Cupa menstruala

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Addicted

Saptamana asta am incercat si eu cupa pentru prima data. Am folosit-o numai de doua ori, pentru ca am tot fost pe fuga si n-am avut timp de introdus si extras.. dar sunt multumita deocamdata. Imi mai trebuie practica. Aniela de ce cupa nu trebuie introdusa la fel de adanc ca un ob? Eu am introdus-o atat de adanc incat sa nu simt ca tumburucul e pe=afara, dar acum m-ai bagat la idei. Si inca o intrebare: de ce nu trebuie scoasa tragand de tumburuc? Eu asa am scos-o, n-a fost tocmai placut, dar n-am crezut ca exista o alta solutie. Mersi
Si dupa ce pleaca rusii, ce faceti? O curatati si o bagati in punguta speciala? O dezinfectati inainte de rusi? O fierbeti in apa? Gata cu interogatoriul.

Dupa ce o introduci se produce efectul de vacuum, asa ca se aseaza ea singura unde trebuie. Tumburucul ala are rolul sa te ajute sa poti prinde baza cupei . Daca strangi baza cupei intre degete se desprinde de pe col. E ca o ventuza, asa ca daca tragi numai de tumburuc poate fi dureros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Am inceput serviciul si nu am posibilitate sa clatesc cupa in timpul zilei, asa ca n-o scot de dimineata pina seara cind ajung acasa. Nu stiu...sper sa nu patesc ceva, vreo infectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emma2006

Am inceput serviciul si nu am posibilitate sa clatesc cupa in timpul zilei, asa ca n-o scot de dimineata pina seara cind ajung acasa. Nu stiu...sper sa nu patesc ceva, vreo infectie.

pai iti dai seama ,o zi intreaga cu ,cupa aia acolo nespalata ....nici nu vreau sa ma gandesc,mai bine foloseste tampoane normale si pot fi schimbate mai usor,dar nu te jeneaza cind stai in fund? cu acea cupa bagata acolo,eu nu inteleg cum ie cu aia acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

O toaleta probabil ca se gaseste si acolo unde lucrezi tu, iar daca nu ai apa, poti folosi servetele umede pentru a sterge cupa si mainile, sau si mai bine iti iei o sticla cu apa plata.

Mergi la inceput

N-am mai folosit cupa la servici, doar cind stau acasa o pun.
Anita, nu ma jeneaza deloc, nu simt ca am ceva acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

emma, te-am intrebat cum e, ca eu n-am folosit niciodata asa ceva si vroiam sa stiu daca te jeneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Addicted

Saptamana asta am incercat si eu cupa pentru prima data. Am folosit-o numai de doua ori, pentru ca am tot fost pe fuga si n-am avut timp de introdus si extras.. dar sunt multumita deocamdata. Imi mai trebuie practica. Aniela de ce cupa nu trebuie introdusa la fel de adanc ca un ob? Eu am introdus-o atat de adanc incat sa nu simt ca tumburucul e pe=afara, dar acum m-ai bagat la idei. Si inca o intrebare: de ce nu trebuie scoasa tragand de tumburuc? Eu asa am scos-o, n-a fost tocmai placut, dar n-am crezut ca exista o alta solutie. Mersi
Si dupa ce pleaca rusii, ce faceti? O curatati si o bagati in punguta speciala? O dezinfectati inainte de rusi? O fierbeti in apa? Gata cu interogatoriul..

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Addicted , nu vreau sa te sperii, dar cand si de unde ai cumparat cupa?
Mooncup nu mai livreaza in USA de aproape un an de zile deoarece o alta companie face astfel de produse falsificate si vandute sub acelasi nume.
Sper sa nu te fi pacalit.Mai ales ca vb de ceva prea delicat ca sa risti un produs contrafacut.

'Since the 31st January 2009, it has not been possible to buy a Mooncup for delivery to a US address from our website or any of our distributor’s websites. Sadly another menstrual cup company has trademarked our name 'Mooncup' in the USA, which leaves us with no alternative than to cease all Mooncup sales to customers based there'

Errie's mummy

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Chiar nu e nici o problema daca schimb cupa la 8 ore, am mai citit, am intrebat si doctorul. Renuntasem sa o pun la servici pentru vreo doua luni in iarna, dar m-am documentat mai bine si nu-mi mai fac probleme. Ii multumesc inventatorului la fiecare utilizare.

Mergi la inceput

De fapt cupa se goleste de 2-4 ori pe zi in functie de cit de abundent este ciclul menstrual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Salutare, revin la subiect cu aceeasi intrebare: a discutat cineva cu ginecologul? Ce parere are?

Eu folosesc Mooncup de mai bine de 3 ani deja. Il pun numai in primele 2 zile cand este flux abundent, dupa aceea nu mai este chiar asa necesar. Este foarte important sa respectati instructiunile de introducere / scoatere pentru a evita durerea si alte neplaceri (si s-a intamplat si mie la inceput sa ma chinui 10 min sa il scot , de ma apucase plansu'). Cititi cu mare atentie si aplicati in tocmai!

Mergi la inceput