*** LA REDOUTE *** (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

azi sunt pe aici. daca pot sa te ajut da mesaj pe ym si raspund cand sunt pe aici. te descurci cat sa pui produsele in cos (ce iti place, alegi masura - la copii masura e aproximativ inalitimea, pt ca o stii pe Ale eu iau 114 cu rezerva ca pantalonii 114 sunt lungi, bluzele bune spre mici, scurte mai ales - apoi apesi butounul ajouter au panier si apoi continuer mes achats daca vrei sa mai scotocesti)? daca da, mai departe e simplu, cand vrei sa finalizezi comanda iti zic ce ai de facut, nu trebuie sa stii franceza, suntem fete mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Cristina, merci mult , acum astept sa se trezeasca Alexaca trebuie sa o ducem la mama, daca mai esti prin zona cand ma intorc, te " bazai" pe ym.
Aaa, ce era mai important uitasem: dacafac comanda din seara asta iar maine dimineata pun banii pe card e ok, sau trebuie sa fie deja bani pe card cand am facut comanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by felicia74

eu zic sa nu mai bagam coduri luate de pe net deloc, daca tot a inceput puricarea conturilor.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

sunt in urma rau cu subiectu.
Va rog spuneti-mi si mie ce s-a intamplat cu codurile,cu puricarea conturilor?despre ce este vorba ca nu stiu nimic.
De ce sa nu mai folosim coduri de pe net?
Cine si ce a spus?
Te rog mult spune-mi si mie despre ce este vorba.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Dory232002
Aaa, ce era mai important uitasem: dacafac comanda din seara asta iar maine dimineata pun banii pe card e ok, sau trebuie sa fie deja bani pe card cand am facut comanda?

Dory & Alexa

Dory, cand lansezi comanda trebuie sa ai bani pe card, altfel nu-ti ia comanda.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Dory, cum a spus si Miki, trebuie sa ai bani pe card, altfel nu iti inregistreaza comanda.
Referitor la coduri ce sa zic, eu acum dau comenzi pe alte conturi decat asta vara, cand stiti ca m-a descoperit Sabine ca am mai multe conturi asa ca pe acelea, asa cum am convenit cu ea, nu le-am mai folosit. Si am folosit coduri si pana acum, slava Domnului, nu mi-a facut nimeni pb pt asta. Cred ca probleme au avut cele ce au folosit coduri la comenzi date pe mail, cu cecurile primite acum cateva luni. Adica, dpdv al LR, conturi-problema. Probabil asa se razbuna ei pe noi pt ce am facut asta vara. Asta nu inseamna insa, dupa mine, ca nu mai putem folosi coduri. Daca acum ati fi platit cu cardul si ati fi dat comanda normala nu cred ca va dadea nimeni mail sa va zica sa nu mai folositi cod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aissa eu am un morcov cat casa de mare deoarece nu-mi soseste o comanda. Daca in final voi ajunge sa reclam acest lucru pe site, cred ca-mi vor verifica comanda. Dar poate ajunge totusi comanda mea de pe 1 sper eu...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

1 ian? Vad ca sunt fete care inca primesc din dece. E adevarat ca eu am primit surprinzator de repede comanda din 2 ian... Sper din suflet sa nu faca figuri iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

quote:
Originally posted by aissa

1 ian? Vad ca sunt fete care inca primesc din dece. E adevarat ca eu am primit surprinzator de repede comanda din 2 ian... Sper din suflet sa nu faca figuri iar.

are cineva comanda din 11 ian? daca da, va rog sa anuntati cand soseste.
eu sper sa-mi vina saptamana viitoare

Mergi la inceput

Eu am din 9, 10 si 12 cred. Din cate am inteles s-au primit deja 2 colete din 9 ian. asa ca de maine sa speram ca apar mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

gama, marimea 114 poarta fetita mea la aproape 6 ani. Ea are 117-118 cm acum, cele 114 incep sa-i fie mici, mai bune sunt 120.

Mergi la inceput