PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 11
Babee spune:
Neata...ce bine e sa stai in pat pana mai tarziu.L-a dus sotul pe Phillip la gradi si eu am lenevit.
I-am spus lui Phillip ca va merge si Rebecca curand la gradinita cu el si e tare incantat, mereu ma intreaba cand.Si mi-a promis ca o sa aibe grija de ea ca e surioara lui si ca nu o sa ii faca nimeni nimic(am mai observat asta si la locurile de joaca, o protejeaza de alti copii).
Si dupa incidentul de ieri cu pinguinul n-as fi crezut ca un copil de-al meu poate fi asa atasat de o jucarie.Asta pentru ca Phillip nu a avut nimic care sa il intereseze foarte mult timp, iar Rebecca de ieri nu lasa pinguinul ala nici pace.Si azi noapte m-am uitat de 2 ori la ea si il tinea strans.Cred ca a afectat-o mult, sigur a inteles ca nu mai e
Larissa/Gabriela La multi ani sotului si n-am idee ce sa-ti zic de cadou.Tu il stii cel mai bine, sigur gasesti ceva.Si distrati-va ca meritati si voi, si daca tot sunteti singurei de ce nu?
Julax distractie faina si asteptam poze frumoase frumoase.
Buli ia te rog gata cu baclavaua ca si-acum simt gustul ala de dulce .Sunt bune, si bombe calorice dar tare dulci
Astazi o sa fac sarmale ca am o pofta de nu pot spune.Sunt inca la faza poftelor si mananc acum ce nu o sa pot un timp dupa ce nasc(varza, fasole, mazare).Voi ce mai gatiti?
Mirunule unde esti?Doamna C e la ski p-aci dar tu?
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Iulia distractie placuta. Te asteptam cu poze.
Larisa pai na profitati si voi de timpul in doi, ca e frumos. La Multi Ani sotului. Nici eu nu le am cu, cadourile, al meu e tare pretentios asa ca il las sa isi aleaga singur ce vrea ca eu nu am nici o sansa sa nimeresc ceva pe placul lui, e mai rau ca mine la faza asta.
Buli si eu am patit-o cu parola si usename-ul am conturi in multe locuri pt diverse chestii si trei sferturi dintre ele le uit.
Da nasol si in ro cu gradi da macar in ro as fi avut pile aici acuma caut trei gradinitze sa fie bune da in afara de asta care e chiar langa noi celelalte doua care ar fi mai prin zona is destul de departe, una e f buna una asa si asa. da tre sa trec trei optiuni si ei calculeaza si in fct de distanta, deci sincer nu stiu ce va iesi. Faza e ca scoala de langa noi au zis ca ei o primesc de la 2 ani si 9 luni adik din mai 2009 si ca trebuie aplicat cu an inainte dar asta ar insemna ca pana in vara sa aplic dar ei nu deschid centrul de aplicatii decat dupa noiembrie 2008.
Uff urmeaza umblatura si lamurit si discutii sa vedem ce iese. Deja ma doare capul...
Gabriela si Ari s-a atasat de purcelushul ala de la winnie the pooh care l-a primit de pasti si cand am vazut ce iubire mare am mai cumparat doi, bine nu-s exact la fel ca nu am mai gasit da asemanatori ca ii acelasi personaj, sa ii avem in caz de ceva. Pb e ca daca vede un piglet in magazin tre sa il ia ea. Si sunt din astia peste tot.
Da fiicamea e mare dansatoare aseara se uita la tv si era un ursuletz care dansa si zicea mainile sus acuma ne rotim acuma dam din picioare etc sa vedeti ce se mai chinuia fiicamea sa tina ritmul cu el se si invarte si de toate. Radeam de numa aici, se tot uita la noi daca face bine si mai dadea si din fund si din maini. Cum aude muzica mtv sau ceva sta mediteaza prinde ritmul si da-i si danseaza. E atata de dulce.
Anasia stiu ca am zis ca iti trimit poza ei bine nu gasesc dvd-urile. Stiu ca le-am adus din ro da sincer nu stiu unde sunt, am cautat cam peste tot si nu reusesc sa dau de ele, nu pot sa imi dau seama ce am facut cu ele unde le-am pus.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Mama, cat ati mai scris. Trebuie sa citesc din urma.
Ieri n-am reusit sa intru ca am fost la Camera de Munca si am inghetat vreo 3 ore pe-acolo. Fetele din Romania probabil au vazut la stiri ce nebunie e acolo.
Hai ca citesc din urma si revin.
Pupici,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Piersicutze spune:
fetelor desi am primit putine raspunsuri la intrebarea mea (pentru care va multumesc), eu vreau sa va mai intreb totusi daca mesele copiilor vostri sunt la fel ca acum cateva luni:
lapte
fructe cu branza de vaci
ciorba sau piureuri cu carne
iaurt
lapte????
sau le dati diferite mancaruri???? se mai respecta la varsta asta aceasta schema? dr noastra pediatra raspunde fff greu la mobil, iar daca ii dau mesaj nu ma mai suna inapoi asa cum am stabilit. ultima data cand am vorbit cu ea mi-a zis ca e fff ocupata..eu o inteleg dar am nevoie de sfaturi.
in concluzie o sa chem alta pediatra si sper sa ma lamureasca ea.
noi oricum de mult am scos o masa solida, pentru ca nu se incadreaza niciodata - nu potae manca 5 mese pe zi (din pacate)
eu acum m-am lovit de problema asta ca vrea sa manance cu mana - nu mancatul cu mana ma deranjeaza CI faptul ca nu papa carne deloc, si asa mananca alimentele separat - de ex aseara i-am dat brocoli dar daca papa si putina carne era super
nico
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Piersicutze
fetelor desi am primit putine raspunsuri la intrebarea mea (pentru care va multumesc), eu vreau sa va mai intreb totusi daca mesele copiilor vostri sunt la fel ca acum cateva luni:
lapte
fructe cu branza de vaci
ciorba sau piureuri cu carne
iaurt
lapte????
sau le dati diferite mancaruri???? se mai respecta la varsta asta aceasta schema? dr noastra pediatra raspunde fff greu la mobil, iar daca ii dau mesaj nu ma mai suna inapoi asa cum am stabilit. ultima data cand am vorbit cu ea mi-a zis ca e fff ocupata..eu o inteleg dar am nevoie de sfaturi.
in concluzie o sa chem alta pediatra si sper sa ma lamureasca ea.
noi oricum de mult am scos o masa solida, pentru ca nu se incadreaza niciodata - nu potae manca 5 mese pe zi (din pacate)
eu acum m-am lovit de problema asta ca vrea sa manance cu mana - nu mancatul cu mana ma deranjeaza CI faptul ca nu papa carne deloc, si asa mananca alimentele separat - de ex aseara i-am dat brocoli dar daca papa si putina carne era super
nico
Al meu mananca de toate aproape, dar cu carne de pui: ciorba acrita cu bors, branza telemea, i-am dat si salata de beuf cu carne de vita, musaca de pui, ciulama de pui etc. S-a invatat la cresa asa. Acolo le da de toate, dar preperate conform varstei. Nu mai vrea nimic pasat, de cand e la cresa, le mesteca si nu se ineaca. Inca mai suntem pe lapte formula Humana 3 de mar. Iaurturi nu prea mai vrea si ii dau branza almete sau topita pe paine, nu stiu daca fac bine, dar ii place.
Pupici,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Piersicutze spune:
gina nici ea nu mananca mixat...cel mult ii pasez cu furculitza
si ea papa inainte fff bine ciorba dar are acum o perioada ca vrea sa tina totul in mana si carne nu papa...
vad ca nici baietelul tau nu mai vrea iaurturi...ma gandesc ca poate s-au saturat si ei...
zilele trecute nu am reusit sa o fac sa manance nimic si i-a dat mama cartofi prajiti si a papat la greu....deci ce sa cred ...ca s-a saturat, nu???
nico
Ioana5255 spune:
Nico pici a mea papa asa:
dimineata la trezire un bibe cu cereale
pe la 11: fructe, de regula vreo 3-4 mandarine, sau azi a mancat o banana si 2 mandarine, sau un ou, paine cu cascaval etc
la pranz: felul 1 si daca mai vrea felul 2, uneori primeste si desert. Din cauza faptului ca si ea vrea sa manance singura nu reusesc sa ii mai dau felul 1 si 2, daca o las sa manance singura ciorba e mai mult pe jos decat pe sus, daca ii dau eu urla.
dupa masa mai baga unbiberon sau biscuiti
seara: ii mai fac orez, mamaliga, carne la cuptor, paine prajita cu unt etc
inainte de culcare mananca 2 biberoane
noaptea mai mananca unul sau 2, depinde de cheful ei
cam asa arata meniul nostru acum. nici eu nu sunt f incantata, dar asta e. Pana o sa invete sa manance singura calumea, cam sarim ciorba. Eu tin mult sa manance ciorba la pranz.
Babee eu azi fac snitzel cu garnitura de legume. Aseara am mancat toti trei mamaliga cu branza si noi si cu ou ca era seara.
Larissa La multi ani sotului.Tot ce va doriti.
Mada nasol cu gradinita. Sper sa aveti noroc.
Sabina mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Voi cum le dati bebeilor ciorba? Pe mine ma scoaterau din sarite, ca nu mai pot sa ii dau acum, si mai mult nu mananca decat mananca. Iar cand o vad ca se face o purcica, ma apuca toate alea.
Mada dragutza pici a ta. Noi aseara ne uitam la inima de tigan si ea s-a jucat singura cu jucariile ei, a fost prima oara cand nu a cerut atentie. Si tot aseara avea chef de dans, dadea drumul la pianul ei cu voci de naimale si punea pisica sa danseze, ii arata scheme, dar mata nu vroia si pace.
Ieri si azi mi-a dormit cam mult. Sper sa nu ma paste iar ceva, ca nu stiu ce fac. Azi noapte cam a avut muci, iar azi a tusit de cateva ori. Am sensibilizat rau copilul, si nu stiu cum sa procedez cu ea. Cum da un pic cu nasul de aer cum apare ceva la orizont. Nici nu stiu ce se mai poate face in situatia asta, dar nici sa o tin pana la primavara in casa nu imi convine, dar nici cu 40 febra.
Bysko imi pare tare rau de busra, sper sa se faca repede bine. Poate merge spre bine, daca nu a mai facut febra.
Buli te salut.
Miruna pe unde umbli?
Sabina mamica Alexandrei
Babee spune:
La Viena sunt 10 grade, miroase a primavara si ghioceii au scos ochisorii la noi in gradina.Cred ca nici nu ii mai culc, iesim afara ca e prea frumos.
Nico las-o sa manance ce vrea, posibil sa aibe perioada .Poate ai repetat tu anumite mancaruri, poate vrea ceva nou-incearca.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
gina_butnaru spune:
Hai ca am citit aproape tot si sa va zic si eu cateva vorbe:
Doniro, sunt niste scumpei piticii tai, mai ales "gargarita-rita". Super pozele!
Sabina, Larisa, cred ca aveti mare dreptate cu certatul pe messenger. Cred ca o sa recurgem si noi la metoda asta! Cand nu-l aveam pe Razvan, ne certam si noi asa de la serviciu si seara ne intalneam ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ar trebui sa reluam "certurile" astea, daca e cazul.
Genie, La multi ani! Antoniei, cu intarziere, pentru ieri. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Eu n-am reusit sa mai intru de alaltaieri.
Si noi tot la biberon suntem, nu prea stie sa bea din cana, desi ar vrea el, dar varsa tot pe el din cana. Ziceai ca Toni nu papa branzica si lactate, dar lapte papa? Daca da, da-i cat mai mult, cu orice ocazie, ca sa-si ia calciu.
Gonul, sanatate multa lui Busra! Sper ca e mai bine!
Babee, ce de bunatati aveti voi la petrecerea lui Phillip! Vrem si noi baclavale si tort si ce mai aveti bun! Sa va distrati si pentru noi! Iar Rebecca cu pinguinul e o scumpa, din ce povestesti tu!
chiara.2005, nu stiam ca Petrini e medic in Cluj, dar crema lui e super! In Bucuresti stiu ca numai cateva farmacii din jurul Policlinicii Vitan prepara crema si din cate auzisem, credeam ca e medic la Pol. Vitan. Probabil ca a dat reteta de preparare catorva farmacii. Oricum, nu conteaza, important e ca e foarte buna.
Bulinuta, sper ca e mai bine Rares cu iritatia. Iar pentru prietena ta, daca nu e prea tarziu, vreau sa-ti spun ca si eu am racit cand inca alaptam si am luat oscilloccoccinum care e homeopat si am alaptat in continuare, chiar daca nu mi-a trecut imediat raceala. Dar piticul nu a luat de la mine raceala, se pare ca laptele matern e cel mai bun medicament.
Iulia, si eu vroiam sa va zic ca sunt bucuroasa ca piticul meu face kk la olita, dar mai mult la cresa, ca acasa nu prea il prind cand face, ca e si cam constipat. La cresa, in schimb imi spun mereu ca face la olita. Asa ca imi inchipui ce fericita esti, e o realizare mare pentru ei!
Distractie placuta la Cheile Gradistei! E super acolo!
nicolica, si Razvan a plans primele 2 saptamani la cresa aproape non-stop, cand il luam tremura de emotie, nu mai putea, cand ma vedea. Dar am avut taria sa-l las acolo, pentru ca stiam ca asa o sa se intample la inceput si ma pregatisem eu sufleteste pentru asta dinainte. Si eu l-am dus de la 1 an si 1 luna, era cel mai mic de acolo si nici nu mergea in picioare. Dar dupa ce s-a acomodat, n-am mai avut nici o problema. Acum se duce singur la copii si abia il mai iau de-acolo. Stiu ca o sa-ti fie greu la inceput, dar trebuie sa te intaresti si sa ai curajul sa-l lasi acolo, altfel, o sa-ti fie greu si mai incolo. Si am mai vazut o chestie, cu cat e mai mare cu atat face mai urat cand il lasi la cresa, ca stie deja ce se intampla. Sper ca nu te-am speriat de tot si sa te ajute experienta mea.
Mada, cu gradinitele si la noi e o nebunie. Intai ca nici nu sunt de ajuns pentru cati copii sunt si e batalie, trebuie sa-l inscrii cu mult inainte (unii chiar de cand se nasc, nu glumesc!), ca sa fii sigura ca are un loc la gradinita. E o nebunie! Eu am noroc ca mama lucreaza la o gradinita si e ca si inscris, ca altfel, nu stiu ce as face!
Monica, multi pupici!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker