Gravidute si mamici de CLUJ - 47

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

FETELOR,acum am ajuns de la vaccin,saracurul asa a plans,normal l-a impuns de 3 ori.acum s-a linistit si doarme.
Aseara em inceput sas vad pozela lui IOANA13,si pana la urma am stat si le-am vazut cred ca pe toate.SA VA TRAIASCA INGERASII LA TOATE,SUNT DULCI FOCasa ca am stat pina tarziu,i-am adus aminte de cand al meu era mai pitic.

VA MULTUMESC LA TOATE,MA FACETI SA MA SIMT MAI APROAPE DE CASA.

Nu stiam ca acasa ti-l ifasoara asa,cu paturici,si legati,aici nu,le pune camasuta lor,scutec,si un cearceaf deasupra.INTRADEVAR e f.cald in saloane.

FETELORdaca aveti nevoie de ceva si la noi nu se gaseste si se gaseste aici,spuneti-mi fara nici o jena, va trimit.

EU AM O RUGAMINTE STIE CINEVA CREMA DE CREMESmi s-a facut o poftaaaaaaaaa,am gasit foi,dar fara reteta de crema.MULTU.

GEANYALVARO

GEANY SI ALVRO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Oana bine ai venit! Succes mult in implinirea visului!!!

Gianina da o cautare pe net pt crema de cremes, daca pe aici nu sunt speciliste.

Lore, ma bucur ca ii place la tip... si la al meu ii place tare si e si in siguranta. Pot sa fac mincare linistita in bucatarie daca e in scaunel si se invata si cu statul la masa cind maninca.

Am intrat sa va spun ca sunt super reduceri la magazinul ala de linga central de care va tot spuneam, vis a vis de terasa de la central, pe linga bijuteriile alea. Sunt haine pt bebeii de virsta pina la un an la 10 ron orice. Eu am luat 8 pt al meu si 2 rochite superbe pt niste fetit ... si luni cred ca mai trag o vizita pe acolo...

M-am tuns si aranjat... sunt o mamica chichi acum

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello..dim am fost la dr vasilescu cu bebe..sunt in regula piciorusele lui.ce bine!!!! mai mergem la ctrl la 5 luni.
eu cu conditia fizica stau prost pt ca mananc mult si dulciuri si de toate..
wow lore..c e norocoasa ai fost..eu m-am chinuit 6 ore si ama vut si epidurala, care cica grabeste travaliul

copilul meu zici ca are progrm..dimineata la ora 6 urla ca din gura de sarpe..pana ii dau sa mnance, ca altceva nu-l linistetse nicicum.in restul zilei nu mai am probleme din astea,acum doarme f mult ziua.

velena..eu ii dau cam la 4 ore sa manance.se mai intampla seara sau noaptea sa stea si 5.eu ii dau si san, cam 120-140 si lapte praf 60 ml. cd mananca numa san, mananca mai des.si are aproape 3 luni.

geanina si eu am dus-o rau cu vomitatul..inclusiv dupa ce am nascut am vomitat, tot asa, pe masa..dupa ce toata noaptea dinainte tot asta am facut..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana, eu nu cunosc magazinul de care zici..dar maine poate dau o raita prin zona dc zici ca-s chilipiruri. multam de pont.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

puisor, u stiu daca ti-a raspuns cineva la intrebare, eu acuma recuperez din urma mesajele voastre.. eu la medic am dat 5 mil, am avut o nastere normala si rapida, doctorul a venit doar cand eram dilatata la maxim si a participat la nastere (cam o ora juma).
eu am sta in salonul privat (nr.5) e singurul de altfel, am avut noroc sa gasesc un loc liber (sunt doar 2 paturi acolo). asa ca daca e ocupat... tot in salon normal ajungi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!!

Cristina,La multi ani!!!!!!!!!!Sa fi fericita si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!!!!!

Pe unde umbli???????????Sper ca sunteti bine!

Fetelor,noi de 3 nopti dormim de la 9,10,pana la 6 dimineata!!!!!!Iupiiiii!!!!!!!Ce bine eeeeee!!!!!!!!
Fata mea a inceput sa pape mai mult.Daca pana acum papa maxim 125 ml,de trei seri papa 150,160 si aseara a papat 170 ml!!!!!!!Apoi la 6 dimineata a papat 150 ml!!!!!!!!La 9 a papat 100!!!!Si de la 10 doarme ca un bebe.Oare nu se trezeste sa mergem afara???

Vai tu fetelor,eu sunt de-a dreptul ingrozita...ati auzit de postasita din Grigorescu...a fost omorata pt 6 milioane de lei....Doamne fereste...Ea venea la noi cand aveam firma pe Ion Ghica....

Maria eu ma duc la epilat pe Calea Manastur,la Rodi's.Acolo au o cameruta speciala unde te epileaza.Daca stai aproape,iti dau nr de tel.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Salutare, salutare. Noi avem vesti bune! Sara se linge pe botisor de la merisor. Papa fata, papa. Am introdus azi si 2 lingurite de suc de morcovel, l-a luat si ala. Ma bucur mult. Cu scaunul, e bine, s-a reglat, racita nu e, nu stiu ce forma a fost asta ca nici nu am simtit ca a fost bolnava, doar a tusit de cateva ori in prima zi, in rest nimik, nu febra, nu curs nasul, nu stare generala rea. Doamne ajuta! A zis doctorita ca ajuta mult si vaccinul asta imbunatatit.
In rest, eu iar singura, sotul si-a inceput delegatiile saptamanale in Germania. Macar nu mai nasc….hihihi…

Cristina, la Multi Ani!Iti doresc multa fericire alaturi de familia ta!

Pt surioara, un pupic special.Cu magnetii, am facut poza,si o sa o si pun, azi insa nu am avut vreme de nimik, daca iti zic ca inca nu am manncat nimik...
Andreea, bine ai revenit! E un frumos bebe Eric. Eu cred ca de la colici plange, la noi a mers bine Gripe Water, dara Sara a avut doar cateva scurte episoade, in jurul varstei de 3 luni.
Geanina, bine ai venit printre noi!
Lore, chiar daca nu ajuta miscarea in timpul nasterii, cu siguranta are efecte benefice asupra organismului. Un lucru bun de cand am predat masina de serviciu este ca fac multa miscare.Si se simte, crede-ma! Nu mai zic pt Sara...
Alex, ce dulce esti tu…E o idée buna daca veniti voi la parculetul asta care e mai aprope de mine, cel din spate de la Medstar, vizavi de Big, ce zici, poate ne vedem acolo saptamana viitoare? Sa tina si vremea cu noi. Ieri m-am plimbat cu Raluca si Ramo, a fost tare bine, ce scumpi si dragalasi bebei au, Bea a stat tot timpul treaza cu ochisorii larg deschisi, iar Mihai ne-a delectat cu zambetele lui smecheresti. Iar eu am aflat de la Ilinca cum se confectioneaza gandaceii.Frumosssssssssss!!!!Mai vrem!
Puisor, o sa iti dai seama daca sint contractii, durerea e la inceput ca cea de menstruatie, si contractile sunt regulate. Dupa cum descrii nu par a fi contractii.Sa ne spui cand sa punem majoretele la treaba!
Nico, bravo pt vestile bune!
Victo, mersi scumpa, am si eu bavetica din aia, doar ca Sara nu sta locului nici o clipa si trage si de bavetica si de mana measi baga mainile in gurita si murdareste tot…
Oana, Doamne ajuta sa vii cat mai repede printre noi in calitate de mamica! Tu la ce medic ai fost?
Ioana, mersi de pont cu magazinul.Mi-ar placea mult sa ajung.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele...

Eu am fost la Diana Stefan...este o dragutza...dar mai vreau o parere cel putin...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

A, pt cei mai mari la 20 ron, foarte faine si de calitate.

Ioana mama de bebe

Mergi la inceput

La multi ani Cristina!!! O viata plina de bucurii!!!

Ioana mama de bebe

Mergi la inceput