Mamici de iulie-august 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
bujo spune:
Va salut din mers. Nu mai pot de durere de cap. Ma doare deieri de la pranz si nu m-a lasat nici acum, iar azi noapte m-a durut de imi venea sa-mi tai venele cu lingura nu alta. Crek daca nu s-ar zice ca doar psihopatii se automutileaza m-as lipsi de computeru de bord. Imi vine numa asa sa fac

Bai, sper ca nu-s io una din cele care nu raspunde la intrebari ca ma straduiesc sa dau raspuns daca mise adreseaza vreo intrebare. Daca am omis vreuna imi cer scuze mai dati-mi si voi cate-o palma virtuala: Faaai, raspunde bre la fata ca iar faci pe inaccesibila![]()
Danangie si io tot Centrum Materna iau.
Monalac felicitari pt baiat, sper sa fie mai maleabil decat Cris si sa se completeze unul pe celalalt.
Cu pantalonii si io mai rau m-am enervat. Zici ca gravida=tanc din oficiu. Astea mai piticanii asa ca mine (1,62 si 50kg de obicei) tre sa-si roada unghiile si sa inghita in sec cand merg la cumparaturi. Pt voi ciuciu pantaloni. Io mi-am luat o pereche din Belgia marimea XS care la noi nu prea exista si am dat destul de multisor, 35 euro. Dar pt ca stiam ca aici nu gasesc mi-am calcat pe inima si mi-am luat.
Halat la ginecolog???? Da de unde frate atata lux? Crek astia zic ca tre sa te simti ca la dentist: ia loc, lasa capu pe spate si deschide laaarg. Da si io mai din topor m-am adaptat. Adik nu mai am nici o jena, dau pantalonii jos si sar sprintena pe capra. Apropo Mcoca, tot asa arata si la noi caprele numa ca mai nimeresti care scartaie din tzatzani sau se balangane.
Cu mancatu la fel, nu ma mai stresez ca daca ar fi sa umblu cu lista dupa mine crek nu mai mananc nik. de craciun am papat si sorici si am gustat si carnea tocata pt carnati. Am stat un pic cu stres ce-i drept dar analiza la toxo a iesit negativa deci e ok.
Ia sa ma opresc ca vad ca iar ma ia o durere din asta scurt-circuitanta si mi-e ca nu mai sunt coerenta.
bujo
14+
album de nunta
mini Bujo
Punktulet spune:
Buna,
Sunt o viitoare mamica de iulie 2008 ,mai exact 7 iulie 2008 :)
Doream sa va intreb daca sunt normale starile de voma si durerile de cap dupa 4 luni
. Eu am 16 saptamani si m-am simtit foarte rau iar medicul meu de familie mi-a spus ca este normal :( dar nu prea cred.
Voi ce ziceti?
Pupicei

Fete dragi va astept la