Dubai destinatie de minivacanta
Raspunsuri - Pagina 2
tatiana87 spune:
multumesc de raspuns,Luna...fiica mea se simte bine acolo, ii place; nu a avut nici un fel de probleme...cei de la compania aeriana unde lucreaza au venit ei aici in tara sa faca recrutari si la cele pe care le-au ales ei le-au platit drumul, au cazare foarte buna asigurata de companie; nu prea s-a obisnuit cu fusul orar si din cauza asta e mai tot timpul obosita; fusul orar nu in Emirate ci in sensul ca azi poate are un zbor in Australia, poate urmatorul in Londra, dar sper sa se obisnuiasca; din pacate nu are zboruri in Romania.
in legatura cu banii, daca poti sa-mi spui totusi daca valoarea la euro e asa neschimbata ca si la dolar, sau variiaza; sa stii ca si la noi a crescut destul de mult valoarea euro in ultimele luni.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by tatiana87
in legatura cu banii, daca poti sa-mi spui totusi daca valoarea la euro e asa neschimbata ca si la dolar, sau variiaza; sa stii ca si la noi a crescut destul de mult valoarea euro in ultimele luni.
cursurile valutare oscileaza si aici in functie de ceea ce se intampla pe piata financiara internationala - dolarul sta tare pe pozitii datorita unor politici interne pe care eu nu le pot intelege
euroul a crescut si aici mult in ultimul imp daca nu ma insel a ajuns deja la 5 Dh
ma bucur ca fiica ta s-a acomodat usor aici si ii place locul de munca
sigur si-a facut o multime de prieteni din toate colturile lumii
nu de mult am zburat cu un zbor Emirates airbus si am fost placut impresionata cand am auzit ca echipajul vorbeste peste 15 limbi
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
daphna spune:
LUNA,practic ce inseamna festivalul asta? se intampla acolo la global village..sau peste tot? scuze...dar ajung si eu pe 7 feb.si vreau sa am temele facute
.
LindaZ spune:
Luna, si noi plecam in Dubai pentru 4 zile la sfarsitul lunii martie. Banuiesc ca atunci se poate face plaja...
Problema e ca ajungem noaptea la 2,20 si nu ne-am rezervat si pentru acea noapte camera la hotel ... am zis ca mai bine bantuim pe acolo decat sa dam aproape 300 de euro pe juma de noapte, dar n-am reusit sa imi dau seama de pe net ce este deschis noaptea si ce se poate face pe la 4 dimineata dupa ce ne lasam bagajele pana pe la 10 cand incepe conferinta pentru care mergem de fapt....
Poti sa ne dai niste sugestii?
Merci,
Mihaela
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by daphna
LUNA,practic ce inseamna festivalul asta? se intampla acolo la global village..sau peste tot? scuze...dar ajung si eu pe 7 feb.si
este vorba de un festival al cumparaturilor in care sunt implicate mai toate mallurile din Dubai
principala atractie sunt bineinteles reducerile de pret + tombolele cu castiguri consistente iar pentru cei cu mult timp liber sunt diverse spectacole,manifestatii de strada - oricum la hotelul unde o sa va cazati veti primi programul care se deruleaza in perioada in care sositi
in ceea ce priveste Global Village este de fapt un mare targ international unde timp de 3 luni o multitudine de tari de pe intreg globul vin sa vanda/arate/ce au mai bun si mai frumos in tara lor.
Pe langa diversele cumparaturi care se pot face(condimente,miere naturala,produse de piele,obiecte de arta,imbracaminte specifica diverselor culturi) ,exista o multitudine de posibilitati de petrecere a timpului – spectacole in aer liber,tombole,parc de distractie,incursiune in bucataria internationala.
Si eu la randul meu vizitez in fiecare an targul si parca an de an oferta e mai variata/programul mai interesant.Eu recomand o vizita la Globall Village pentru ca vei ramane cu o amintire de neuitat :plaja,mall,reduceri sunt peste tot in lume insa
Se pare ca anul trecut targul a avut peste 6 milioane de vizitatori din aproape 200 de tari ale lumii.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by LindaZ
Luna, si noi plecam in Dubai pentru 4 zile la sfarsitul lunii martie. Banuiesc ca atunci se poate face plaja...
iesiti la aeroport exact in perioada in care orasul
O solutie este sa nu va grabiti prea mult pentru colectarea vizei,sa pierdeti vremea prin duty-free (cel de la sosire e mult mai mic decat cel de la plecare) iar mai tarziu eventual sa prindeti un rasarit de soare pe plaja de la Jumeirah,sa admirati Burj al Arabul,sa faceti poze iar mai apoi sa va indreptati spre hotelul unde se va tine conferinta - sigur veti avea un loc unde sa va asezati,sa beti o cafea etc.
Laura T spune:
Luna, si noi ajungem in Dubai la sfarsit de martie (de ziua mea, schimb prefixul si vreau sa fiu mai putin trista
), si noi aterizam tot asa in mijlocul noptii, asa ca multumesc pt ideea de a merge pe plaja Jumeirah si de a admira rasaritul. Dar nu s-o uita nimeni ciudat la noi ca venim cu valiza pe plaja dis de dimineata? pe plaja asta renumita poate veni oricine, nu e ingradita, nu e cu taxa? este vreme de plaja la sfarsitul lunii martie, nu?
Carmen, astept sa-mi povestesti cum a fost, sa vii cu impresii si cu idei...
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by daphna
multumesc mult de tot LUNA,esti o draguta!
cu placere
sper sa mai raspunda si alte fete din Emirate - poate vin cu alte idei