PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

A, Bulinuta, eu stiu ca advantanul este o crema pe care nu poti s-o folosesti frecvent, nu mai mult de 5 zile, contine antibiotic parca. Eu am folosit-o numai de vreo 2 ori, cand i-au aparut niste bubite la gurita, dar dr. lui mi-a zis ca mai bine ii dau cu bepanthene la gurita.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Iulenca, pupici! Si mersi de primire!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Cine e interesat aici http://80.69.83.61/digibook/ sunt f multe carti. E fostul site www.cartionline.ro User: digibook Pass: cartionline
Eu imi mai printez de la munca si citesc akasa. In librarii as sta si eu zile intregi da la ce scoruri sunt ....
Chiar mi-am propus sa imi fac anul asta ab. la biblioteca ca eu ca o absolventa de litere ce sunt ar trebui sa citesc mai mult. Din pacate lately mai putina literatura si mai multe carti de specialitate. Prin specialitate a se intelege orice altceva decat literatura pentru ca din fericire munca mea nu are nici o legatura cu fac pe care am terminato.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

hai ca schimb un pic subiectul. eu cand am nervi pe sotul meu ma cert cu el pe mess. sunt stresata mereu, sa nu ma cert de fata cu el. asa ca atunci cand avem ceva de zis ne ducem fiecare la calculatorul lui si incepem sa ne certam, apoi ne intalnim ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. e sanatos

Mergi la inceput

Sabina, ce sa zic, poate ca e sanatos asa, ca nu te vede copilul. Noi ne certam cu el si stiu ca nu e bine, dar pe moment nu ne mai dam seama. Am si postat la un subiect de genul asta de pe forum: Cum sa fac sa fiu mai CALMA? Sunt zile in care totul merge ok si zile in care ne mai ciondanim. Nu stiu cum sa ne controlam.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

eu am invatat sa ma controlez singura si am observat ca metoda certatului prin calculator ma tine mai in frau, nu ma mai enervez asa rau, nu mi se mai face rau, nu mi se mai ridica tensiunea, nu mai dau in spasme de plans, nu mai urlam unul la altul, nu mai tremur de nervi si asa mai departe. Inainte plangeam din orice, dar acum mi-e mult mai bine asa. Ma gandeam ca poate metoda mea va ajuta si pe voi in situatiile de criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

quote:
Originally posted by Piersicutze

hai ca schimb un pic subiectul. eu cand am nervi pe sotul meu ma cert cu el pe mess. sunt stresata mereu, sa nu ma cert de fata cu el. asa ca atunci cand avem ceva de zis ne ducem fiecare la calculatorul lui si incepem sa ne certam, apoi ne intalnim ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. e sanatos

si noi tot pe mess ne ciondanim...dar nu de acum de cand e fata...dintodeauna....cool nu?

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare. Eu scriu inainte sa citesc din spate ca m-am gandit ca daca ma apuc de citit poate intervine ceva si iarasi nu mai scriu.

Multumim de suport. Suntem toti bine acum, a iesit si sotul din carantina si pe mine din fericire m-a ocolit boala. Alex se trezeste noaptea plangand de cateva nopti, nu stiu exact cauza. M-am gandit ca vrea sa ragaie si se sperie sa nu vomeze ca inca e proaspata amintirea. Asta e valabil seara dupa ce adoarme dar se mai trezeste si noaptea cateodata. Cred ca urmeaza caninii si nu ne lasa pauza la care visam.

Fug sa citesc din urma si revin daca apuc.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Vai,eu cred ca n-am mai citit o carte din varaChiar mi-e dor sa mai citesc ceva.In seara asta imi aleg una si am apuc de treba ,chiar daca o voi termina cine stie cand.parca nu mai am timp
Interesanta ideea cu cearta pe mess.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Ah vroiam si eu scriu ca nici fii-mea nu mananca lactate, dar deloc. Nici iaurt, nici branza, fie ea de vaci sau sarata. De abia o pacalesc cu papanasi fierti sa pape putin, altfel nu merge nici cum. Ieri i-am facut mamaliguta a luat o gura si s-a strambat in ultimul hal.
La fel, nu ne putem rupe de biberon. I-am luat canute dar nu o intereseaza. Daca ii e sete, nu bea decat din biberon. Rar o conving sa bea din canuta, cand are domnisoara chef.

Mergi la inceput