PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by Piersicutze

gina nici ea nu mananca mixat...cel mult ii pasez cu furculitza
si ea papa inainte fff bine ciorba dar are acum o perioada ca vrea sa tina totul in mana si carne nu papa...
vad ca nici baietelul tau nu mai vrea iaurturi...ma gandesc ca poate s-au saturat si ei...
zilele trecute nu am reusit sa o fac sa manance nimic si i-a dat mama cartofi prajiti si a papat la greu....deci ce sa cred ...ca s-a saturat, nu???
nico

Sa stii ca s-a saturat de iaurturi, pentru ca ii dadeam in fiecare zi de pe la 5 luni si pana la 1 an si 1 luna, cam pana la cresa si pe urma s-a invatat cu mancarea de acolo si nu mai vrea. Ii mai dau cateodata, dar nu mai vrea.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

La Viena sunt 10 grade, miroase a primavara si ghioceii au scos ochisorii la noi in gradina.Cred ca nici nu ii mai culc, iesim afara ca e prea frumos.

Nico las-o sa manance ce vrea, posibil sa aibe perioada .Poate ai repetat tu anumite mancaruri, poate vrea ceva nou-incearca.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Babee, super vremea la voi! Abia astept sa venim si noi pe 4 februarie.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Gina mie imi place mult primavara si toamna in Viena.De fapt cate ceva din toate anotimpurile.

Am rasfoit o revista de p-aci si am gasit ceva fain pentru copii:piftelute de legume.Cartofi, pastarnac si morcov se pun la fiert, daca vreti puneti si mazare.Se paseaza cu furculita, se pune ou si verdeata,se fac bilute care se tavalesc prin susan si pesmet.Se prajesc-in ulei si se mananca cu salata.Lor vad ca le-a placut, le-am scurs si pe hartie dar sper sa nu fi inghitit mult ulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Gina "bunataturile" alea nu sunt pentru petrecerea lui Phillip, le-am papat eu.Petrecerea va fi pe 5 Februarie, si voi face alte chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

babee pai asta e problema ca nu stiu ce sa ii mai dau sa tina in mana
e super ideea cu piftelele de legume. eu cred ca nu au inghitit mult ulei pentru ca legumele erau deja fierte si nu le-ai tinut prea mult
pofta buna....mi-am printat-o si eu
de gradinite stiam si eu ca asa se intampla si la noi, nici macar cu cele private nu esti asigurat.
eu merg in martie sa o inscriu pentru toamna anului 2009 . am vorbit deja cu o tanti care ma duce la dna directoare...
nico

Mergi la inceput

babee pai asta e problema ca nu stiu ce sa ii mai dau sa tina in mana
e super ideea cu piftelele de legume. eu cred ca nu au inghitit mult ulei pentru ca legumele erau deja fierte si nu le-ai tinut prea mult
pofta buna....mi-am printat-o si eu
de gradinite stiam si eu ca asa se intampla si la noi, nici macar cu cele private nu esti asigurat.
eu merg in martie sa o inscriu pentru toamna anului 2009 . am vorbit deja cu o tanti care ma duce la dna directoare...
nico

Mergi la inceput

am citit in urma si am vazut ca s-a discutat despre cearta.
si noi ne certam de fatza cu Bianca dar in timp am invatat sa ma controlez. si tac.
prefer asa decat sa o vad cum tace si se uita la noi si nu intelege ce se intampla.
oricum imi pare foarte rau acum ca mi-am iesit din fire si am tipat si sper sa nu fi ramas copilul marcat - ca am si eu un glas.....
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salutare tuturor!
Mai fetelor am tras o speritura azi noapte... Sa va povestesc: pe la 3 fara 10 aud un zgomot foarte puternic din camera copilului. Ma scol buimaca si merg glont acolo, al meu nu avea nici o treaba nu a auzit nimic pentru ca nu aude cu o ureche si era culcat pe urechea functionala. Sa-mi pice fata nu alta: plafoniera din tavan se desprinsese si a ajuns pana la jumatatea camerei ramanand prinsa doar in fire. Copila s-a miscat putin prin somn dar nu s-a trezit. Slava Domnului ca patutul ei nu era sub lampa...
Foarte ciudat, m-am speriat destul de tare.

Acum, sa revin la temele discutate. Nico, a mea mananca asa: dimineata lapte Humana 3. Pentru ca pe branza, iaurt, paine cu unt/gem nu pune gura i-am scos masa de dimineata si ii dau direct pranzul. Doar de 2 ori pe saptamana ii mai dau ou fiert cu paine prajita sau mai rontaie cate un corn sau covrig pana in masa de pranz. La pranz ma straduiesc sa-i dau 2 feluri:supa si diverse mancaruri: pui/vita/peste cu legume in diverse combinatii. Ciorba acrita nu papa, daca nu are bors sau lamaie e ok. Apoi in jur de 6-7 ii dau fie fructe fie papanasi fierti(astia sunt singurii care ii plac). Apoi dupa baie mai papa un bibe cu lapte cu cereale. Intre mese mai gusta din ce mancam noi si cam asta e regimul ei de papa. Catodata mi se pare ca manaca foarte putin dar o las in pace. Ah si da, si ea vrea sa manace singura, nu mai mananca pasat de la 1 an.

Babee si mie mi-e un dor de primavara. De abia astept zilele cu soare si miros de verde

Mergi la inceput

Aha, Babee, acum m-am prins! Deci papam dulciuri! Buuun, mi-ai facut o pofta! Si cu piftelutele alea!
Iar cu vremea de la voi, abia astept sa plecam! Poate ne vedem pe-acolo, cine stie?

Nico, si eu incerc sa ma controlez, dar de multe ori, fara sa vreau izbucnesc. Dar pe urma, ne purtam de parca n-ar fi fost nimic. Stiu ca e rau asa, poate sa ramana copilul marcat. O sa incerc sa ma controlez mai bine.

Fetelor, eu la 5 o sa plec.

Daca nu mai intru pana luni, va urez un week-end placut si linistit!

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Offf, Genie, ce sperietura ai tras! Bine ca nu s-a intamplat nimic.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput