Torturi si prajituri (4)
Raspunsuri - Pagina 20
anasia spune:
raportez si eu, sotul mi-a achizitionat, asa surpriza setul
lyly, nu ma uiti cu crema cu mascarpone?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
monica-elizabet spune:
bravo anasia, sa le stapanesti sanatoasa
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
anasia spune:
monica, multumesc, si voua la fel!la cat mai multe torturi/tarte/cozonaci....!
o sansa pentru Sosonica
Laura Takacs spune:
Balbina, multumesc. Culmea e ca am folosit Jell-O, dar la alte prajituri, insa nu mi-a trecut prin cap ca se poate si la asta . Ma gandeam la ceva Dr. Oetker. Am notat, multumesc inca o data!
LYLY809 spune:
anasia, crema pe care mi-a sugerat-o Hildegard: 250g mascarpone, 200 ml frisca batuta, 50 g zahar, un galbenus, cubulete fructe proaspete
Eu am pus bucatele de cioco in loc de fructe si o sa pun data viitoare si un plic gelatina inmuiat in prealabil in apa, ca sa fie crema mai tare, ca a iesit cam moale, si nu da bine in prajitura
De gustoasa este insa foarte gustoasa, mai ales daca o pui intr-o praji care are si un strat de mousse in ea
Am luat azi crema mascarpone din aia originala de la Cora, aveau si galbena-care insa, pe langa faptul ca are coloranti, mai era si expirata -le-am spus angajatilor din supermarket si nu au parut deloc impresionati
Sa stapaniti sanatoase tavitele. Eu am mai luat un set pentru cineva adineauri, mai aveau 4 in magazin Iote ca le tin si socoteala, pana se vand toate
Lacri si Alec 30 mai 2006
anasia spune:
lyly, mare pt reteta; am vazut toate filmuletele cu florile de buttercream, da experienta imi trebuie, mai ales cum le facea tanti aceea pe cele mov ia-ti dui pt frunze mai late si mai inguste (da lungi); sa stii ca am luat lapte dr oetker praf pt flori;orice numai zahar sa nu aiba, asa am inteles eu;
o sansa pentru Sosonica
Hildegard spune:
Mai fetelor, florile nu se pot face cu lapte praf care are vitamine sau este pentru copii. Trebuie sa n-aibe zahar...din acela pentru patiserii.
In blog am arata punga de lapte cu care lucrez eu dar asta se face numai la noi in zona.
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 ani)