Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
alehiam spune:
Erina la 4 luni se face infanrix penta - adica cel fara hepatita b... nu-i nimic pe asta ori il schimbi, ori il folosesti la 6 luni (insa sa-l tii pe usa frigiderului si sa verifici cand expira)
Annisia, stiu ca nu greutatea conteaza. Robert e exact cum ai zis tu (vioi, papa, curios de nu se poate) si de aia nu ma prea vait... insa cand vad cum cresc majoritatea bebeeilor imi mai intra asa cate o indoiala ca cine stie, poate gresesc in ceva ... avantajul in treaba asta e ca nu imi face prea mare cocoasa cand il tin in brate
Rodica
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Erina spune:
quote:
Originally posted by bebeka
Slippers
Am venit pe la 2 de la vaccin dar pt ca fata dormea am transbordat-o in carut si am stat pana acum afara.
Are 6700 si 65 cm.
Pediatra(cu uimire):nu i-ati dat suc de fructe pana acum?
Eu:nu, doamna.
Ea:da,dar copilul are nevoie de vitamine,tb sa-i dati suc de portocale,gref,mar..
Eu:nu,doamna,eu am optat pt alaptat exclusiv pana la 6 luni
Ea(cu dezaprobare):santeti MODERNISTA..
De parca eram ucigas de copii...
Si tot ea:daca o sa accepte greu sa fie diversificata, sa nu veniti la mine dupa aia..
Ca sa nu mai zic ca a inghitit in sec cand i-am zis ca nu i-am urmat sfatul si nu am dat fata cu Fluocinolon cum imi zisese ea.Si i-am mai zis ca nu-i dau nici ceai.Ce sa mai ,am amutit-o !
In alta ordine de idei mai are vreun bebic limbuta alba?Cu ce ii dati?
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Bebeka ca te tii tare pe pozotii.
Si eu daca as fi alptat exclusiv la fel eram hotarita sa fac. Chiar daca acum Daria e numai pe Nan1 nu a baut deloc ceai-de miine incep cu baby drink- si nici un suculet.
La noi medicul meu de familie e rau! Daca ma luam dupa ea nu ii dadeam D3 deloc Dariei. Cica are fontanela mica. Noroc cu pediatra ca a vazut ca are oasele craniului moi si a suplimentat Ca si D3.
Fetita e super in grafic! Felicitari!!!
Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
cecilia L spune:
Roxana ma bucur ca ati inceput cu bine diversificarea.I-ai dat supa chioara, nu ai pasat nimic??????sau nu am inteles eu bine.
Mai fetelor nici noi nu suntem campioni la intoarceri, dar suntem la ridicatul in fund, de cateva zile in scoica nu sta decat in fundulet, se ridica singur, sta cat sta si cade precum bolovanul, se odihneste si o ia de la capat.Cu intoarcerile am avut o perioada, cam 2 sapt cand ne-a pasionat problema, acum nici macar nu mai incearca, aaaaaaaa ne taram si ne rasucim stand pe spate(capul la picioare si invers)
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn
Erina spune:
Cecilia si alehiam, multumesc pentru raspuns.
Verific cind expira si ori il schimb ori il tin pentru 6 luni.
Eu m-am ghidat dupa schema asta:
http://www.health.qld.gov.au/ph/Documents/cdb/27916.pdf
Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Annisia spune:
quote:
Originally posted by luy
Buna seara, dragele mele !
Comunitatea asta virtuala a noastra este importanta pt multe dintre noi. Eu va multumesc inca o data ca existati si ca mi-ati oferit de atatea ori sustinerea de care aveam nevoie, caldura si prietenie. Chiar daca pe multe ( pe cele mai multe ) dintre voi nu va voi intalni niciodata. Asta n-are nici o importanta. Un gand bun, o informatie pretioasa, o mana de ajutor se pot trimite si de la distanta. Asa ca... va ofer si recunostinta mea.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Cred ca asta este greseala mea... M-am agatat prea mult de voi si am pus prea mult suflet. Desigur, in sensul pozitiv. NUmai ca atunci cand incepi sa iti pese de cineva, ai pretentii... De cele mai multe ori iertam un strain, dar oamenii care ne sunt dragi ii mustruluim pentru orice rahatel... Cand tii la o persoana, il vrei perfect. Vrei sa il schimbi si sa-l faci dupa chipul si asemanarea ta (sau dupa gargaunii pe care ii ai in cap). Chiar daca, de cele mai multe ori, omul ala nu are nevoie de asta...
Si eu tin foarte mult la voi. La toate! Recunosc ca zodia ma tradeaza si sunt patimasa in toate sensurile... E marele meu defect - pun suflet in tot ce fac...
Micul Yannis creste mare
betty78 spune:
Ricea uite aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1196
Ductele blocate pot fi ajutate sa se deblocheze mai repede daca:
Continuati alaptarea din sanul afectat.
Drenati mai bine zona afectata. O metoda de a face acest lucru este sa pozitionati copilul cu barbia in zona tare. Astfel, daca ductul blocat este in afara, zona de jos a sanului (cam la ora 4 pe ceas), pozitia mingii de fotbal ar fi cea mai buna.
Aplicati presiune asupra sanului in timp ce hraniti bebelusul.
Aplicati caldura pe zona afectata (o sticla cu apa fierbinte).
Incercati sa va odihniti. (Nu este intotdeauna usor, dar puteti sa luati copilul in pat cu dumneavoastra).
Uneori un duct blocat este asociat cu o mica umflatura pe sfarc. Daca aveti asa ceva, puteti sa deschideti rana cu un ac steril si apoi sa stoarceti materialul din duct (acest lucru nu este intotdeauna posibil). Astfel alinati durerea din sfarc si puteti debloca imediat ductul. Mergeti la medic daca nu puteti deschide singura rana.
Daca un duct blocat nu a disparut in 48 de ore (ceea ce ar fi neobisnuit), problema se poate rezolva adesea prin terapie cu ultrasunete, care poate fi programata la cabinetul unui fizioterapeut sau la un cabinet de medicina sportiva.
Sim ce dulce....si al meu ma mai suge de obraz. Apropo de scaun uite www.litaf.ro/3_in_1.html" target="_blank">aici unul super interesant. Daca nu merge incearca http://www.litaf. ro/3_in_1.html
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
alehiam spune:
erina, aia e schema de vaccinare din australia ...
apropo de australia, ce o fi cu adimercedes?
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
LUY
eu sunt tare suparata ,astazi mi-am batut baiatul ,nu cred ca l-am batut vreodata ,il mai smotoceam cand era mai mititel ,dar acum are aproape 12 ani ,s-a speriat bietul copil ,of eram ca o bomba ,mi-a trebuit foarte putin sa explodez ,sunt foarte apasata de acest moment tragic ,nu imi caut o scuza ,ce am facut oricum nu mai pot corecta ,problema este ca nu a facut ceva grav ,pur si simplu nu a reusit sa-si termine toate temele ,de fapt nu a mai reusit sa-si invete la boilogie ....
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
Bikmaria, asta este unul din principalele motive pentru care am tot amanat momentul de a avea un bebe... Aveam impresia ca la cat sunt eu de vulcanica, voi scoate flacari pe urechi... Numai ca observ ca am pierdut timpul aiurea. La mine Y are efect invers. La modul ca oricat de suparata sau nervoasa as fi, imi regasesc linistea si calmul in privirea fiului meu.
Probabil ca exista momente cand se aduna prea multe si simti nevoia sa te descarci. Important este ca ai constientizat si asta te va ajuta sa indrepti lucrurile.
Cat despre puiul tau, eu cred ca te cunoaste suficient incat sa isi dea seama ca astfel de episoade nu te caracterizeaza. A fost un incident nefericit si el va intelege asta.
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Luy foarte frumos ai descris .
De ce sunt persoanele cu "statute speciale" asa mistocare la adresa restului de persoane ne-speciale? Moorrr......
Eliza (06.09.07)
Cu siguranta toate suntem speciale! Si am invatat atat de multe lucruri impreuna. Am crescut si ne-am maturizat unele langa altele. Unele mai greut, ca deh berbeaca... (aici era vorba de moa)... Persoanele ne-speciale sunt cu atat mai mult speciale ca le suporta pe alea cu statute speciale...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Si tot propo de asta... Acum cativa ani lucram la OTV, cu Mircea Rusu. Aveam tot felul de interventii telefonice, de la tot felul de categorii de persoane. Imi pierdeam cumpatul cand mai intra cate o persoana ~neinstruita~, sa zic asa. Iar domnul Mircea Rusu mi-a spus - te crezi desteapta? atunci sa stii ca desteptaciunea consta in a reusi sa mentii o conversatie si cu cel inalt si cu cel de jos...
Micul Yannis creste mare