu toata placerea te poftesc, mi-a iesit buna dar cam sarata, ca de obicei, e singurul lucru care de cate ori fac scap la sare...

Eu cred ca daca as manca ce mananca Crys si Marilena in fiecare zi m-as usca de foame...voi nu sunteti ametite de foame? eu nu sunt un fan al fructelor, cand citesc meniurile voastre nici nu mai am curaj sa scriu ce mananc eu...

Si eu trebuie sa ma pun sa fac curat, si n-am nici un chef! vreau si pana la Metro azi! afara e tare urat, dar cald, vreo 11 grade!
Ai mei baieti se cearta acum, pt culori, deseneaza, sper sa nu-mi mazgaleasca iar peretii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Olo, multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Cornelia, felicitari pentru noul post!

Gusta, probabil ca te duci mai des la toaleta daca maninci respectivele cereale si asa slabesti...nu stiu ce altceva ar putea fi...si dupa ce slabesti ce faci, ca nu poti sa maninci numai cereale.

Va las acum, revin...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Gata..fac un pic de pauza. Am dat cu aspiratorul si ma odihnesc un pic...
Gusta deocamdata nu este luat,nu se hotareste la care sa se opreasca Fii atenta ce mi-a zis ieri..."Mami, nu stiu ce sa ma mai fac cu fetele astea...Andreea asta nu ma lasa in pace, se urca mereu pe mine si ma pupa, dar e si Diana acolo, cred ca ea este prietena mea, nu?.." Asa imi venea sa rad, dar el era asa de preocupat, nu mai stia pe cine sa aleaga Andreea este o fetita tare iubareata, pupa mai toti baietii si se urca pe ei, pana ii enerveaza in asa fel de o ia la bataie. Asa ca ia pune tu o poza cu Mara, ca poate se hotareste la ea si uite asa luam avionul si venim la voi
Claudia ti se pare ca mananc putin? Pai de exemplu pana acum am mancat niste salata de cruditati, cam peste o ora mananc supa si apoi bag fructe si poate daca ma razbeste foamea mai bag salata de cruditati. Mie imi plac tare mult fructele si chiar nu-mi este foame. Mie una imi fac tare bine, am probleme cu digestia.
Merg sa intind rufe si sa mai bag o masina.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

La Multi Ani! Olo(Mihaela), sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie

Fetelor, vorba aceea:" am plecat bou si m-am intors vaca". Ma duc la Sanador, gandindu-ma la analize, oare cum or fi, si cand ajung in fata usii, stupoare: un afis care ne anunta ca azi e inchis (lucreaza la sistemul informational) si vor deschide luni 21.01.2008. Deci am plecat cum am venit: fara analize.
Asa ca mai astept pana luni.
Oricum va multumesc mult pentru gandurile voastre pentru mine.
M-am mai linistit, pt. ca am vorbit cu matusa mea care a avut o gramada de probleme ginecologice, si mi-a zis sa stau linistita ca ea a avut un chist de 20 cm, care l-a operat. Si are o fata de 14 ani (finuta mea).

Azi imi vine sora de la Brasov cu toata familia. Este surpriza pentru toti. Numai eu stiu cum m-am abtinut si cate mici minciuni a trebuit sa spun ca sa nu afle ai nostri. Vin in special pentru bunica noastra, care Dumnezeu stie cat mai are de trait. Asta este viata: ne nastem, traim si murim.

Acum termin o masina de spalat si o sa ma pregatesc sa plec la ai mei. Vreau sa fiu acolo cand ajung brasovenii.
Meniul de azi nu este unul stabilit. O sa mananc inainte sa plec un iaurt cu un mar si o mandarina. Apoi la ai mei nu stiu, dar nu voi face exces.

Va pup si va doresc un week-end placut.
Probabil o sa intru maine seara, ca in seara asta ramanem la mama.

Pupici si salutari

Mergi la inceput

quote:
CRISCOSTY
"Mami, nu stiu ce sa ma mai fac cu fetele astea...Andreea asta nu ma lasa in pace, se urca mereu pe mine si ma pupa, dar e si Diana acolo, cred ca ea este prietena mea, nu?.."

Violeta, distractie placuta cu familionul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dragelor, vad ca ati fost active azi!
Eu am baut 2 cafele si am facut o tona de salam de biscuiti dupa reteta Mephalei. Am calcat stramb cu daneza si am gustat in toiul productiei, dar numai foarte-foarte putin. Deja mi-a trecut pofta si azi ma apuc sa impart salamuri prin vecini Cine mai doreste...cine mai pofteste..am pus si o punga de nuci tocate pe care le-am copt in cuptor si dau o aroma de cazi pe jos
Acum ma apuc sa fac parjoale si crochetele de cascaval de la Carmen cetire. Nu c-as fi super masochista, ci pt ca am musafiri azi si trebuie sa mai pun ceva pe masa in afara de chipsuri si alte chestii.
Promit sa nu mananc, sunt in a treia zi de daneza si pana acum probatul salamului mi-a fost singura abatere. Slava Domnului, se vede ceva la cantar, altfel faceam ca trenul.
Eftimie-tu cum stai??

Weekend frumos dragelor, intru mai acusa, ma duc sa pun niste rufe la spalat si sa mai strang pe aici. Ieri am muncit ca un erou, bucataria, baia si sufrageria si acum doar baia mai e curata.
Matza mea mi-a spart mai inainte 3 cesti de sticla dintr-o lovitura si e plin de cioburi in bucatarie, desi am dat cu matura.Era sa-i rup coada!

Mergi la inceput

Mami dulce, intrerupe-o pe daneza imediat ce ai bagat si altceva in gura ca nu mai da rezultatele scontate...asa scrie acolo ...daca tot imparti salamul, arunca si la mine si la Marilena o imbucatura ! si eu pun nuci, stafide si rahat! nu m-am gandit niciodata la haribo in loc de rahat, eu de obicei fac numai cand am rahat din ro! dar poate turcii si rusii au si ei in magazine, eu cred ca aici la rusi gasesc! distractie placuta cu musafirii!

eu trebuie sa recunosc ca am o lene in mine, n-am facut nimica, am dormit, si al meu in loc sa ma indemne sa fac cate ceva zice las' ca ai timp sa faci saptamana viitoare!' maine ma duc la socrii, nu vine nimeni in vizita, asa ca...are dreptate, fac luni! ca tot fac dar tot nu se vede, asa ca ...nu mai fac nimica! na ca v-am ametit, ma duc sa beau o cafea ca sa ma destept!

Meniu de azi:
o felie pumpernickel cu pateu light, si ardei
salata de boef, 1 kinderpinguin, 2 clementine
salata de morcov, telina, ceapa, salata verde cu dresing de cumparat ...sper sa-mi iau de la metro!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelor, va pupam! Suntem bine, acasa....Ne acomodam una cu alta. Cred ca am slabit 5 kile deja....

Revin cat de curand pot.

Delia, iarta-ma ca n-am raspuns la mesaj

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, chiar ma intrebam ce ai patit. Ma bucur ca sinteti bine amindoua. Sa inteleg ca ti-ai pus net acasa?

Carmen, nu prea ne-ai vizitat azi...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Tzuni ce ma bucur ca sunteti impreuna

O seara cat mai placuta fetele

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput