Europa park(Germania)

Europa park(Germania) | Autor: genusa

Link direct la acest mesaj

A fost cineva la Europa park in Rust Germania?
Ne gandim sa mergem acolo in primavara si as fi vrut sa stiu parerea celor care au fost.
Merita sa mergem cu 2 copii de 4 ani?
Nu am merge doar pentru asta dar ne-am gandit sa le facem o surpriza placuta copiilor.
Va multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Noi vom merge de ziua lui Aidan, la 3 ani.Eu zic ca e ok cu copii de 4 ani, sunt de toate si pt mari si pt mici, cazarea e foarte decenta ca pret, mult mai ieftin decat Disney.Chiar ieri m-am uitat pe oferta lor :).Noi vom merge o zi ca e aproape de noi, la aprox 2 ore de condus.
Un vecin a fost cu toti 4 copii si s-au distrat de minune.Abia astept.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Multumesc mult pentru raspuns.Se pare ca nu multa lume a fost la Europa park.Si eu m-am uitat pe site(in engleza e adevarat!).Ce oferta ti s-a parut mai interesanta la cazare?Din poze imi e greu sa aleg intre ofertele de cazare.
Si noi speram sa ne distram bine cand mergem.
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

DIn pacate m-am uitat in trecere pt ca noi vom face o excursie de o zi ca e foarte aproape dar am vazut preturi incepand de la 159 euro pt o noapte si doua zile de intrare in parc.Apoi am vazut pt 2 nopti si 3 zile de park(care mi se pare prea mult, parcul nu e atat de imens incat sa il vezi in 3 zile) de la 259 euro.Detalii nu prea stiu pt ca ofertele in catalog sunt in germana si eu nu vb o boaba de germana....mai intreaba si la fetele din Germania.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput