Mamici de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ieee!!am 54kg!!!uite cum dam noi jos frumos si sanatos...ideea e sa ma mentzin..si sa nu mai pun pe mine intr-un ritm alert
piteshtencele au facut cuplu!!felicitari Lcazangiu..i-ai facut Mariei un David..poate or sa fie colegi de scoala!!!
azi noapte am visat o fetita,nu era a mea..dar o luam in brate si ziceam ca e foarte frumoasa,si-mi doream ca si bb meu sa fie ca ea: avea parul carliontzi,era satena.,nishte ochi verzi-albastrui mari si superbi,buze carnoase si rozalii si o fatzuca perfecta,asha de mult ma miram de ea!!

Ana-Maria17+
am oMARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna burtici,

Am reusit si eu sa citesc "la zi".
In primul rand salutari la toate fetili!!! Asta ca sa nu se simta nimeni neglijata .

Monalac si Lori, felicitari pentru baietei!

Dia, felicitari ca l-ai vazut pe bebe la eco si e bine sanatos; lasa, nu te necaji, afli data viitoare ce este.

Ankalaura, eu zic ca ai decis bine cu tratamentul si nascutul la Elias cu Tutunaru.

Madina, pe tava la mot noi am pus la Matei lucruri care sa simbolizeze cate o trasatura: oglinda= cochetarie si frumusete, carte si creion=o sa-i placa scoala si studiul, bani=bogatie, verigheta=familist, carte rugaciuni sau cruce=religios, bobite de orez sau grau= daca e strangator, carti joc= daca o sa-i placa jocurile de noroc, sticluta cu bautura= daca o sa-i placa sa bea , unealta (gen cheie de 14, patent)= daca o sa fie indemanatic la treburile casei. Bine, nu le-am pus noi pe toate astea, nu mai stiu exact ce am pus si ce nu, dar parca a ales oglinda, creionul si cartea si la sfarsit banii. Trebuie sa verific in poze, ca e mult de atunci...

Nati, felicitari si tie ca bebe e bine. Deci si la tine e surpriza ce va fi.

Kimmy, felicitari pentru vazut bebe. Cu icrele, eu pot sa-ti spun ca imi plac mult si am mancat fara sa mai stau pe ganduri cand a facut mama.

In legatura cu Herghelegiu, si eu merg in saptamana 22 la el, adica pe 6 martie, la Medsana Primaverii. Mai am insa o programare facuta la Sanador (Victoriei) pe 25 martie la ora 18:20 pe care cred ca o sa o cedez. O vrea cineva? Daca da, pati pm. Numerele de telefon le gasiti pe net de la Medsana si Sanador.
Monalac, deci zici ca ti-a placut de el? Eu la prima morfo am mers la Iosup si sunt curioasa de care din ei o sa-mi placa mai mult.

Pentru constipatie, eu mananc mult discutatul pomelo si beau suc de portocale granini, sau mananc minole. Plus ca incerc sa mananc ciorbe, daca am ocazia. La mine are efect si continui sa fiu ceas dimineata la baie, ca si inainte de sarcina.

De ingrasat, cred ca am luat si eu 3-4 kg, adica de la 56 la 59-60. Dar nu vreau sa ma stresez cu asta. Am o foame continua si daca nu mananc mi se face rau. Asa ca mananc si iar mananc... La birou imi iau mere si banane, un iaurt, grisine, si tot rontai la ele intre cele trei mese principale.

Dureri de cap, am avut si eu acum cateva zile o zi si o noapte niste dureri de ma cam speriasem. Nici nu puteam dormi de ele. Cred ca era ceva cu tensiunea mea... Dar au trecut si deocamdata nu au mai reaparut.

Gata, fug la treaba.

pup you all,

Caprioara 15+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LCAZANGIU,felicitari pt bebe david! sa fie sanatos si sa se faca mare!

NATI,ma bucur ca bebe e bine si ca n ai diabet gestational.
KIMMY,ce bine ca bebita e in regula!
MULTUMESC TUTUROR FETELOR PT FELICITARI!!
MIKI KRIS,nr de tel al lui iosup este 0724464646.
MADINA,pe herghelegiu il gasesti la sanador,la clinica din piata alba iulia,dar nu cred ca mai gasesti progr mai devreme de aprilie.daca vrei,iti dau nr.dar mai bine incerci la clinica la care am fost eu ieri,ca n a auzit prea multa lume de ea si nu e asa aglomerat.nr de tel e 0213174200.revin mai incolo ca ma solicita cris.
18+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Well la noi alt bordei alt obicei.
La eco mergi separat nu la medicul ginecolog obstretician ceo fi el. La eco desfaci pantalonii si ii dai asa mai jos sa poata umbla cum trebuie cu ala pe burtica, da nu te dezbraci.
La ginecolog/obstretician are o masa cu zice si Vicky si e o perdea te lasa sa te dezbraci apoi te intreaba dac esti gata tu te pui pe masa si ai o patura sa te acoperi pe burta si asa sa nu te simti prea dezbracata.
da nici eu nus tare pudica ca is invatata cu spitalele si controalele si etc.
Laura vezi sa nu salivezi pe tastatura ca apoi nu mai merge si degeaba ai curent.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecubebe spune:

doamne, abia astept sa fac 10 mesaje sa imi apara mai repede, sa ma simt si eu bagata in seama! v-am spus ca voi naste pe 4 august? (aproximativ)..oricum, va voi tine la curent in caz ca dr. nu e de acord cu mine...m-ati facut curioasa cu pomelo si am vrut sa-mi iau dar nu am gasit aici la mine...poate ajung la carrefour maine ca precis gasesc acolo...sper sa imi treaca si mie constipatia asta ca mor! ciorba nu pot sa mananc din pacate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare burticute,
Sunt o mamica de mai-iunie2007 si pe 15mai2007 am nascut un baietel de 4040 si 56 cm prin cezarina.Am asteptat acest bebelus 5 ani.Cu analize peste analize,doctori din toate spitalele si pana la urma am reusit.
Acum sunt o viitoare mamica de iulie-august 2008.Cand am aflat vestea nu mi-a venit sa cred avand in vedere ca stiam cat de creu sa fac bebeii.
Am 14 saptamani si voi naste prin cezariana tot cu doctorul TUTUNARU.
Va rog sa ma primiti si pe mine in grupa voastra si sa ma treceti pe listuta.
Eu am dnp-ul pe 23.07.2008si sunt nascuta pe 31.07.1980
Mai sunt viitoare mamici cu bebeii asa mici acasa?
Va pupicesc
Alina 13+ mami de DARIUS ANDREI (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecubebe spune:

a, da! si de fapt de ce m-am apucat sa scriu mesajul anterior...vroiam sa va intreb daca am voie la solar...bronzul de asta-vara s-a dus si parca nu-mi place de pielea mea acum....dar nu vreau sa fac vreo prostie...si daca nu e voie, oare cu lotiune autobronzanta am voie sa ma dau?acum va las ca e gata masa si ma duc sa pap...apropo de asta, eu am 50 de kg...am luat 3 pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

lori felicitari pt David!!!
alina25 bine ai venit si sarcina usoara si la termen iti doresc!!!

Oana
8s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

DIA,felicitari pt bebita.sa dea dumnezeu sa fie sanatos,ca daca e baiat sau fata,asta conteaza mai putin.cat despre sot,nici al meu nu e prea entuziasmat,nici la cris nu a fost cand eram insarcinata.adica nu punea mana pe burta,faze de astea,dar a preluat toate sarcinile gospodaresti dupa ce eu am facut hemoragia aceea la 18 saptamani...
acum,la a doua sarcina,parca e si mai //insensibil//,adica nu mi mai face //poftele //ca la prima sarcina,daca il rog sa mi aduca ceva,zice sa ma duc sg sa mi iau.ca e obosit.dar in rest,ma ajuta la orice..numai sa nu l pisez..
fetelor,de aseara m au apucat niste mancarimi genitale...ce naiba oi avea?
18+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Fetelor credeti-ma, ma umfla rasul cand vedeam cate cutii de plastic din alea mari cara barba-su, avea masina in parcare, care era undeva la vreo 15m de intrarea clinicii, cand au venit inca doua asistente cu alte cutii, daca l-ati fi vazut saracu ce fatza a facut, undeva intre disperare si mirare.
Ia spus una din asistente sa traga masina in fata intrarii ca nu vine nici o ambulanta in urmatoarele 5 minute.
Avea doua baxuri de apa dupa ea, de haine nu mai vb, plus ca avea si o lampa de birou, sincer dotata femeia cu de toate nimic cred ca nu a luat-o prin surprindere.
Eu la inceput am crezut ca redecoreaza vreo camera ceva prin clinica, dupa ce am inteles ca se externeaza, nu stiam ce sa fac sa rad sau sa-l plang de mila pe saracu tatic.

mcoca, eu icre cumpar numai crude, sunt la casolete mici, depinde de gramaj, cat doresti, mai mult mai putin, si le fac acasa,batute cu ulei si ceapa.Aici dupa cate am vazut eu, japonezii mananca icrele crude, ori fierte.
La botez am facut icre cu ceapa, se minunau si nu stiau ce mananca, dupa ce le-a explicat sotul ce este, imi cereau reteta cum se fac, sa incerce si ei acasa.

madina71, eu am mers mereu numai in pantaloni, dar de la 13 saptamani nu ma mai urca pe scaun, doar pe pat, unde imi face ecografie.
Aici nu exista capra la consultatie(cel putin in clinica asta nu e,decat in sala de nasteri), e un fel de scaun, iar unde pui picioarele, se ridica in sus si se departeaza.si uite asa stai ca pe scaun si cracanatacel putin aici stilule, ca tu te asezi pe scaunul ala, ai monitorul in fata ta, iar intre tine si medic este o perdea,sotul sta la birou unde are si el monitor, macar nu se uita in ochii mei cand face controlul la dansa si prin dansa , offf, nu inventeaza si ei o pozitie mai decenta?
Mie mi-a facut eco vaginala pana la 10 saptamani, dupa ,numai pe abdomen intinsa pe pat.

mona, felicitari pentru baietel, macar voi stiti ce o sa aveti, noi mai asteptam, poate vad ca aflam la nastere ce avem, asta e, sanatos sa fie juniorul.

Aveti grija de voi!

17+

Mergi la inceput