PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 20
crissa71 spune:
Sabina:multumesc..m-am lamurit!!Cu e-urile e treaba tare naspa..nu stiu cum o putem evita decat fiind f. atenti si cam atat...
M_floruta:sunteti niste frumosi!Sa fiti fericiti!MAi treci pe-aici cand ai timp!
Buli:nu fii trista!!Capu sus Zoe..sa nu zici niciodata niciodata!Pupici multi!
Ancutex:bine ai revenit!
Aproro fetelor erau niste fete din Timisoara...Consi...Si inca cineva!!Mai stiti ceva de ele!
Iulenca:tare-mi place cum le scrii tu acolo!De mult numai alerg dupa el prin casa cu mancre..cand ii e foame urla, ma ia de mana si ma duce la bucatarie!!Totusi consider ca manaca putin, si mai ales nu f. diversificat...asta din pricina mea..ca sunt o baba ramolita!!!Puici multi de tot!
Revin sa mai citesc ca iar am uitat...
map spune:
salutic, va scriu si eu pe fuga ca-s zombi ilele acestea am muncit pe rupte sa montam patul cu etaj luat pentru Robert. Daca-am vazut ca la noi doarme asa bine am zis sa-i luam si lui alt pat de oamnei mari si am optat pentru varianta cu etaj sa mai fac si eu rost de rafturi. A durat cam doua zile montatul pentru ca era ceva la care trebuia sa ajunte un prieten pe sotul, era prea greau sa ridice o gravidoasa. Apoi ieri munca de aranjare de haine, sortare, aruncare. Azi aspirat. Ei bine Robert are pat nou dar nu-i pasa. Seara si nici la pranz nu vreasa mergem sa adoarma acolo. Dupa ce-a adormit la noi l-am pus la el dar s-a trezit de indata ce l-am pus. Am sttsa adoarma iar si cum m-am ridicat s-a trezit iar desi parea ca doarme foarte bine. L-am adormit iar la noi, l-am mutat iar la el si cam doua-trei ore a dormit dus. Apoi pe la 5 s-a trezit iar si am mers langa el. Pana la 7.30 cand s-a trezit nu-a luat manuta d epe parul meu.
Are o toana de-a adormi mangaindu-mi parul. Inainte nu facea asta, l-a apucat pe la Craciun. A mai avut el mai mic asta dar nopatea nu trebuia sa faca asta Asa ca azi nopate am facut naveta intre patul lui si-al nostru si-s zombi. Am de calcat acum dar cred ca diseara dau maine ce deja am nevoie de odihna.
Ioana5255 trebuie sa-l trimit pe Robert la pici a ta sa-i spuna secretul de dormit toata nopatea ca eu deja nu stiu ce sa mai fac. Ma voi chinui asa cateva saptamani poate, poate va dormi la el toata noaptea fara scandal
mfloruta bine ai revenit. Ce flacai frumusei si dragalasi. Sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii!
Monica 14+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
gina_butnaru spune:
Fetelor, chiar daca nu am mai scris nimic de ieri, eu sunt pe-aici. Mi-au modificat cei de la IT diverse chestii prin calculator si mai am si o gramada de lucru, dar mai vad si ce mai faceti voi pe-aici.
Trebuie sa mai citesc din urma si revin.
Pupici,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
Ioana81, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita! Te-am felicitat si te asteptam sa mai intri si pe la "varsatoare".
Sabina, ma bucur ca te-ai distrat la petrecerea nasului vostru! Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Super pozele cu pici!
Si Razvan vrea sa manance singur si da pe el. Ma mai necajesc eu, dar daca nu-l las face scandal si nu mai vrea sa pape.
Larissa, imi pare rau de avertismentul pe care l-ai primit. La capitolul religie, eu nu comentez nimic. Eu cred ca am vederi destul de largi si ca toti avem locul nostru pe pamantul asta. N-am apucat sa citesc tot ce ai scris despre ce s-a intamplat, dar o sa ma uit si o sa revin. Cred ca maine.
Babee, pupici multi si odihneste-te bine!
Iulia, iti tin pumnii sa fii insarcinata cu bebe2.
Nu stiam ca inca ii mai dadeai lui Alex san. Cred ca v-a fost tare greu sa renuntati la titi de mami. Cu degetul, nu stiu cum e decat de la nepotul meu care si la 2 ani il mai suge. Razavan a vrut suzeta.
Hai ca am zburat, sa-l iau pe pitic de la cresa.
Ne vedem maine.
Pupici,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
m_floruta spune:
Fetelor va multumesc de aprecieri si de primire,as avea 2km sa va povestesc si cu timpul stau cam prost
De fapt am un baietel si o fetita, am uitat sa precizez inainte si am vazut ca multe dintre voi au apreciat ca am doi baietei.
Sunt o mamica fericita si incerc sa le fac pe toate,dar de mine ma ocup cam putin.As vrea sa ma apuc intr-un final si de lucru,ca imi moare neuronul acasa,eu fiind obisnuita sa il pun la treaba.Mi-e dor sa ies din casa ca si inainte,de calatorii,de prieteni,dar cand le vad fetele copiilor mei,imi trec toate dorurile.
Sunt tare fericita,atat vreau sa va spun si vreau sa le incurajez pe toate mamicile care au avut sau vor avea curajul sa faca pasul spre al doilea copil