PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
Genie spune:
Babee, super dulce poza cu fratiorii! Sunt ca doua picaturi de apa! Si imi place ca e foarte protector Philip cu Rebecca.
Si eu am avut probleme cu retinerea apei in ultimele doua luni de sarcina dar la mine cel mai greu a fost dupa ce am nascut, doua saptamani am fost de nerecunoscut. Aveam picioarele si mainile foarte umflate, fara sa manac sarat.Dupa o perioada s-au desumflat, fara sa fac nimic special.
Incearca sa te relaxezi mai mult, sa stai intinsa, mai ales daca vine mama ta, e un bun prilej.
bulinuta27 spune:
Va pup fetele
noi am fost o fuga pana la tara ieri si piticu a fost foarte incantat de plimbarea cu sania, pe urm avroia sa traga el sania si da-i si munceste-te..era mortal...abia astept sa plecam la munte si sper sa mai gasim ceva zapada ca la caldura de afara mi-e frica sa nu se topeasca pana saptamana viitoare...
Genie ce sperietura ai tras
babee mortal Philip cu jucariile , stiu io unde ati fost voi ...in legatura cu umflatul din pacate in afara de baut apa multa, fara sare si putina miscare nu ai ce face...eu am pattit-o rau de tot si abia dupa o luna de la nastere am inceput sa ma desumflu
zuzunaki vroiam sa te intreb de biscuiti integrali dar pe urma mi-am dat seama ca la voi se gasesc si la noi nu
norocuta, map si noi suntem la aceeasi faza: mananca numa cand vrea muschiu lui adica deloc...e slab rau de tot...sper cu muntele asta sa il pun pe picioare un pic
fetele va pup ca am de treaba la greu...e o saptamana super grea
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Babee spune:
L-am gasit pe Pingu!!!!.Atat m-am bucura de nu pot spune.Am mers iarasi la Zara si am intrebat daca a aparut si uite ca da!Se pare ca cineva l-a dus vineri dupa amiaza, deci am presupus eu bine si cred ca si-a dat seama persoana respectiva.A fost atat de bucuroasa Rebecca .Acum avem doi, pe-asta sa il spal ca si-asa se murdarise.
La Phillip am retinut apa, eram atat de umflata de nu ma mai puteam incalta cu nimic.Astazi mi-am pus niste balerini de vara dar altceva nu ma mai incape si nici nu mai dau banii pe altii-sper.Dupa Phillip mi-am revenit cam in 2 saptamani, ma gandeam ca poate fac eu ceva rau si de-asta retin apa.Trece oricum si multumim de sfaturi.
Fugim la nani dar revenim.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
larissa_79 spune:
Un subiect care pe mine m-a impresionat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114348
Poate putem si noi..mamici fericite de bebei sanatosi sa ajutam cate putin!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Ancutex spune:
Dragi mamici si bebici! Nici nu imi vine sa cred cate schimbari pe DC. Acum am intrat si eu pe forum dupa un secol de lipsa si sunt uimita cate mamici sunt la bb2. Felicitari sunteti cred in al 9-lea cer! Mi-a fost tare dor sa mai vorbesc cu voi dar timpul asta e prea putin. Asta e, sper sa va mai aduceti aminte de mine si sa ma primiti inapoi. O sa incerc sa fiu mai activa, desi nu stau mai bine cu timpul.
Piersicutza mea Maria e o scumpete de care as putea vorbi ore intregi si de care sunt foarte mandra. Atasez si cateva poze recente de la Craciun ca sa vedem cat de mari ne-am facut.
http://picasaweb.google.co.uk/ankutex/Craciun2007
Ma duc sa citesc acum ce ati mai facut voi.
Va pup
Ancutex
Piersicutze spune:
sabana pai papa bine de tot pici a ta
zilele astea si-a revenit, vad ca mananca dar numai distrata... ori cu telefonul mobil, ori cu aparatul foto , ori cu mainile in port-fard , ori dandu-i cu oja mamei... oricum sunt happy ca si-a revenit ca am zis ca innebunesc saptamana trecuta.
tu cum ii dai carnea? tocata sau mananca cu manutza ei?
si mandarinele le papa cate o felie sau facute piure???
si snitelul???? acum ma scuzzi ca insist dar chiar ma gandesc ca mai gresesc eu ceva la pitica mea....
de pici a ta cu racelile nu stiu ce sa zic, poate este ea mai sensibila mititica . uite ii trimit un sa fie sanatoasa
genie...bine ca nu s-a intamplat nimic rau cu pitica
muuh...ce meniu bogat si variat are alexei...foarte tare
cand am citit ca papa MAR cu biscuti mi s eparea putin...doar un mar , pentru ca atunci cand il razi se micsoreaza tare....dar am vazut ca urmeaza cina si m-am distrat tare de tot
foarte tare piticul!!!
ma gandesc ca poate vreau eu sa manance cantitate prea mare, pentru ca am vazut ca si tu ai scris ca la ora 10 ii dai sanwich cu.... si ma gandesc ca ii dai doar un sandwich ceea ce mi se pare super...putin si des (a mea inca nu mananca sandwich ...uuuuffff ce ma mai vait ...dar voi ma intelegeti
nicolica tin pumnii sa se obisnuiasca cat mai repede, sau mai usor fara tine- desi asta este destul de greu
chiar zilele trecute am mai auzit de la mamele noastre ca si noi faceam show cand ne lasau la gradinitza
babee wooow ce tari sunteti...deja papa singurica piersicutza ta. v-am zis ca si a mea vrea dar nu are rabdare sa pape suficient cu manutza sau mi se pare mie ca se satura prea repede....
uite la ton chiar nu ma gandisem sa ii dau..
si eu i-am mai dat salate dar salata verde tocata foarte marunt si salata de sfecla rosie coapta si a mancat dar si cu felul 2.
salata separat nu am incercat
good ideea
sorry pentru picioarele dureroase iti recomand sa stai cu picioarele in sus macar 15 minute....si dus cu apa calda si rece alternativ. nu am auzit ca ar cauza la sarcina asa ca incearca.
sa nu mai zic de gimnastica
doniro felicitari pentru bebe cumintel. esti o norocoasa.
cred ca mancarea te sperie cel mai tare
pe mine faza cu adormitul celor doi mi se pare grea si hranirea acestora....
....revin... va pup
acum am alta problema....am inceput sa ma sperii de perioada de dupa nastere...cum va fi cu doi copii mici in doar 2 camere , cum vor dormi, la noi nici nu ma mai gandesc ca deja dormim separat, dar cum o sa ii adorm fara sa se trezeasca unul pe celalalt.
deocamdata nu se prevede nici o schimbare de casa desi vroiam si sunt un pic speriata
am nevoie de bataie ca s ama linistesc...
nico
MADYN spune:
Uff, Larisa si pe mine m-a impresionat subiectul. pt. micuta!
Ancutex bine ai revenit! Frumoasa bombonica!!!
Babee io abia astept sa vad o poza "Cei trei fratiori" !
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
Bysko spune:
La insistentele mamei am acceptat sa incepem antibioticul prescris de pediatru- amoxicilina. Azi- maine o sa iasa si rezultatele la urocultura si sumar de urina. Problema ar fi ca acum a trecut in extrema cealalta- are manutele si capul foarte reci(nu tot timpul).Daca nu-i trece cred ca o sa-i fac si un ex coprobacteriologic.
Hai sa va spun de mancaruri: a gatit frati-miu(nu stiu ce l-a apucat) muschi de vita la cuptor cu ardei si ciperci o . Mi-a spus ca a luat reteta de pe net.
Gabriela ma bucur ca l-ati gasit pe pingu! Din pacate si eu am avut edeme in ultimul trimestru de sarcina, de nu puteam sa stau in picioare mai mult de 10 minute ca imi amorteau. Altceva nu ai nu? Tensiunea este buna?
Gonul mamica de Busra
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu un picut, ca sunt foarte prinsa cu treaba, in continuare. Nu stiu cand mai termin. Acum am facut o pauza.
Noi suntem bine. Razvan e un pic racit, tuseste, dar l-am dus asa la cresa, ii dau siropuri, sper sa nu faca rosu in gat sau altceva. Il doftoricesc eu si sper sa fie bine.
Am citit un pic pe diagonala, revin imediat, sa mai citesc din urma.
Pupici,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
Asa, acum sa va zic si eu cate ceva, ca am citit de unde ramasesem restanta.
Babee, buna faza cu cadourile lui Phillip, ce sa zic, acum v-a bagat iat la cheltuieli. Glumesc! Bine ca l-ati gasit pe Pingu, ce facea Rebecca fara el, mititica!
Iar referitor la certuri, si la noi sunt mici dispute, "foc de paie" care se stinge imediat ce a izbucnit. Nu stiu daca e bine, dar poate asa ne descarcam noi.
doniro, bravo! Ce bebe exemplar ai, asa mai zic si eu, sa tot faci bebei asa cuminti! Glumesc! Sa fie sanatos si sa o tineti tot asa!
zuzunaki, off, ce sa zic, e greu si la voi cu gradinitele!
Multumim mult pentru planul nutritionistului, mi se pare foarte util!
Genie, si Razvan si-a schimbat preferintele la mancare de cand e la cresa. Nu prea ii mai place ce-i fac eu acasa. Cand il tin acasa, e un chin cu mancarea, nu prea mai stiu cum sa i le mai combin si ce sa-i mai dau, ca sa pape. La cresa le face tot felul de mancaruri, dar acolo la gramada, ii fac pofta si ceilalti copii si mananca foarte bine. Acasa nu prea vrea mare lucru. Sper sa-l dau pe brazda.
Gonul, ma bucur ca Busra e mai bine! Sanatate multa!
Iulia, ce ma bucur ca te-ai distrat. Stiu ca ti-a fost greu departe de Alex si te inteleg. Si noi plecam la Viena pe 4 febr. si o sa-l lasa la mama, dar o sa-mi fie greu fara el. Nu l-am mai lasat sa stea atat de mult fara noi, n-a dormit nici o noapte fara noi.
Sabina, si eu am avut probleme cu retinerea de apa in sarcina, ma umflasem ca un balon, dar dupa ce-am nascut a fost ok.
Bulinuta, cred si eu ca i-a placut la sanius lui Bulinel. Si lui Razvan i-a placut, l-am tras o data cu sania, dar n-am facut poze. Sper sa mai fie zapada si sa mai iesim macar o data cu sania.
Ancutex, bine ai revenit printre noi! Super pozele cu frumusetea ta de printesa!
Hai ca acum va las. Plec sa-mi iau piticul de la cresa. Vorbim maine.
Pupici,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"