Casnicute sexy (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Heloooou....Neatzaaaaa....
e gata dansatoarelor.
Leano nu i-am facut mey nik la soacra .Si nici mustaciosului .Parol
Bey la ora 8 aveam 1 grad afara .S-a mai incalzit oleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza sexoselor,
Liana...nu-mi place fato ca doar nu-s sclava isaura da las ca in 2 sapt am "scula" noua si n-o sa mai atarn la pc-ul asta vechi
cuscra, multam de cafea...nu zisesi si tu e tare, e neagra??...cum e ...ca uite miha inca nu pofti la ea si ajunseram pe pagina 2
noi inca nu ne-am trezit toti...cred ca astia mici se regleaza cu somnul cand plecam si dupa aia alta reglare...
va pup sa aveti o zi buna

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

monicoooo ..georgi face cafeaua maree.taree ,neagra aaa abia astept sa'ti ei scula noua sa bem pt ea
georgi io nu te credlasa ca il sun pe mustatzea si vb cu elmultam de cafa e asa cum imi place mie..pupp
sexoaselorrrrrrrrrrrrrr la apel

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Pai nu poftii Monico la cafeaua voastra...ca numa la voi va ganditi......Io beau Inka. Offf...numa cuscra se gandeste la mine.

Apropo,cuscra-i...ce face cuscru?Ateriza la capitala?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

of, miho...mereu uit

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
Danelutzo, mai ai vesti, a decolat italianu'?

A decolat si a aterizat la ora 2.30, ora Romaniei. iti dai seama ca n-am dormit, i-am spus sa-mi dea un beep ca sa dorm linistita, asa ca m-am trezit la ora 3 am vazut ca clipea telefonul, m-am linistit si am adormit.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

concluzia este italianu' a plecat si a ajuns cu bine(Doamne ajuta!) si te-a facut "fericita" cu un bip

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

'neata

... o inka pentru cuscra, i-a pregatit-o nor'sa . Sanatate la pufuletii cei mici, am vazut-o pe Amira, e o scumpeteeeeee.

Georgi multumesc de cafea, chiar aveam nevoie

Eu tocmai am intrat in casa, ghiciti ce am facut ? Am scuturat copacii de zapada si am taiat crengile aplecate spre strada. M-a sunat o nebuna de vecina, ieri seara, cica "au ajuns plantele in strada din cauza zapezii" si nu poate trece cu masina. Cica sa chem pe cineva sa taie copacii, la ora 8 seara . I-am spus ca-mi pare rau ca o deranjeaza ramurile, si ca o sa rezolve problema sotul, simbata, cind o fi acasa . Am taiat crengile, mi-era frica sa nu cad, ca-i ghetus, dar am vazut ca a trecut barbatul netoatei si vorbea cu alta vecina, il deranjau acum si copacii care stateau drepti, cred ca nu-i plac mimozele, a vazut ca infloresc si vrea sa le tai.
Am lasat-o pe Isabella in casa sa se uite la desene, i-am explicat ce fac si unde ma duc si sa se uite pe geam la mami ca-i afara. Dupa vreo 10 minute aud, "mami, mami, unde eti?". Am intrat in curte automat, domnisoara era cu papuceii de casa in picioare, ca nu a reusit sa-si puna cizmutele ca avea "ciopei" grosi, avea geaca pe ea, gluga pusa pe cap, bineinteles geaca descheiata si miinile in buzunare . Am fata mare, a stiut sa-si acopere capul, chiar daca funduletul era cam gol. Ma gindeam ca-i desculta si dezbracata.

Gata, m-am laudat suficient cu muncile mele agricole, va las, dispar si reapar.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Danelutza fetitza cea isteatza si o de pe plantatia lui gicu pentru vecina ta...
doina, ce faceti, cum se mai simte dan?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica vecina asta e cam nesatisfacuta, e posibil sa-i placa ... lu'gicu

Pentru voi http://family.webshots.com/photo/2429581630080132939RrOsox

Mergi la inceput