Amy Winehouse
Raspunsuri - Pagina 2
aida_o spune:
La premiile Grammy de aseara, Amy a avut 6 nominalizari, din care a primit 5 premii. Deci destul de bine. Nu trebuie sa ratati reactia ei, cind s-a anuntat ca a primit premiul pentru "record of the year". www.youtube.com/watch?v=txeWwDKaOc4&feature=related" target="_blank">Aici e filmul.
A cintat live "You know I'm no good" si "Rehab". www.youtube.com/watch?v=9tjCOAaQgfQ&feature=related" target="_blank">Vedeti aici.
giani spune:
Pentru concertul ei am asteptat toata seara, mi-ar fi placut sa primeasca viza in timp si sa concerteze pe scena din Hollywood. Abia ce am ce am descoperit-o, tot auzeam la radio melodia Rehab, ma fascina vocea (imi imaginam posesoarea vocii o negresa la vreo 200 de kile) si asa am dat de Amy Winhouse, si de albumul ei Back to Black. Melodiile imi plac de mor, ea personal le-a compus, vocea e buna, ce sa zic, pacat cu drogurile si betiile, dar se pare ca fac bine la partea artistica :-)
Faceam comparatie cu Rihanna ieri, nu zic, e dragalasa Rihanna, e frumoasa, se misca fain, vocea ca vocea, dragalasa si aia, are melodii dragalase, de succes, pe care altii i le compun, da' imi place mult mai mult Amy Winehouse, are profunzime.
aida_o spune:
Amy este in continuare foarte modesta (s-a vazut asta si in momentul in care s-a anuntat premiul, nu-i venea sa creada), pe cind Rihanna este foarte sigura pe ea, pina la a deveni enervanta. Eu cred ca Amy nici acum nu stie foarte bine cit de apreciata este. La asta - sigur - contribuie si faptul ca mintea ei este altundeva decit ar trebui sa fie.
M-am bucurat enorm ori de cite ori am auzit ca a mai primit cite un premiu, aseara. Iar faptul ca s-a impacat cu mama ei, dovedeste ca e pe calea cea buna si a acceptat ca i se vrea binele. Sper sa nu-l elibereze pe sotul ei din inchisoare, insa, pt ca prezenta lui aduce numai necazuri. Si mai vreau inca un album de la Amy, Si-nca unul, si-nca unul... :)
Cumnata-mea s-a uitat si ea, aseara, la Grammys, si imi povestea azi cit de fascinata e de "una, Amy" care a fost premiata de tz ori :)))) I-am promis solemn ca ii dau si ei sa-i asculte muzica.
Luna75 spune:
5 premii deodata
va trebui sa-mi cumpar si eu un album de al ei
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Ancuta-Maria spune:
Aici peste tot se face misto de ea din cauza problemei cu viza... ce sa zic? sunt bucuroasa ca a luat atatea premii iar daca si'ar rezolva problemele cu alcoolul si drogurile, ar fi perfect
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)