ORADEA (cap.24)
Raspunsuri - Pagina 5
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
simina- ce frumos, cand am vazut pozele instantaneu m am gandit la acelasi lucru ca si marius. Eu iti spun sa mergi sa vezi niste copilasi asa micuti in centrele maternale si daca chiar nu simti nimic uita ce am scris. Sunt convinsa ca nu va fi asa..
Si sa ti mai spun ceva nu stiu daca stii dar eu in 2003 am pierdit o sarcina si am fost terminata si dupa aceea cochetam si citeam in fiecare zi la adoptii ... in fine in sept 2004 am ramas gravi cu bia.
Daca as merge acolo m-ar tulbura acea vizita, pentru ca m-as lipi nu de unul, ci de toti. As veni acasa cu sufletul ravasit. Pe mine orice lucru marunt ma impresioneaza asa incat uneori trebuie sa ma "protejez".
Dar ieri nu vroiam sa va impartasesc decat bucuria mea, pentru ca peste putin timp voi avea o nepotica. Simt ca inima mea bate tot mai tare pe masura ce se apropie momentul. Ieri, cu scaunalul in mana, pe drum de la magazin spre casa, m-am simtit ca intr-un vis. Un vis care va devenii realitate in curand, pentru ca un copil nu poate fi decat o bucurie, o raza de lumina intr-o casa.
Cristina, sa folositi cu sanatate noua locuinta!
_
Dana si Alina - bine ati venit pe topicul nostru.
Poze
daraban spune:
Alina
la ce gradinita e baietelul tau,cumva la cea din cartier?
sau daca mai e cineva din iosia,stiti ceve despre gradinita respectiva? ma intereseaza.
dana si delia(11.03.07)
daraban spune:
adi2003
multumim de primire.
mamicilorcu copii la gradinita,imi puteti spune cateva lucruri despre gradinitele din Oradea,pt ca stam serios pe ganduri sa ne intoarcem sau nu acasa.
Se comporta bine cu copiii,e curatenie,le da mancare buna?
Cat se plateste pe an?
Daca nu e chiar asa atunci ar tr sa ramanem in Italia.Nu e prea roz viata nici aici,dar in privinta gradinitelor ,scolilor,spitalelor sunt ceva mai avansati decat noi romanii.
dana si delia (11.03.2007)
cristina22 spune:
salut lume!!
Marius- vrem doar vesti bune si cu siguranta ne vei aduce, ca doar n-o sa dezamagesti grupul de gagici oradene
!! Numai bine!!
Referitor la gradinita, eu am cuvinte de lauda. Cel putin in ce priveste gradinita lui Andrei. S-au alocat bani multi pt modernizarea tuturor gradinitelor, iar conditiile de functionare sunt din ce in ce mai exigente. Iti spun din sursa sigura.
La gradi lui Andrei nu se plateste nimic, pt ca e cu program normal.
Gabi-cum e Lili?
Simina-si inca multa vreme dupa ce se va naste, iti va fi gandul numai la ea!
Mercedes, Daria, Alina, Gabiciu, Cylyche si toata lumea, la semnat cu voi!!!
Azi io-s cu prezenta!!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
AdelaP spune:
Fetelor bine v-am regasit in Noul An. Va doresc sa aveti parte numai de bucurii si impliniri.
No si pt ca am lipsit o buna parte de timp imi permit sa spun bun venit in "Oradea" fetelor noi.
Mercedes m-ai dat gata cu poza, mai vreau.Normal ca n-am avut timp sa te sun. Doamne iarta-ma nu stiu ce se intampla, oare chiar nu ma pot organiza sau sunt prea multe ca nu mai fac fata. Nu mergeti prin Ungaria la sf asta de saptamana? Nu de alta dar ne-am inmatriculat masina si poate ne sunteti deschizatori de drumuri.
Daria apoi draga mea n-am disparut, chiar ne-am intersectat de 2 ori drumurile dar chiar eram pe fuga. Poate iti amintesti intr-o zi in Malcom , erai cu Giulia si te plangeai ca nu prea vorbeste cu fetele de acolo. No io eram nebuna aia imbracata numai in bluzita ca fugisem din masina pt o factura.
Cristinaoare oi trai si io ziua aia in care sa trec pe langa o casa , sa-mi placa si in cateva zile sa fie a mea? Felicitari si sa va bucurati de ea, ce fain de voi ca ati scapat de stresul muncitorilor, scumpirilor de materiale, depasirii termenelor de predare si cate altele. Mie una imi place mult zona si daca zici tu ca si casa ii faina apoi nu pot decat sa va felicit inca o data si sa astept si io sfioasa cheful de inaugurare.
Siminastai tu linistita si gandeste optimist. Bucura-te de linistea pe care o ai si lasa ca toate vor fi pana la urma super bine.
Gabi apoi nu stiu ce sa zic dar nici Tudor ca si Lilisor nu vrea la gradi.Io i-am prelungit vacanta pana in feb da ma gandesc cu groaza cum se va acomoda din nou. Sanatate multa voua. Am uitat sa-ti zic ca io o vad pe Lili aproape saptamanal cand coboara la sport.
Dana apoi eu nu cred ca un criteriu decizional de intoarcere in tara este gradinita.Fetele poate isi amintesc ca io am inebunit in ceea ce privesc gradinitele din oradea, le-am colindat pe toate, am calculat scoruri, am taiat si-am pus pe lista si pe urma al meu barbat mi-a zis ca io nu-s normala. prin urmare Tudor e la o gradi de cartier cu nimic mai rea sau mai desteapta decat altele. Pune in balanta alte lucruri cu adevarat importante nu gradi si spitalul.
Marius sanatate multa si sa treci cu bine peste toate. Daca in Cluj te mai puteam ajuta macar cu informatii, Bucurestiul ma cam depasete din pacate.
Salut si celelalte fete, aaa Gabi bafta in sesiune.
Noi dupa cum deja v-am zis suntem fara fecior ne chinuim sa finalizam proiectele de anul trecut. Vom prelua casa, incepem finisarile si speram noi sa ciocnim Oul rosu in Casa noua.
Daca Doamne Doamne ma ajuta cel tarziu din 1 martie deschid cabinetul. Azi am sedinta de la 10 si de aia mi-am permis sa stau sa va scriu ca altfel programul meu incepe de la 6.30 si se termina dupa 21 cand pic rupta de oboseala.
Ioi ii 9, trebe sa ma pregatesc. Va doresc o zi super si sa ne scriem de bine.
szivarvany spune:
Va rog, dak ma vedeti, trageti ma de manaaaaaaaa, k io una st oarba, preocupata cu altceva, surda, tot ce vreti !!! Offf ...
Marius, chiar asa, nu ne dezamagesti, da ???
Siminel, cand ne vedem sa ti dau niste optimism ???
Cris, abia astept duminca :-)
AdelaP, imi pare rau ca nu am vb atunci la Malcom ... offf, unde mi sta capu` ... in nori cred ... cu Giulik e vesnik mea problema ...
Mercedses, cand va vad ?
Gabik, da` cu voi ?
Gabij, pe unde esti ???
Ally, cum sunteti azi ???
Cylyche, ce ti face juniorul, cum stati cu dintzocii ?
Dana, noi cred ca stem la cea mai mica gradi din oras ... e de 4 ore, mancare la paket home-made, fi`mea e incantata si si eu :-)
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
Gabi_K spune:
Fetelor daca vreti distractie pt copii, la Comunitatea Evreilor se organizeaza duminica de la 17 un chef! Va asteptam cu drag!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Mercedes spune:
Adela- vad ca taman acum ti ai programat sedinta taman acum cand te sunam, suna-ma in cursul zilei de azi si vorbim.
daria- magazinul e deschis si sambata pana cred la ora 14 dar merg si verific putin mai tarziu se fala in locul librariei teora.
Ne putem intalnii la gabi la centru daca vreti. Va spun din sursa sigura ca va iesi frumos cel putin pentru copii. Noi mergem desigur daca nu intervine ceva important.
gabi_j- vad ca lucrezi la foc continuu...
Gradinitele sunt faine zic eu important dupa parerea mea ar mai fi si cele doua educatoare cu care va sta copilu.
Intradevar f multi bani s au alocat si se aloca in continuare pt gradinitele de stat.
cylyche spune:
salut fetele si Marius!!!
Uite ce nasol e afara innorat si cred ca a si plouat...naspa.As fi vrut sa mergem sui azi la plimbarica cu Edy dar nu stiu daca se poate.
Daria ,inca nu avem nici un dintisor dar salivam de la 3 luni.In schimb papam un mar dimimeata si supica de morcovi pisati la ameaza.Ce figura e casca gura si zice aahhhmmm ,ii dau lingurita si el repede baga degetul in gura si suge pe el pana i se termina ce are in gurita.
Dana eu stau in nufarul langa dispensarul medical.in spate la Trei G.In care farmacie ai lucrat ca sunt cateva in nufarul?Si vizavi de gardinita habar nu am eu tre sa caut deocamdata cresa.Pe cand implineste Edy 2 ani.
Cristina felicitari pt casuta s-o stapaniti sanatosi.
Simina sa fii sanatoasa si sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula.
Gabik sanatate copilarilor.
Marius (asa il chiama si pe tati nostru) sper sa iasa analizele negative.
La restu pupici.