*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua!

Luna multa sanatate!

Lora nu am ajuns la muzeu. Ramane in proiect.

Pe unde o umbla Mathilda? A disparut si ea?

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Luna multa sanatate!
cred ca a racit putin Alessia..tuseste si cam horcaie,avea si muculeti in nasuc..dar nu are temp..si pediatrul meu vine maine in tara..

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Kriss, multa sanatate Alessiei! Nu ai batista bebelusului? Cica ar fi fosrte buna chestia aia pentru bebei.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Kriss iti spun si eu cam tot ce stiu despre nasuc infundat. Daca ti se pare ca sunt pisaloaga, ignora!
Trebuie sa ai grija pentru ca poate face otita (cum a facut Claudiu), daca nasul nu este bine desfundat. Batista bebelusului cred ca poate sa il sperie pe bebelus daca nu suporta zgomotul facut de aspirator, pentru ca astfel functioneaza. Pentru noi a fost o adevarata comoara aceasta batista, numai ca am aflat de ea dupa ce deja trecuse episodul cu otita.
Mai voiam sa iti spun sa cumperi si apa de mare si sa ii pui cate un puf in nas, dupa care sa aspiri. Cred ca la varsta asta poti aspira si cu pompita de mana.
Multa sanatate Alessiei!

Duminica mergem la teatru sa vedem Tigrisorul caruia ii placeau clatitele. Noi am mai vazut piesa asta anul trecut, dar Claudiu nu isi mai aminteste.

Luna multa sanatate! Sper ca esti mai bine!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Astazi nimeni prin zona?
M-am uitat la pozele din concursul DC pe 2007. Am recunoscut-o pe Iustina. Ce putea Iustina sa faca in fotografie? Sa rada!!!!!!!!!!!!
Lora este minunat rasul Iustinei! Ma repet, stiu, dar este numai un ras!!!!!E grozava!!!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

'Neata!
Eva, multumesc! Intr-adevar, Iustina e mereu numai un zambet...din fericire! Ce bine ca puteti merge la piese de teatru pentru copii...in Piatra sunt destul de rare, cu toate ca este teatru... mai vin in gradinite, in schimb, cu teatrul de papusi si ei ii place f. mult.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
asta noapte nu a facut febra..am tot mers sa vad cum doarme ..respira cam greu..mai tusea cateodata..dar a dormit pana la 6.Binteles ca aseara nu am mai facut baita.
multumesc pt sfaturi in leg cu nasucul!
am auzit si eu desper batista bebe..nu am luat..mi se pare neindemanos cu aspiratorul ala..
Am vb aseara cu pediatrul si mi-a zis sa ii pun doar ser fiziologic(ca din asta aveam in casa) si laptic in nari..intr-adevar cu lapte s-a desfundat mai bine..ca e gras. In seara asta vine sa o vada..sper sa nu faca otita, Doamne fereste!nu e prea timpuriu la 3 luni?
Mi se face mila saracuta ca nu poate respira calumea si tuseste..off, cred ca eu sunt vinovata de raceala asta!credeam ca laptele matern o imunizeaza indeajuns..poate nu trebuia sa o cocolosesc asa mult..caciulita de bumbac in casa..fular mereu la gurita samd..
abia acum beau un capucinno..cine doreste va poftesc!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Multa sanatate Alessiei.
eu ma simt putin mai bine - ieri dupa-amiaza am stat acasa,m-am odihnit si deja ma simt putin mai bine
Lora,cand incepe votarea?
eu nu am reusit sa vad inca pozele din concurs - dar voi vota pt.Iustina cu siguranta
o zi buna la toate fetele!
cum mai e pe acasa? se pregateste de primavara?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Luna, multumim anticipat!
Eu nu am prea sunt pro pusul pozelor cu copii pentru concurs, dar acum parca m-a luat valul...nu stiu cand incepe votarea, Iustina are doua poze, zambetfericit.jpg si iulie2007.jpg. Eu nu pentru a castiga am pus poze acolo, nu asta-i imp. - inca nu stiu cu cine voi vota - bine, cu pozele Iustinei pentru ca stiu ce ins. pentru noi, dar o sa ma uit cu atentie sa dau punctaj maxim pozei care spune cel mai mult ca imagine.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Votam, votam, Lora. Mai bine ii spuneai ras molipsitor, ca asta este sentimentul pe care eu il traiesc atunci cand o vad razand.

Kriss nu ti-am povestit ce am patit eu ca sa te panichezi. Tu nu ai nici un fel de vina in astfel de situatii.

Iata patania mea: cu toate ca i-am facut vaccin, ii dau mereu Lantigen B, Claudiu are iar si iar rosu in gat. Ultima data am fost sa sarim in plasa cu bilute si tobogane la Auchan si a doua zi avea gatul plin. L-am lasat lejer acolo, l-am schimbat dupa aceea, degeaba...

Se spune ca fiecare raceala il imunizeaza pe copil. Sa fie chiar asa?

Kriss sanatate multa Alessiei!

Luna la Bucuresti ieri a fost chiar o zi de primavara. Astazi este un pic mai urata, dar nu departe de cea de ieri. Evident ca primavara asta e inselatoare.
Si apropo de venirea primaverii, Claudiu ma tot intreaba cand se topeste toata zapada, cand inverzuesc pomii... ca trebuie sa vina IEPURASUL!!!! Zadarnic incerc sa ii explic ca mai sunt multe luni pana atunci...

Sanatate si tie Luna!

Mergi la inceput