*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (12)
Raspunsuri - Pagina 6
LoraG76 spune:
'Neata, fetelor!
Ma bucur ca sunteti bine, ca n-a zis nimeni ca n-ar fi...asta inseamna ca si fetita ta, Luna, cred ca se simte mai bine!
Kriss, ce face Alessia?
Eva, felicitari lui Claudiu! Noi la desene ne uitam din cand in cand doar pe Minimax, alea sunt frumoase si nu au violenta. Alte programe precum Jetix sau Cartoon sunt blocate, nici nu stie de existenta lor.
Mathilda, o sa incercam si noi cu inotul, e o idee buna, sper sa-i placa. Pe langa asta, in primavara vrem sa incepem cu dansul. Si taica-su abia asteapta sa faca 5 ani s-o dea la tenis, asta e pasiunea lui.
O zi buna!
Lora, mami de IUSTINA
eva03 spune:
Buna dimineata!
Suntem la cafea, m-am prins!![]()
Luna va trebui sa imi cumpar role. Din nefericire, desi patinez, pe role mi-e cam frica pentru ca am cazut o data atat de rau...
Kriss cum sunteti?
Va doresc o saptamana foarte buna!
kriss79 spune:
neata
scriu repede caci sotul sta acasa ca-i gripat si mi-a acaparat calculatorul..
Alessia tot bolnavioara e..
In iasi e un vant..de se aude din casa vuietul..
Eva, felicitari pt. Claudiu patinatorul!
Luna, cum e Rana?
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
claudela spune:
Va salut si eu cu mult drag!
Eu sunt bine, putin mai prinsa in activitatile profesionale...astept cu nerabdare definitivatul, care oricum se apropie cu pasi maruntei...![]()
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by eva03
Luna va trebui sa imi cumpar role. Din nefericire, desi patinez, pe role mi-e cam frica pentru ca am cazut o data atat de rau...
cu un partener ca Claudiu sigur nu ti se va intampla
eu am descoperit rolele la o varsta destul de
prima tentativa s-a intamplat intr-o noapte - m-am descurcat binisor pana am ajuns intr-o zona usor abrupta si nu stiam cum se franeaza - mi-a luat doar cateva fractiuni de secunda sa invat
kriss,rana e mai bine tratamentul isi face efectul dar are o tuse de care nu stiu cum vom scapa iar nasul ii curge non-stop
claudela
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
claudela spune:
Luna
! Esti o scumpa ... ar fi bine sa fiu optimista, ar fi singura atitudine castigatoare in zilele noastre...
LoraG76 spune:
'Neata, fetelor! Haideti la o cafeluta!
Claudela, Eva, spor la invatat!
Luna, Kriss, sanatate la puiuti!
O zi buna!
Lora, mami de IUSTINA
Luna75 spune:
si eu in zona
Lora,eu chiar imi sorb ceaiul verde - mi-am terminat o parte din sarcini si mi-am luat binemeritata pauza
in Ro.lucrul abia a inceput dar noi
mai avem doar doua ore pana la terminarea primei ture
de multe ori imi lipseste programul din Ro.dar in acelasi timp mi-ar fi greu sa stau la lucru in continuu pana la17-18 - pauza de cateva ore e binevenita dar are si incovenientul ca seara nu pot sa imi fac nici un program
eva03 spune:
Buna ziua!
Astazi am intrat cam tarziu...
Am o intrebare despre avocatura. Ce facem? Ne specializam. Pe ce? Voi ce ati ales? Stiu ca in mare masura linia ti-o da maestrul, dar este bine sa te mai si informezi.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by eva03
[Am o intrebare despre avocatura. Ce facem? Ne specializam. Pe ce?
bineinteles pe ceea ce iti place in primul rand si fiind din Bucuresti nu ar strica sa incerci dr.comercial/contracte,dr.afacerilor,proprietatea intelectuala, chiar constructii
Mult succes