Gravidute si mamici de CLUJ - 47
Raspunsuri - Pagina 18
geanina-nica spune:
MERSI IOANA!!!
O sa-ti trimit si tie,hihihi
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
eladea2005 spune:
Gabriela, mersi de urari... Eric e un dulce si un ingeras... abia astept sa-i treaca colicile astea pacatoase... 
deocamdata luam debridat, dar am vorbit cu o pediatra si mi-a spus sa-i mai dau si sab simplex de 3 ori pe zi cate 15 picaturi... oare nu e prea mult si sabul si debridat? adica nu au acelasi efect? care ma puteti lamuri, please???????
si mai am o intrebare: eric face 6 saptamani duminica, si inca nu are un program stabilit de somn si papa, adica mananca cand se trezeste si vad ca i-i foame sau daca il trezesc colicile, cauta papa si atunci ii dau, chiar daca e la interval de o ora juma, doua... ce sa fac? sa-l las sa-si faca el singur programul deocamdata?
mersi anticipat de raspunsuri...:)
pusici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
Ioana13 spune:
Alex!!! acum am reusit sa-ti vad ingerasii!!! Ingerasul mic(ca acuma ce sa zic de cel mare- e topit!) este o papusa ginguritoare... cit de dragalasa e si cum vb ea cu taica-su! S-o pap...
Geanina... sper ca nu te-ai suparat ca te-am trimis sa cauti pe net. Pt mine netu e sursa de inspiratie la mincare si am facut unele chestii f reusite cu retete luate de pe aici, de pe net.
Cineva povestea de pesti facuti la cuptor cu unt si piper verde... si dupa 1 luna mi-a venit sa fac si eu, dar nu mai stiam cine, cum zicea, asa ca am gasit reteta pe net, pusa chiar de cineva din Cluj. Au iesit super....
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
RAMONELLA spune:
Fetele de pe Campuli,nu vi se pare ca-i umezeala afara??????
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
Raluca spune:
salutare,
la multi ani sarbatoritei, Cristina!
Ramona, e f. bine afara, eu sunt de vreo ora in curte.E tare mare noroiul pe strada asa ca n-am iesit la "bulevard".
Bravo lui Sara ptr. suc...incet, incet ajungeti la papa adevarata...yamiii. A, si Gabitza, ti-a pregatit ilinca un gandacel, daca tot ai avut rabdare sa-i asculti prelegerile![]()
Ioana13 spune:
Ramonella e fain afara, eu am fost singura... de dimineata plecata, un ploei.. am crezut ca nu ajung intreaga in oras. Acum s-a topit, e mizerie acum.
E bine pt bebei, cred.
Si la noi la servici venea postasita aia, saraca. O vedeam pe geam, tare micuta si harnicuta, cara la ziarele alea.... ce timpit ala... sunt le nebuni cu caru si in cluj
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
Salutari la toata lumea! Am lipsit un picutz din peisaj pt ca bebe Stefan s-a decis sa vina cu 3 saptamini mai repede decit DPN. Asa ca din 13 ianuarie sintem trei in familie.
fetele care se ocupa de prima pagina...ne treceti si pe noi cu DN 13.01.2008, 4000 gr, 57 cm, apgar 9?
multumim!!!
Eu am nascut la Gine 1 si pt ca medicul meu a avut o urgenta in familie (Cruciat) am nascut cu medicul de garda (Butnaru). A fost f greu, a durat 20 de ore, travaliu provocat pt ca mi s-a rupt apa dar nu m-am dilatat si nici nu aveam contractii...
Am facut si epidurala, dupa 16 ore de chin, pt ca nu mai puteam sa ma controlez din cauza epuizarii.
pina la urma a fost insa bine, bebe e sanatos, eu incep sa-mi revin...
pt fetele care intrebau cum e la nastere: moasa cu care am nascut eu a fost extraordinara. nu cred ca as fi reusit fara ea. e drept ca si dr a ajutat la final, pt ca bebe era f sus si a trebuit sa ma apese el pe burta ca sa iasa, insa moasa a fost super profesionista. nu credeam ca se mai gasesc oameni de genul asta in spitalele de stat.
Anca si
Stefan
ALEX29 spune:
OANA I.iti doresc din toata inima sa ti ajute Dumnezeu sa ti indeplinesti visul
din pacate nu stiu pe cine sa ti recomand ...
la control merg la DR OANCEA ,pt mine e o tipa superrrrrrrrrrrr si am mare incredere in ea ...dar mai mult de atat nu stiu sa ti spun
daca vrei sa mergi la ea ,suna la POLICLINICA DIN GRIGORESCU si fa ti o programare
Doamne ajuta si multtttt curaj
sunteti un cuplu minunat 
IOANA mersi mult 
si eu am fost la coafor ,mi am tras o freza tare fainutza ,cam ciudata dar imi place
GABITZA bravo pt piticutza ,ce bine ca papa
ELADEEA eu zic sa l lasi pe bebe sa si faca singurel programul ,mai ales ca alaptezi la san ...eu asa am facut si acum suntem f f bine ,nu doarme toata noaptea dar a inceput sa si faca singurica un programel
GIANINA iti arde de prajiturica ........hmmmmmmmmm ![]()
http://www.youtube.com/my_videos
Andree27 spune:
Vai AncaB ce ma bucur ca te-am prins pt ca eu sunt la Butnaru.Te rog mult de tot sa-mi spui cum a fost si daca ai plecat multumita de la el ,nu de alta dar eu asa emotii am de numa..Merci anticipat!!!!!!!!!!!
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis