Gravidute si mamici de CLUJ - 47

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

pufulet - deci zici ca mai am ceva sanse pe acilea pe forum? ce bineeeeeeeeeee! hihihi!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Oana, si eu ii picur vigantolul direct in gurita. Vezi ca nici Andrei nu e dat, e un pic mai mic, da creste repede

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

mai am o ora pana merg la scoala,fata doarme asa ca eu am timp de un raspuns,

Ioana 13 ,ii dau Soranei siropel Septilin,scrie pe cutie "supliment alimentar din extracte vegetale"-fortifica sistemul de aparare al organismului,este recom de la sugari-adulti!

apropo de confuzii la repetarea numelor ,mie puteti sa-mi scrie-ti Soanso(so-Sorin(sot):an(Anca-my ;so(Sorana)ficamea

RETETA CREMES!(PROBATA!FOARTE BUNA)
120 gr. amidon(se poate pune faina)
3 oua:
1cana zahar
1 litru lapte
3 vanilii
700 ml lapte se pune la fiert ,se adauga cand fierbe zaharul+vanilia+amidonul+galbenusuriel de la 3 oua+300 ml lapte rece.
se dau doua -trei clocote amestecand continuu.
in aceasta crema calda se pun albusurile (3) batute spuma cu o cana de zahar.se pune asa fierbinte intre foi(foaia de deasupra se sfarma).peste se presara zahar pudra.
optional- se poate pune si frisca peste crema.
gata-mi s-a facut pofta fac si eu maine!

gabriella,ma bucur ca ati progresat cu papica!
foarte greu ies petele de morcov-mar de pe hainite.o gramada am patat si eu si nu a mai iesit cu nimik!apropo de bavetici(am scris bine?) S nu le suporta!dealfel nici acum nu pot sa-i pun nimik la gat asa ca spal ....(se face ca porcu!scuzati exprimarea!)
si mie mi-e dor de tine ,daca tin bine minte nu ne-am vaz din vara!!!!!!!!!

am cititpeaci ca-s "dati" toti baietii,hmmmmmmmmm si eu care ma gandeam sa-mi caut in weeek asta ginere....

Cristina!LAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUUUULTI ANNNNNNNNNNNNNI!
SANATATE,FERICIRE,BUCURII!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

soanso - multumesc de reteta! trebuie sa o incerc si eu!

hai mai fetelor ca mi-a mai revenit un picut sufletul la loc ca am promisiuni si pentru mamaruta mea! hihihi! credeam ca toti baietii de pe forum is promisi si cum toti sunt tot unul si unul imi parea rau dupa ei... abia astept sa crasca micutii si sa scrie si ei impresii pe acilea! sa vezi atunci distractie!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mey..nici pe frumosu meu nu il vre nimeni..:(:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Astept propuneri [

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by Victo

mey..nici pe frumosu meu nu il vre nimeni..:(:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Victo,e mic oare pt fiimea?
oricum stai linistita ca la ce ochisori frumosi are ,isi gaseste singur!!!!!!cum mai stati cu greutatea????

"Este un sirop laxativ, totalmente natural, ptr bebelusi si copii..de la Erbavita"-am gasit pe forum informatia asta -poate va e de folos!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

tu fetelor eu is cam bolnavioara, am luat ceva virus ff nasol. stau cu servetele in nas, masca, imi curg lacrimi, etc.
asa ca va rog sa nu va suparati ca nu mai stau sa bibilesc acuma listutza, o sa deschid doar capitol nou, dar scrieti-mi un pm si cand pot, va adaug/schimb datele.
felicitari ancab pt bb cel grabit! ce repede ai venit pe forum, eu 2-3 sapt nu am fost buna de nimic!

victo, stai linistita, ca cu ochii lui frumosi sigur o sa fie petit la greu!
va rog sa-mi spuneti detalii despre clinica privata de nasteri- cand,unde, cine...

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, daca il alaptezi exclusiv la san, isi va face el singur program, ii dai cand ii e foame, cu laptele praf e altceva, acolo e necesar un interval de 3 ore.
Ramo, noi am iesit afara o ora, a fost frumos, pe geam parea nasol, dar de fapt era tare bine.Cu postasita, no comment.Saraca femeie, 2 copii avea, unul urma sa se insoare…Ce oameni fara suflet!
Raluca, chiar a fost noroi mare azi, eu ma gendesc sa imi iau niste cizme de cauciuc…hihihi…Musai sa ne vedem sa imi vizionez gandacelul. Asa adorabila e Ilinca…
Anca, nici tu nu ai nascut usor…bine ca e bebe bine. Acelesi cuvinte de lauda le am si eu pt moasa cu care am nascut. Tot la Gine 1.
Alex sa vedem poze cu freza.
Oana, eu ii dau Vigantolul cu o lingurita mica, direct in gurita nu reusesc. Dar am o fata foarte"miscacioasa".La noi si taiatul unghiilor este un spectacol...
Soanso, deci asa cu Sorana? Deci se poate mai rau….Eu pana acum i-am pastrat hainitele impecabile, dar de-acum cred ca nu mai reusesc…asta sa fie cea mai mare problema. Important e sa pape.

Fetele, papa fata suc, da’ tare rau mai papa lapte…are o perioada nasoala, desi vad ca in greutate ia, cred ca de la cat doarme…Eee, asta e, a mai avut ea perioade din astea!Pup!

Am pus poze noi, primele 2 sunt pentru tine, Co, magnetii si un colt de bucatarie:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput