Gravidute si mamici de CLUJ - 47
Raspunsuri - Pagina 19
OanaAlina spune:
buna si de la noi!
vroiam sa va intreb cum administrati voi vigantolul????
cristina - la multi ani si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
bun venit fetelor noi de pe forum!
gabriela - felicitari pentru ca ai o papacioasa!
stati mai fetelor ca m-ati zapacit cand am citit mesaje! am vezut ca mai e o oana! pai cum facem ca sa nu ne confundam??? eu prefer sa raman oana! cealalta oana cum vrei sa fii? ca sa ne deosebim la citit mesaje... nu de alta...
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
redai spune:
Ioana eu am zis de reteta.Noi o facem foarte des.
Eladea eu niciodata nu am incercat sa ii fac program.Azi face 6 luni si nici acum nu pot zice atunci mananca sau tunci doarme. Parerea mea e ca e mai bine asha. Oricum, fiecare face cum crede ca e ai bine pt copilul lui.De ce nu incerci baby drinksau baby calm pt colici?Noua numai acestea ne-au fost bune.
Alex distractie placuta
Bun venit pentru bebe Stefan, sa creasca mare si sa fie sanatos.
Geanina imi pare rau , dar eu nu prea bucataresc 
oanaiacovita eu am nascut cu Dr Todea, dar la el se sjunge tot cam greu, numai dupa vreo luna.Stiu ca Mihu este specializat pe asha ceva , dar nu am auzit prea multe lucruri bune despre el.Si eu zic, ca si Alex, sa o cauti pe Oancea si sa mai ceri si alte pareri.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
oanaiacovita spune:
OanaAlina si daca iti spun ca ma cheama si Alina...![]()
Puteti sa imi ziceti OanaI si ma prind ca sunt eu...
Oana
te asteptam
my pictures
visul
redai spune:
Oana
( cea veche) eu picur Vigantolul pur si simplu in guritza.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
OanaAlina spune:
ancab - bina ai revenit sa ai un bebe papacios si cumintel! ai nascut cumva cu o moasa blonda??? eu una da! si a fost SUPER din toate punctele de vedere si la urma am rasplatit-o din plin insa si-a meritat cu adevarat fiecare leut! extraordinara! o sa uiti incetul cu incetul de toate si va ramane doar fericirea ca ai un bebe super ok!
ptiu mai fetelor chiar toti baietii de pe forum sunt promisi??? ne lsati asa de izbeliste? hihihi!
nu mai stiu cine intreba de reteta de cremes... intra pe forumul de la culinar si acolo la retete in imagini gasesti super retete de cremes si nu numai!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
eladea2005 spune:
Lore, ii dau si Babycalm, dar nu prea vad mare lucru, sincer... tot asa se screme si parca rage din gatut, asa urat face... am zis ca seamana cu o gravida care naste...:))
nu stiu, asa se manifesta el, nu se screme doar din fundic ci si 'sonor'
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
Andree27 spune:
OanaAlina al meu inca nu e pormis dar va trebuit sa astepti putin pana in iunie.hihihi.Moasa aceea blonda de care spuneai e si asistenta la cabinetul particular al lui Butnaru.Si eu am auzit de ea ca e super!!!
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
Andree27 spune:
OanaAlina al meu inca nu e pormis dar va trebuit sa astepti putin pana in iunie.hihihi.Moasa aceea blonda de care spuneai e si asistenta la cabinetul particular al lui Butnaru.Si eu am auzit de ea ca e super!!!
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
pufulet74 spune:
Salutam fetele si pupici 
Felicitari Anca si bine ai venit bebe Stefan, sa fii cuminte si sa fii o bucurie si minune pentru parintii tai !
Oana, mai suntem si noi pe aici, Joshua e pitic micutz inca, da lasa ca o sa creasca el si sa vedeti ce o sa se indragosteasca printesele de el ... hmmm ... 
Ieri a fost in vizita la mine o prietena cu pitica de 9 luni, a fost prima data cind Joshua a vazut un copilutz si au fost de pomina amindoi: Joshua era tot un zimbet, si se hitina dintr-o parte in alta sa ajunga la fetita probabil iar fetita il atingea si il tragea de piciorutze si ridea de numa :))
Au fost tare simpatici amindoi :)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk