Gravidute si mamici de CLUJ - 47
Raspunsuri - Pagina 3

Gabriela77 spune:
Lore, da, bine ai zis tu, asa mam ales insa sa fac.
Alex, putina burtica si eu am si ma enerveaza rau. Da' scapam noi si de ea!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

ALEX29 spune:
OANA fac cioba de pastai ,e f simplu ,daca te vrei sa faci iti spun
GABI treci la abdomene
fetelor se pare ca amanam intalnirea :(...inca e ceatza ,oricum o scot pe matzuca afara dar nu mai mult de 30 de min
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

OanaAlina spune:
alex - nu era vorba ca nu stiu sa fac ciorba de fasole insa stiu ca fasolea nu e prea indicata cand alaptezi ca da colici la bebe! eu la asta ma refeream! de aia am zis ca eu nu ma bag!
noi nu cred ca iesim afara azi! in gruia e o ceata..... uffff!Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi

ALEX29 spune:
OANA a 3 a oara spun puitz e ciorba de PASTAI nu de fasole ,daca nu ai pus la borcan iti dau eu ca am destule
si oricum eu deja am inceput sa pap de toate ,gata cu colicile
ce faceti fetelor mai mergeti in parc?
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

OanaAlina spune:
alex - si eu am pastai puse pe iarna insa nu am indraznit sa fac ciorbita... pai cum gata cu colicile ca nu aveti 6 luni??? si zici sa ma bag si eu la o ciorbita de pastai? la sarmale m-am bagat... miam, miam! ce dor mi-a fost! tu mananci orice???? cum stai cu lapticul???Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi

OanaAlina spune:
mi-a trimis o prietena o carte cu retete de bebe dar nu pot sa o download-ez ca nu stiu ce are calcul meu desi mi-am facut cont nu ma lasa sa ma inregistrez... poate voi reusiti... ptiu! ce nervi am pe calcul asta! nici pe forum nu ma pot loga si de fiecare data cand scriu mesaje trebuie sa scriu user si parola!
http://www.filehost.ro/215608/cartebebe1_docOana si
Maria-Teodora
asa crestem noi

RAMONELLA spune:
Andree27 ce faci?????hihihi...parca te cunosc de undeva....
...cred ca esti finuta mea...ce ma bucur ca te-am corupt cu forumul asta...ai devenit si tu dependenta...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

redai spune:
oana am incercat sa imi fac cont acolo, dar nu imi trimit linkul de activare. daca reusesc iti trimit si tie mail.
Tu nu ai ce a trimis Alex? cea din revistta mami?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

redai spune:
"CONTURILE GRATUITE NU POT DOWNLOADA ACEST TIP DE FISIERE
Pentru a putea downloada nelimitat timp de 30 de zile trebuie sa upgradati contul."
Deci trebuie platit
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

OanaAlina spune:
loredana - am ce a trimit alex! insa daca mi-a trimis cartea ma gandeam ca nu strica! eu nici nu ma pot loga macar desi mi-a trimis contul pentru activare!Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi